A fillérbaszást arra értem hogy emberünk pont egy reggel fél 10-es beírás után talålja meg aznap délutánra álmai motorját abból az egyből amit ezer éve kinézett csak szåmára a matek nem ok. Erőt vesz magán, akaszt egy futót kifizeti azt amennyiért a motorral együtt zavarják ki és indul haza. Nem csak bizakodni kell, hanem fizetni is. Volt miből, megvette. Vagy az eladó hívta vissza, mindegy. De nekem nagyon úgy tűnt az arcozás erősen párosult a közlési vággyal. Egyébként meg örülök hogy nem szlovák vagy román vette meg. Mert akkor egy unicummal kevesebb lenne az ország.
Nem, ez még a 250 és 99es évjáratú ebbe megy majd a 360as blokk, én nem érzem gyengének a telót, nem csuklik be, lehet keményebb benne az olaj.
Egy WR426on sokkal puhább teló volt.
gaba..
kafi a gép..ez már a 380..?
ugy nézem..ez 1998as...(már pds...de még sima kuplungos.. hagyományos márzoccsi teló.. egyik oldalt rebonund visszacsillapítási...állitási lehetőséggel a másik oldalt meg a kompresszilyon dámpingos..mondjuk ezt kibaszottul nem szerettem a 360ban... mert ez a hagyományos teló..olyan bénán csuklott fékezéskor ..hiába volt az 50es magnum )
klinton...
ahol lakol minden 7végén ott szoktunk átrobogni a kis piros buszunkal ..a seggében a 3 motor a futón...
hát ha a haverod ..ilyen filérbaszónak mondod.. mit mond6ol ránk..mikor a 3 motor forintosított értéke nem éri elé az 1,8at
féktárcsáról annyit...
nem azzal van baj ha el van szineződve.. hanem azzal ha a felülete üveg keményre van beedződve..mert nem birja a terhelést....mert akkor tényleg kuka.. de egy jó tárcsa..egy kis színtől még nem lesz kuka...
ha az lenne ...haver minde nbajnoki futam után dob6ná le a z úly motorról a gyári tárcsáit...mert az aztán tapossa azt a féket.. mintha muszály volna
A hátsót néztem, ennek ilyennek kell lenni? A szerelőm ezért dobatta le a Yamahamon előlről, mert így megégtek, felüvegesedtek. Mondjuk a Yoshimura kitt és az előző tulaj komplex elmebajának kombója is segíthetett benne.
Ez nem az a fék ami két komolyabb fékezés után ezt csinálná.
Egy két nagyon komoly fékezés már megtörtént vele és semmi ilyen jellegű probléma nem lépett még fel.
"Bejött a bizakodás." Ne haragudj meg, de ezt a dumát....Inkább erőt vettem a fillérhágó énem felett és megvettem azt az egyetlen hirdetett darabot (super enduro nem adventure!)a hasznåltautóról ami eladó volt, (jó régóta 1.8 ert fényévekre az áhított 1.2 miskåtól) mert nem volt kedvem kiszambázni Németországba az ott hirdetett 3 db egyikéért sem potom 7000 Euro környékén. Ez így kerek, nem kell a vetítővászon, bár ez is csak egy embernek esett le, mert képben van. Egyébként gratulàlok a géphez, sok sikert hozzå.
Valóban a tűt mozgatja elírtam... :) A másik már kész, nem is mozgott egyik telóban sem ez a tű... össze volt ilyen fekete ganéval ragadva, hiába állítgattam, semmit sem értem vele...
Nem óccsó,de csak pozicionáló szerepe van,beteheted amíg nincs más ik,mert úgysem nyomja beljebb a rudat,ha rajta van,ha nincs.Esztergáltasd meg rézből a másik mintájára,az újak is abból vannak. Többet nem segítek,me nagy szerelő leszel
rudi..
wárlyuk a képeket...
szerintem nincs itt olyan hogy Úlyfilyú
csak vannak a normális hangnemeben irogatók..meg van ez az idióta....látom most is irt valakinek.. gondolom normális hangnemben. .kedveset és szépet . . múhahaha..és valami építő lyellegűt...mÚhahaha
arnold..ez gáz...
két-3 ktm bontós is hirdetget is itt a sportmotoron..és az az a gép szerintem amihez bár melyik tud segíteni...bár nem vagyok biztos abba hogy egy telót ez miatt szétszednének..de elképzelehető..
Lenne egy kis problémám, milyen hajtóműolajat öntsek a blokkba. Ez egy 2T motor 1997-es kawasaki kx 125, keverőolajra motul 710-est. A blokkba is motult gondolok de milyen?
Hello!
Szétszedtem az első teleszkópokat olajcsere végett, majd azt láttam, hogy valamely jó képességű úriember eltörte a reboundot állító csavarka kis kiálló részét. (amire feltámaszkodik az a vékony alu pálca ami a szelepet mozgatja). Létezik, hogy valamelyikőtöknek lenne ilyen?
A jobb érthetőségért lefényképeztem párban őket - a jobb oldaliról lenne szó...
Hegyi csikicsukira kb annyira alkalmas mint a klr mert,ugye ott a súly ami számít (ezt neked nem kell mondani) és nem mindig előny a 100ló 100Nm se,szóval nem az a kifejezett vadászterülete.A alföldre,lájt 3d-re meg ilyen rallyforma dolgokra istencsászár,ezen helyeken utasította már maga mögé nem egyszer az exc,wr,xr,....-ket.
Persze dobok képet csak "újfiú"-ként nem akartam telefosni a topikotokat.
Annyit azért hozzá kell tennem,hogy nem úsztam meg 1,2-ből,lett volna annyiért is de ez volt olyan tulajtól amilyen tulaja lehet én se leszek.
ARANY KOSfejű barátom...ez megint AKKORA duma volt hogy HÁRYJÁNOS csak JELENTHETNE neked...akárcsak DZSÁRRVISZ...
NEM tudom hogy KIKKEL VOLTÁLde biztos NEM azokkal akikkel LENNI kelett volna...ÉN sok ENDÚRÓST ismertem akik járták a BÜKKÖT,főleg akkoriban...és TE idegyöttél a KÁELERREL és megetted őket...SZÉP(álom)lehetett...
Te mi a faszt hiszel magadról? Bazmeg TŐLED JOBB nincs SE az ALFÖLDÖN..se a HEGYEN...de mint a MÚLTKORIban beleolvasván a GÁZ fórumba valami TRIÁLOS elkente a SZÁDAT...aztán csak mekegtél mint a KOS a karámban...
SOSE mondd hogy TE vagy a LEGjobb...mert mindenkitől van JOBB...
Itt ÉN ismertem ojjat hogy TALÁN fordítva lenne IGAZ...Ő ett volna meg EGY KÁELERREL az ESIKSZEDDEL együtt...FÉLgázon
Egy WR426on sokkal puhább teló volt.
kafi a gép..ez már a 380..?
ugy nézem..ez 1998as...(már pds...de még sima kuplungos.. hagyományos márzoccsi teló.. egyik oldalt rebonund visszacsillapítási...állitási lehetőséggel a másik oldalt meg a kompresszilyon dámpingos..mondjuk ezt kibaszottul nem szerettem a 360ban... mert ez a hagyományos teló..olyan bénán csuklott fékezéskor ..hiába volt az 50es magnum )
klinton...
ahol lakol minden 7végén ott szoktunk átrobogni a kis piros buszunkal ..a seggében a 3 motor a futón...
hát ha a haverod ..ilyen filérbaszónak mondod.. mit mond6ol ránk..mikor a 3 motor forintosított értéke nem éri elé az 1,8at
féktárcsáról annyit...
nem azzal van baj ha el van szineződve.. hanem azzal ha a felülete üveg keményre van beedződve..mert nem birja a terhelést....mert akkor tényleg kuka.. de egy jó tárcsa..egy kis színtől még nem lesz kuka...
ha az lenne ...haver minde nbajnoki futam után dob6ná le a z úly motorról a gyári tárcsáit...mert az aztán tapossa azt a féket.. mintha muszály volna
Keresek exc hez oldaltámaszt!
Valakinek ha van szoljon!
Köszönöm!
Egy két nagyon komoly fékezés már megtörtént vele és semmi ilyen jellegű probléma nem lépett még fel.
wárlyuk a képeket...
szerintem nincs itt olyan hogy Úlyfilyú
csak vannak a normális hangnemeben irogatók..meg van ez az idióta....látom most is irt valakinek.. gondolom normális hangnemben. .kedveset és szépet . . múhahaha..és valami építő lyellegűt...mÚhahaha
arnold..ez gáz...
két-3 ktm bontós is hirdetget is itt a sportmotoron..és az az a gép szerintem amihez bár melyik tud segíteni...bár nem vagyok biztos abba hogy egy telót ez miatt szétszednének..de elképzelehető..
Szétszedtem az első teleszkópokat olajcsere végett, majd azt láttam, hogy valamely jó képességű úriember eltörte a reboundot állító csavarka kis kiálló részét. (amire feltámaszkodik az a vékony alu pálca ami a szelepet mozgatja). Létezik, hogy valamelyikőtöknek lenne ilyen?
A jobb érthetőségért lefényképeztem párban őket - a jobb oldaliról lenne szó...
Persze dobok képet csak "újfiú"-ként nem akartam telefosni a topikotokat.
Annyit azért hozzá kell tennem,hogy nem úsztam meg 1,2-ből,lett volna annyiért is de ez volt olyan tulajtól amilyen tulaja lehet én se leszek.
NEM tudom hogy KIKKEL VOLTÁLde biztos NEM azokkal akikkel LENNI kelett volna...ÉN sok ENDÚRÓST ismertem akik járták a BÜKKÖT,főleg akkoriban...és TE idegyöttél a KÁELERREL és megetted őket...SZÉP(álom)lehetett...
Te mi a faszt hiszel magadról? Bazmeg TŐLED JOBB nincs SE az ALFÖLDÖN..se a HEGYEN...de mint a MÚLTKORIban beleolvasván a GÁZ fórumba valami TRIÁLOS elkente a SZÁDAT...aztán csak mekegtél mint a KOS a karámban...
SOSE mondd hogy TE vagy a LEGjobb...mert mindenkitől van JOBB...
Itt ÉN ismertem ojjat hogy TALÁN fordítva lenne IGAZ...Ő ett volna meg EGY KÁELERREL az ESIKSZEDDEL együtt...FÉLgázon