Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főként nem a WR 250 árából
Ha nekem nagyon-nagyon kell valami és megrendelem , mindent megteszek hogy meg is kapjam. De ha közben meggondolom magam..... A postagalambra mindent rá lehet fogni. Én nem kételkedek senkiben csak eszmét futtatok.
Szerintem mindkettőjüknek inkább a Fekete Lyuk Zrt. (alias magyar posta) helyi jómunkásembereinek kellene köszönetet mondaniuk (mondjuk néhány molotov-koktéllal)
Most beszéltem a sráccal és ő is elnézést kér.Nem kapott semmilyen szelvényt és a számodat se mentette el.Még múlthéten szólt is nekem hogy keressem már vissza a számodat de én meg elfelejtettem.A posta nem küldte ki neki az ajánlószelvényt.Szóval ő átvette volna.Ismerem úgyhogy nem szokott ilyennel játszani.Az itteni postát meg le lehet húzni a wc-n.Nekem a pénzt nem küldték ki a dobra amit eladtam mert baszták bedobni ugyancsak a szelvényt.
RUDI...csak CSENDBEN megsúgom...nem kell FÉLNED...a szőnyegBOMBÁZÁS minden bizonnyal ELMARAD...mert EGYMIHÁJJKETTŐBŐL nem igen fogsz 950-essel KORZÓZNI...főleg nem ENDÚRÓVAL...de még HATKILENCVENESSEL se nagyon...

De hajrá...HÁTHA...
Na akkor elnézést kell hogy kérjek.Hát fasza Pedig haver mondta nekem többször is hogy átbasztad mert nem küldted el neki a kabátot.Na emberek ilyen is van asszem fel is hívom és megmondom neki hogy jól bevédtem azt ő volt a fasz.Bocsánat mégegyszer így érthető a dolog sajnos én nem tudtam.Én is jártam már így hogy nem vették át a csomagot és szopás hogy még neked kell kifizetned.Elnézést mégegyszer haver nevében is bár én nem ilyennek ismertem.
EZ az ÖTLET jó OKOS....ezt LYÓL mondod te APAKOS...
HATHATVANRÓL vót szó TE HÜJJEjószág...az meg NEM ennyi....
JAH és azért árulom 14 000 ért hogy visszakapjam azt a pénzt amit elbuktam miattatok azt a 3 rugót.. kerestem a srác számát telómban de nem találtam... utánna senki sem hívott..miután egy hete a postán volt biatorbágyon a csomag akkor tudtam hogy kamu az egész... olvasd el figyelmesen az adatokat hogy ott járt biatorbágyon és viszaküldték... senki sem hülyegyerek..
Szia... kezdjük ott hogy 10 nap alatt sem vettétek átt pedig elküldtem.. eddig 3300 ftot buktam rajta hogy nem mentetek a csomagért...és én nem vagyok korrekt mi? idióta!
Ja és mielőtt supermoto ajánlatokkal halmoznátok,az nem kell.(Abból van kismillió eladó.)
Endúró kell ha van hozzá 17-es szett az jó de nem feltétel.
Ha már így pörög a kabátbiznisz,az enyém is eladó.
35pénzért XL-es.
Sziasztok!
Betolom ide is hátha:
http://www.kepesmotor.hu/ktm-t...
Pontosan itt van az előzményben hogy nemár én legyek a hülyegyerek.Dec 20-án bocs.
Nekem is rémlik a sztori, mert káromkodtam, hogy lecsúsztam róla.
Így már elgondolkodok...nem-nem a plusz 4 rongyért...elvi kérdés
Marha korrekt vagy.Haver hívott még két ünnep közt akkor itt a fórumon egy 10-esért dobtad fel meg is dumáltátok hogy feladod postán neki azt várta mint a messiás.Korrekt srác vagy 14-ért is el tudod adni csak ez nem korrektség hanem szarrágás Mostanában egyre több az ilyen "korrekt" ember
Mitől estek hasra? 2004-ben volt itt egy szlovén srác, egy LC4-ből épített supermotoval, ami 710-re volt felhúzva. A gyári 660 Factory SM meg 105 LE volt fénykorában...
Persze, darabokra szét, felújít, és össze.
Brutál!
Giraffe#64

szia a kereket újra fűzted +centír ? mert 1 ilyen szakika érdekelne a környéken ..BP 16 ker -ben lakom ..Gödöllö ok lenne köszi
Látod ezt már meg nem mondom!
Gyári narancs?
EXC525re volt való és egy darab volt neki eladó!
Az meg 125-200 modellé volt, és azért volt olcsó, mert az meg ritka...és volt neki vagy 10 darab...
Volt fent nem is olyan régen 5000ért ilyen védő a kepesmotoron.