Te próbáltad már ilyen áttétellel?
14:42vel 170 a vége nálam és 120-125 között nyit a power 5.ben.
Egyáltalán nem pörög 100nál sőt még 110nél sem.
Én 6 literből elmegyek vele 100 kilométeren ha 100-120 között használom.
Nem az a gond hogy mekkorát tol 60-tól, hanem hogy ha 100 fölött akarsz vele menni 1-2 km-nél többet, akkor széjjelpörgi az agyát is (és annyit zabál hogy nem győz behorpadni a tank a vákuumtól)
Na ja, ez sem ment sokat de azért a többet ment mint állt. Bár csak nálam. 12-ezret raktam bele amióta nálam van (2év) mondjuk az előzőtulajnak majdnem hogy akadék volt a garázsba... jetski,quad... egyéb... De szerintem ha minden patika lesz rajta akkor nem leszek pofátlan ha 1,1be felteszem majd.
senki sem mondta hogy cimborák kellene legyünk De komolyan kíváncsi vagyok egy ilyen emberre mint Te, hogy élőben is ekkora tahó vagy vagy csak a net hozza ki belőled. Elhiheted fudejovagy sem ilyen, csak úgy áll hozzád ahogy Te hozzá
Pontossan 22063 van benne. megmondom őszintén fogalmam sincs milyen áron mennek, mi lenne érte az ésszerű. Ha meghirdetem úgy hogy nem cseréltetem ki a hengertalp tömítést, meg az aksit akkor annak az árát elengedem. De tényleg nem tudom hogy mit lehet kérni értük jelen pillanatban. Annyi biztos hogy nem egy szétgányolt motor.
azért téged sem kellett volna élni hagyni Neked nincs családod vagy valami ? Nagyon ráérsz egész nap kötözködni mindenkivel meg faszságokat beszélni Jaaa rájöttem hogy a családod is utál ha volt neked olyanod...
Erre én azt mondom hogy ha te normális lennél mi is azok lennénk, Próbáltam normális lenni veled de képtelenség. Ennyit rólad, remélem egyszer találkozunk személyesen és kiderül hogy csak gép elől hülye mindenki ahogy Te is...
5000 kilométerenkénti olajcsere periódus.
http://youtu.be/n4ijTV5EEk4
14:42vel 170 a vége nálam és 120-125 között nyit a power 5.ben.
Egyáltalán nem pörög 100nál sőt még 110nél sem.
Én 6 literből elmegyek vele 100 kilométeren ha 100-120 között használom.
a többiek beárazzák neked pillanatok alatt, és meglátod hogy mennyi a valós értéke!
az árra már annyira nem vagyok kíváncsi, szeretnék egy többet állt mint használtat kivárni nagyon kevés km-esbe!
Erre én azt mondom hogy ha te normális lennél mi is azok lennénk, Próbáltam normális lenni veled de képtelenség. Ennyit rólad, remélem egyszer találkozunk személyesen és kiderül hogy csak gép elől hülye mindenki ahogy Te is...