F.Levi, és a többiek! Na még egyszer. Sajnos igaza van sok mindenben, akár szakmai, akár egyéb dolgokról beszélünk. A szakmait nehéz vitatni, de az emberi is egyszerű, mint a faék. Hónapokkal ezelőtt megírtam, hogy hagyjátok, ne válaszoljatok neki, stb. és akkor majd nem ír, mert magában ő sem szeret műsort adni. De ti okosabbak akartok lenni nála, meg kitiltani, meg feljelenteni, meg haverkodni, meg mindent akartok, csak hogy mintapolgárt neveljetek belőle. Ez sosem fog sikerülni...egyszerűen nem kéne foglalkozni vele, de nem bírjátok ki nélküle...bármennyire is fogadkoztok, hogy de...néha elindul egy új téma, van eszmecsere, de ti mégis csak vele, és a fikázásával vagytok elfoglalva...
A kutya nem hasonlított az xt-t a KTm-hez, rajtad kívül
Itt a semmire sem való fostalicskázáson volt a hangsúly
Egyedül te terelted a témát oda, hogy a végén már az összehasonlítás volt a szempont és úgy állítottad be, hogy jobbnak mondtam/uk az xt, pedig erről szó sem volt. De te még mindig nem látod be
Tény, hogy jobb a Ktm futóműve, erősebb, könnyebb és feelingesebb sokkal supermotósabb! Ezt senki nem vitatta és ez elfogadott dolog.
De csak te rágódsz még mindig ezen.
Ha meg egy tömítés csere nekik ilyen "komplikált" akkor nekik az. Hozzászólsz röhögsz rajtuk, hogy neked jobban megy és veszed a poént meg a storykat. Nem ítélkezel felettük!
Ha enyire szégyen ez a forum akkor ne irj ide ilyen egyszeru. Probalsz itt valaki lenni de csak elasod magad egyre melyebbre. Pláne mivel te egy okos ember vagy legalabbis azt hiszed magadrol akkor tudnod kene hogy okos enged te meg szenvedsz mert buta vagy. Zarandog is mar poenra veszi az irasodat csak nem veszed észre. Egy senki lettel ezen a forumon, de most mar szégyen lennbh normalisan emberien irnal, elhiszem.
Bizakodni LEHET...és NÉHA kell is...de EZ tényleg nem AZ a FÓRUM.
ITT egy FOStalicsak JAHAMA XT FELbecsülhetetlen értékű műszaki CSEMEGE egy ÓTVAR KTM-hez képest...és még MEG is magyarázzák a FOGYATÉKOSOK hogy MIÉRT...egy ROZSDÁS lánc megtisztításáról is találhacc OLDALAKT...egy ECCERŰ tömítés csere-legyártás már ŰRhajjó bonyolultságú feladat...Tükröm tükröm mondd meg NÉKEM- téma is ÉRDEKES volt...és még SOROLHATNÁNK...
De vannak ÉRTELMES EMBEREK is...bár LÉNYEGESEN kevesebben...
Én azért bizakodom;)
2 már van a látómezőben (950ser),csak azért gondoltam ide bekérdezni mert sokszor van olyan,hogy az ember nem árulja a vasat de ha épp úgy alakul eladja.Tőlem többször vittek úgy el motort,hogy nem árultam.
Szóval én csak a lehetőséget akartam feldobni,de ez a fórum nem az a fórum.....
Üdv.:Rudo
NEKED is annyi ESZED van amennyi LÁCCIK...vagy LÁCCIK egyáltalán VALAMI?
NEKED füyörészni sem kell...VILÁGOLSZ te még OTT az erdőben is mint TEHEN a GÓRÉBAN...és NORMÁLISABB EMBEREK(EMBEREK...nem BÍRKÁK..lényeges) nem hogy KÖZELEDBE mennek...hanem inkább TÁVOLODNAK...mert úgy vannak VELE(VELED) hogy majd elvégzi az EVOLÚCIJJÓ azt amit el kell VÉGEZNI..nem kell ODA fejsze:)
Ez az anyázási FÓBIA RÁM hárítása a KITILTÁSOM propagandai része KOSfej? Elég gyenge...párszor még nekifuthacc...mint a BUCKÁKNAK amin bukdácsolsz....
pedig..bazzeg..csak nekedd rakom fel a vidiket... nem mindég sikerül a te irásaid válaszol részére teni a billentyűt.. olyan idegae vagyok olyankor..mert ha neked nem tetszik ..akkor sirok és a rosszulét kerülget..
de mikor tudom hogy tetszik..egyből mék és a fészbukon is figyelem hogy lálykol-É
nehogy mellyre szivd...mert nem is vagyok fent a vagyok fészbukón
hát itt vagy megamegmegmondó hülyegyerek
az a tuskós ..az nem volt vicc ...tényleg fütyürésszé az erdőben...mert ha kicsinálnának egy fejszével.. komolyan megrendülen ez a fórum...az idióta kúrvanyázásaid nélkül ..tök szar lenne
Sziasztok eladó sidi flexforce bokacsuklós cross csizma KTM narancs színben, 44 méret, karcok találhatók rajta ..... képeknek megfelelő állapotban van ár 26 eft érd 06203452964
Te oKOS zarándi KOS...elhiszem hogy TÉGED frusztrál hogy NEM mindenki KÖVETI a te magamutogatós,fellengzős,ki ha én nem STÍLUSODAT...NEKEM nem az a lényeg hogy IDE mi van kitéve...hanem mi van a GARÁZSBA...
Te mire vagy büszke? A videjjóid nézeccségére? A pökhendi viselkedésedre? Már a JUTÚBBON is KIakatt a számláló a nézeccségtől...vagy NEM jól látom? Mutass má VALAMI újjat is...hogy NE csak a középpső újjukat mutogassák NEKED..mások.
Az anyázásról: NÉZD már meg TE TUSKÓ hogy ki szokott anyázni...vagy ÉSZRE se veszed? Amit elhiszek...mert a SOK birka közt mindegyik EGYFORMA:)
NEM vagyok megmondóember....ARRA van itt pár ÉRTELMES jószág...csak azé LÁTOM hogy mit lehet VENNI...és MENNYIÉRT...
Amúgy meg ha visszaolvasnál (vagy legalábbis FOJJAMATOSAN olvasnád a SOROKAT) láthattad volna hogy HOGY reagáltam le a csicskásgyerek hozzászólását a VÉTELI szándékodhoz...mert a KÉPEKBŐL is láccik hogy NEM lehecc hüjjegyerek...
És ebből kifojjólag gondolom hogy TE is látod hogy ANNYIÉRT NEM lehet 950 ENDURÓT venni...az hogy a csicskagyerek KEVERI az ADVENNCSÖRT vele (amit belinkelt )mint a szarát a budikagylóba ,az már megint NEM a TE problémád...
Az árra azért kíváncsi lennék.
Itt a semmire sem való fostalicskázáson volt a hangsúly
Egyedül te terelted a témát oda, hogy a végén már az összehasonlítás volt a szempont és úgy állítottad be, hogy jobbnak mondtam/uk az xt, pedig erről szó sem volt. De te még mindig nem látod be
Tény, hogy jobb a Ktm futóműve, erősebb, könnyebb és feelingesebb sokkal supermotósabb! Ezt senki nem vitatta és ez elfogadott dolog.
De csak te rágódsz még mindig ezen.
Ha meg egy tömítés csere nekik ilyen "komplikált" akkor nekik az. Hozzászólsz röhögsz rajtuk, hogy neked jobban megy és veszed a poént meg a storykat. Nem ítélkezel felettük!
Pont ezért neveznek megamegmondó embernek.
ITT egy FOStalicsak JAHAMA XT FELbecsülhetetlen értékű műszaki CSEMEGE egy ÓTVAR KTM-hez képest...és még MEG is magyarázzák a FOGYATÉKOSOK hogy MIÉRT...egy ROZSDÁS lánc megtisztításáról is találhacc OLDALAKT...egy ECCERŰ tömítés csere-legyártás már ŰRhajjó bonyolultságú feladat...Tükröm tükröm mondd meg NÉKEM- téma is ÉRDEKES volt...és még SOROLHATNÁNK...
De vannak ÉRTELMES EMBEREK is...bár LÉNYEGESEN kevesebben...
2 már van a látómezőben (950ser),csak azért gondoltam ide bekérdezni mert sokszor van olyan,hogy az ember nem árulja a vasat de ha épp úgy alakul eladja.Tőlem többször vittek úgy el motort,hogy nem árultam.
Szóval én csak a lehetőséget akartam feldobni,de ez a fórum nem az a fórum.....
Üdv.:Rudo
NEKED füyörészni sem kell...VILÁGOLSZ te még OTT az erdőben is mint TEHEN a GÓRÉBAN...és NORMÁLISABB EMBEREK(EMBEREK...nem BÍRKÁK..lényeges) nem hogy KÖZELEDBE mennek...hanem inkább TÁVOLODNAK...mert úgy vannak VELE(VELED) hogy majd elvégzi az EVOLÚCIJJÓ azt amit el kell VÉGEZNI..nem kell ODA fejsze:)
Ez az anyázási FÓBIA RÁM hárítása a KITILTÁSOM propagandai része KOSfej? Elég gyenge...párszor még nekifuthacc...mint a BUCKÁKNAK amin bukdácsolsz....
de mikor tudom hogy tetszik..egyből mék és a fészbukon is figyelem hogy lálykol-É
nehogy mellyre szivd...mert nem is vagyok fent a vagyok fészbukón
de azért remélem nix ..barátság
az a tuskós ..az nem volt vicc ...tényleg fütyürésszé az erdőben...mert ha kicsinálnának egy fejszével.. komolyan megrendülen ez a fórum...az idióta kúrvanyázásaid nélkül ..tök szar lenne
http://aprod.hu/hirdetes/husab...
Te mire vagy büszke? A videjjóid nézeccségére? A pökhendi viselkedésedre? Már a JUTÚBBON is KIakatt a számláló a nézeccségtől...vagy NEM jól látom? Mutass má VALAMI újjat is...hogy NE csak a középpső újjukat mutogassák NEKED..mások.
Az anyázásról: NÉZD már meg TE TUSKÓ hogy ki szokott anyázni...vagy ÉSZRE se veszed? Amit elhiszek...mert a SOK birka közt mindegyik EGYFORMA:)
Exc-n hogy tudom megállapítani, hogy visszatölt-e a generátor?
Köszi!
Amúgy meg ha visszaolvasnál (vagy legalábbis FOJJAMATOSAN olvasnád a SOROKAT) láthattad volna hogy HOGY reagáltam le a csicskásgyerek hozzászólását a VÉTELI szándékodhoz...mert a KÉPEKBŐL is láccik hogy NEM lehecc hüjjegyerek...
És ebből kifojjólag gondolom hogy TE is látod hogy ANNYIÉRT NEM lehet 950 ENDURÓT venni...az hogy a csicskagyerek KEVERI az ADVENNCSÖRT vele (amit belinkelt )mint a szarát a budikagylóba ,az már megint NEM a TE problémád...