Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A marha!
Igen tudok róla mesélni!
gaba..
te nem vagy mérvadó..mert a tiéd

vagy ez nem polyénos ..mert nem pontossan igy szokták flerakin ide a kérdést hogy akkor mit is ki hogy tud erről a motorról
sziasztok.
csak érdeklődni szeretnék.. tudtok e erről a motorról valamit:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_250_exc_smenduro-759
4996
Kíváncsiságból feltettem ma, lesz e egyáltalán rá ennyiért jelentkező.
Ha megadnának érte akkor meg is érné eladnom.
Utána egy fiatalabb típusból jöhetne a másik project.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_250_exc_smenduro-7594996
ÉN úgy látom ennek is TÖBB oka lehet...

Van amikor TUGGYA hogy MI kéne..és MIRE....de a PÉZTÁRCA határt szab...

ÉS van amikor a PÉZTÁRCA bírja...csak az AGYI kapacitás nem...
TE buta BUKSZA...NEM mondom meg...mert ENNYI ésszel mint amivel ezt a KOMMENTEDET ide büfögted úccse tudnád BEIKSZELNI JÓL...

Valóban asse tudom mijjen MOTOR ez...majd TE megmondod...hiszen a LÁTÓKÖRÖD nem gyenge...csak az ENYÉM...mivel NEM látom hogy ITT repkednek az ÓCCSÓ SERREK meg ÁDÉVÉK...na de majd TE...
javítottam,és ment az email
Sziasztok. Nem akarok unalmas és idegesítő lenni az állandó kérdésekkel. Kicsit fázok a korától és a típust sem ismerem annyira mint amennyire az lc4-nek már utánajártam. Tudnátok pár tapasztalatot megnyugtató vagy eltántorító szót írni az alábbi motorról?

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok
/224110/KTM_660_SMC_.html
éééértem! de attól még h neked nem ér le a lábad nem rossz a teknika!
Miután egy focimeccsen szétcsesztėk a bal térdem elég fontos lett hogy mekkora a jármű mérete amivel közlekedem, és ésszel kell ugrálnom hogy ne legyen baj. Teccikérteni?
te móni.. a simsonról leért a lábad? csak kérdem.. mert eddig minden szövegedbe benne volt h nem ér le a lábad és h az a motor nem jó oda mert nem ér le a lábad.. az fzr ről leér? vagy nem? és az jó terepre? csak azért kérdem mert olyan vagány motort szeretnék..
Homály a köbön. Az ember kereste rajta a kis világító visszajelzőket meg az indexeket mert hogy úgy a krosszos. Úgy. Mondom ezen nincs, ezé csak enduros, ezért tudom olcsóbban adni. Elvitték. Szerintem azóta már a túristvándi vízimalmot is hajtotta ha ki nem könyökölt.
Tudták legalább mire való?
Na latom te is kurvara okos vagy arakban. Ennyi esszel nem mondod meg gyorsba a lottoszamokat nekem? Meg jo hogy megmondod mekkora a ser mert annyi volt mar neked mi? Meg ha az adv s -el raktad volna ossze hasonlitgatni. Na mind1
Azóta mondjuk sok minden fejlődött a terepmotorok terén. Csak az igazi elszánt fanatikus pilóták kényelmesedtek el hobbienduros címszóval. A husqvarnát mikor hirdettem minden második kérdés a hogyan és mennyiért lehet rá önindítót rakni volt. Aki elvitte viszont egy jól tåplált nyírségi jószág volt, kellő tartalékkal. (Kb. 140 kg-os kisebbségi etnikumhoz tartozó egyén brutális hassal meg 2 csicskával). Ha nem indult szerintem betolatta magát velük.
Köszönöm!
87-ben az XTZ 750 is jó volt terepre,utána jól esett az ebéd.
Gratula a kislányodhoz!
Te 570 Husqvarnam volt 2 évig attól nagyobb motor terepre nekem nem kell, arról sem ért le a lábam de azt megszoktam és nem volt annyira nehéz hogy ha borul a mutatvány akkor még bírjak vele mit kezdeni. Bár ha egy norvég halászgyerek lennék könnyebb dolgom lenne biztosan.
Ez igy igaz. A manuszok sokszor azt sem tudják mit vegyenek,és azt mire használják. Ezért indulnak MZ vel a Bamakon.
Nekem volt már adv s is,igazából mindkettő ügyes terepen,de az adv pont annyival jobb aszfalton mint amennyivel a ser jobb terepen.
Szóval innentől az a kérdés hol töltesz több üzemórát,én terepen.
Akáckaróval is lehet kertet gyomlálni, végeredmény is lesz igaz értelme sok nem akárki kezébe adod. Mindenre van alkalmas eszköz és valószínű nem is túl vèletlenül. A kényszer- félmegoldások miatt sokan szenvedünk minden téren ez nem vitás. De nem is kell mindent görcsösen erőltetni.
Elfogadható MAGYARÁZAT KLINNTON...de az ÁDVENTICSŐR se alacsonyabb...csak KOMFORTOSABB...valamivel.
Akkor ezek SZERINT minden motor JÓ mindenre...csak a MANUSZOK nem...mossmá ÉRTEM...