Igen az biztos, hogy rengeteget számít a jó futómű, még itt alföldön is kifáraszt, hogy ilyen szar, kemény...
nemhogy még ha felhozom magamhoz hegyvidékre, itt meghalok vele :)
havernak csináltunk egyszer egy ilyet..rest-aurálást
ha jól emlékszem pár éve...25 ezerkörül meg volt az anyag meg ami kellett hozzá...
vázszinterezeés meg ilyesmi...
aztán az is úgy nézett ki mint az úly..
de kb ..3 hónap múlva ugyan igy lesz mint ez most..mert többet van motoroztatva mint simogatva...
ezért nem is kinlódom vele...
legyen mindég harcra kész.. a többi nem nagyon foglakoztat...
de azért mondom a tiéd nagyon patika...igenszép..
Túl sok a szabadideje itt pár embernek. Kátéjjem végre csöndben van akkor jönnek mások a hülyeségeikkel. Na meg a sok poénos értelmetlen hozzászólás Menthetetlen ez a topic...
úgy szokás mondani az úri társaságban hogy madár, nem pedig veréb
mert az való igaz hogy a veréb is madár de akkor sem jó most ide
szóval
mint egy madár......madár nevű ló
ne bándst kátélyemes betegünket.. és a fényképei közt se nézelődj..mert nix neki.. nix neki amire büszke lehetne ..cska a qÚrwa anyázás..de abban meg ..bajnok
már szoltak neki..ha az erdőbe megy ..minden képp fütyürésszen..nehogy belevágják a fejszét..mert összekeverték egy jó nagy tuskóval
árnold.
csika jó arsz..segiteni nem fog..szakmályából kifolyólag..
mint szakmálya.:teleszkóp szerelő nem pedig segitő kéz
de ha elküldöd hozzá hidd el jó lesz...
amúgy 5w való bele...
én pontossan repsolt szik használni...1 évet simán kihasznál...!nem tapad le..!méga ha fél éve nyusztölöd sem!...
1 litert szoktam elosztani kettőbe...amúgy 6, 2-6,5 dl kell bele.. ha a légrés alapján dolgoznál.de nekem akkor túl erős...kemény..mondjuk lehet azért mert veréb súlyom van..(olyan verébé akik 110kilós )
és kroccozni is szoktam..nem csak bénabéla hegyi szenvedés..!
az olaj vastagsága... a vékony olaj csalóka.. mert lehet hogy a szelepeken könnyben átszalad..de a letapadásra is lyobban hajlamos!
nekem berg fc 450be is ez volt.. simma wp 48as teló..és a havasi féel ászelepelt wp 48 525sx rugóelőfeszitést álithatüó telóba is ez van.. mind a kettőben nagyon jó...az állit6ósága is jó...
nwem tudom pontossan hol vannnak a csavarok..de valahol középállásba.. ugyhogy bár hova álithanám még..ha nem tetszene..de tetszik
Ha már így szétnéztél a fotóim közt akkor azt is láthattad,hogy volt már ez az a garázsban,tisztában vagyok az árakkal.Hidd el lesz.
Persze ha te vagy itt a megmondóember.....
bakker ..elkelt a lelakott vasad
be ne sérwtőggy..
tök irigy voltam hogy az enyém már nem ilyen..mikor vettem ilyen volt.. csak aztán én használatba vettem..illetve én meg az hegyek ... sziklái...
postai bénabélák vagy mi a rák...
eleve pénzről van szó.. tehát az már csomag ..értéke van.. ha meg leszarod..mert balfasz vagy ..akkor ne is csodálokzzon se az eladó ..sem a vevő hogy nem ér oda...
postázás előtti órákbanm telifon.. mert amit két napja beszéltünkkl..lehet már tárgytalan...(volt már is...pedig pénteken este még küldte az smst a címével..)hétfőn délelőtt küldtem volna.. mondom felhivom.. nem sikerült .. délig ptróbáltam párszor..smsm si ment...
semmi...aztán azóta sem keresett..de ebbe mi is lenne a megklepő...
hát még jó hogy nem küldtem el amit pénteken este megbeszéltem vele..meg cimet is küldött sms ben ..az huss..szertefoszlot...mert nem kell neki.de telifonálni azt nem tud hogy hély köcsög ..meggondoltam magam..ne postázd..mert majd 2ezer a uv.. és ha nem veszi fel ..ugyan ennyi mire visszakapom!
szóval postázás előtt.. ha van kapcsolat küldöm ha nincs.. amig nincs kapcsolat ..nem küldöm!
1 napost szoktam..annyi idő alatt azért nem gondolja meg magát (általában!)senki..és nem is felejti el..mert ugye ma beszélünk a holnapi postáról..tehát nem felejti el...
mivel nem olcsó játék amit küldesz..küldök.. van csomagszám..és értéke is.. tehát..ha eltűnnek.. nix gond..merrt a posta kifizeti az értékét!azért van az értéke feltűntetve..
van csomagszám...
ez a zsiráf féle ..mpl.hu ..ezt még nem si ismertem,..de kafi...
csomagszám alapján.. meg akoris megtalálják ha másik postára ment(pl postán maradó csomagnál van hogy a kivánt posta nem tárolja csak egy mellette levő másik..nagyobb városokban).. olyan..de megtalálják..
haa vevőt is érdekli...!
haa vevőt nem érdekli.. hát akkor van a bajság...
de azt meg nem lehet kiszámitani...
azért mondom ha postázás előtt kapcsolatba lépünk..akkor azért már csak mondaná..hély faszkalap..ne küld leszarom...nem pedig azt hogy hély küldcsak nem kell de majd anyám elhasználja a szekrénypolcon porfogónak....
ugyhogy..
kb ha valami nem ér oda.. az valakinek a balfaszságán múlik.. nem a postán..
mert ilyne hülye magyarázatot hogy emberek dolgoznak..és azok meg lopnak...
ez faszság...
mondom ha lop is .. a csomagon ott az érték... oszt posta kifizeti..
vevőnek nix előrébb..de mint eladó ..nem bukik semmit...
Nincs neked lelked Jó kis motorokat csak úgy hajigálod kifelé.Vagy csak én vagyok ilyen fasz hogy ragaszkodok a gépemhez Tudom neked van igazad na de akkoris
Persze, hogy megtalált...;) Nem baj, ezért még tudok aludni, vagy nem, de akkor eddig se tudtam... Akkor marad Yami? Mehetsz másik topicba, csak vigyáz, ki ne tiltsanak a tudtodon kívül...
nemhogy még ha felhozom magamhoz hegyvidékre, itt meghalok vele :)
Köszöntem a válaszaid!
ha jól emlékszem pár éve...25 ezerkörül meg volt az anyag meg ami kellett hozzá...
vázszinterezeés meg ilyesmi...
aztán az is úgy nézett ki mint az úly..
de kb ..3 hónap múlva ugyan igy lesz mint ez most..mert többet van motoroztatva mint simogatva...
ezért nem is kinlódom vele...
legyen mindég harcra kész.. a többi nem nagyon foglakoztat...
de azért mondom a tiéd nagyon patika...igenszép..
Helyette jön a ktm.
kedvet kaptam tőle egy ilyen nagy döghöz
itt a hegymentes hullámos homok..wp 48as telóval..na itt ha szar a telód..kicsit is nem a kezedre áll..hamar kidőlsz:
http://www.youtube.com/watch?v...
és egy kis helyi race...ez is csupa-csupa hullám
http://www.youtube.com/watch?v...
nyÍÍhahaha
olyan szellemes vagyok
mert az való igaz hogy a veréb is madár de akkor sem jó most ide
szóval
mint egy madár......madár nevű ló
már szoltak neki..ha az erdőbe megy ..minden képp fütyürésszen..nehogy belevágják a fejszét..mert összekeverték egy jó nagy tuskóval
csika jó arsz..segiteni nem fog..szakmályából kifolyólag..
mint szakmálya.:teleszkóp szerelő nem pedig segitő kéz
de ha elküldöd hozzá hidd el jó lesz...
amúgy 5w való bele...
én pontossan repsolt szik használni...1 évet simán kihasznál...!nem tapad le..!méga ha fél éve nyusztölöd sem!...
1 litert szoktam elosztani kettőbe...amúgy 6, 2-6,5 dl kell bele.. ha a légrés alapján dolgoznál.de nekem akkor túl erős...kemény..mondjuk lehet azért mert veréb súlyom van..(olyan verébé akik 110kilós )
és kroccozni is szoktam..nem csak bénabéla hegyi szenvedés..!
az olaj vastagsága... a vékony olaj csalóka.. mert lehet hogy a szelepeken könnyben átszalad..de a letapadásra is lyobban hajlamos!
nekem berg fc 450be is ez volt.. simma wp 48as teló..és a havasi féel ászelepelt wp 48 525sx rugóelőfeszitést álithatüó telóba is ez van.. mind a kettőben nagyon jó...az állit6ósága is jó...
nwem tudom pontossan hol vannnak a csavarok..de valahol középállásba.. ugyhogy bár hova álithanám még..ha nem tetszene..de tetszik
Persze ha te vagy itt a megmondóember.....
be ne sérwtőggy..
tök irigy voltam hogy az enyém már nem ilyen..mikor vettem ilyen volt.. csak aztán én használatba vettem..illetve én meg az hegyek ... sziklái...
postai bénabélák vagy mi a rák...
eleve pénzről van szó.. tehát az már csomag ..értéke van.. ha meg leszarod..mert balfasz vagy ..akkor ne is csodálokzzon se az eladó ..sem a vevő hogy nem ér oda...
postázás előtti órákbanm telifon.. mert amit két napja beszéltünkkl..lehet már tárgytalan...(volt már is...pedig pénteken este még küldte az smst a címével..)hétfőn délelőtt küldtem volna.. mondom felhivom.. nem sikerült .. délig ptróbáltam párszor..smsm si ment...
semmi...aztán azóta sem keresett..de ebbe mi is lenne a megklepő...
hát még jó hogy nem küldtem el amit pénteken este megbeszéltem vele..meg cimet is küldött sms ben ..az huss..szertefoszlot...mert nem kell neki.de telifonálni azt nem tud hogy hély köcsög ..meggondoltam magam..ne postázd..mert majd 2ezer a uv.. és ha nem veszi fel ..ugyan ennyi mire visszakapom!
szóval postázás előtt.. ha van kapcsolat küldöm ha nincs.. amig nincs kapcsolat ..nem küldöm!
1 napost szoktam..annyi idő alatt azért nem gondolja meg magát (általában!)senki..és nem is felejti el..mert ugye ma beszélünk a holnapi postáról..tehát nem felejti el...
mivel nem olcsó játék amit küldesz..küldök.. van csomagszám..és értéke is.. tehát..ha eltűnnek.. nix gond..merrt a posta kifizeti az értékét!azért van az értéke feltűntetve..
van csomagszám...
ez a zsiráf féle ..mpl.hu ..ezt még nem si ismertem,..de kafi...
csomagszám alapján.. meg akoris megtalálják ha másik postára ment(pl postán maradó csomagnál van hogy a kivánt posta nem tárolja csak egy mellette levő másik..nagyobb városokban).. olyan..de megtalálják..
haa vevőt is érdekli...!
haa vevőt nem érdekli.. hát akkor van a bajság...
de azt meg nem lehet kiszámitani...
azért mondom ha postázás előtt kapcsolatba lépünk..akkor azért már csak mondaná..hély faszkalap..ne küld leszarom...nem pedig azt hogy hély küldcsak nem kell de majd anyám elhasználja a szekrénypolcon porfogónak....
ugyhogy..
kb ha valami nem ér oda.. az valakinek a balfaszságán múlik.. nem a postán..
mert ilyne hülye magyarázatot hogy emberek dolgoznak..és azok meg lopnak...
ez faszság...
mondom ha lop is .. a csomagon ott az érték... oszt posta kifizeti..
vevőnek nix előrébb..de mint eladó ..nem bukik semmit...