Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fiuk bocs hogy leidiótáztam bár kit is..... visszakerestema számot de egy ismeretlen számon volt azt nemtudtam viszahivni a másikat viszahivtam még akkkor ő nem a szixai úr volt..... ez van.. edddig 3 szor nyult le postán engem postai alkalmazott.. 2 ször pénzt küldtem én naiv 18 évesen boríttékban... 2 ször 2 ezer ftot....:(( aztán meg rendeltem boríttékban egy cbr 600 eloxált benzinszűrőt... az meg nem jött meg de beszkennelte asrác a feladó vevényt... szóval postán is csak emberek dolgoznak ott meg lopnak:(( Bocs fiuk ha valakit megbántottam de ez most télleg szarul jött le mindneki részéről...
BELEgabajottál mi HÜJJEGYEREK? EZEN ugyan mit nem értesz?

EZT se az ESZE fogja kivégezni...
Inkább semmit ne firkálnál ilyenre,me szerintem ő is tudja,hogy szar a szarja
Ha eladja a mázolatlan hűtőládákat ,meglesz 90-E és már házhoz is viszik a 690-est
mikor kicsit meglököd..hirtelen a kormányt..telószárak bemozdulnak..vagy mereven álnak..
olajcsere
ha ez sem..
csúszógyűrű csere...
ha ez sem..
azt le sem merem irni...
rendességről annyit...
rendes állás mellett lehetne rendes fizetésem...
meg rendes motor is...
de telis teli vagyok rendetlenséggel...
akár csak a fórum.. .
rend a lelke mindennek..
Én nem KÁTÉJJEM vagyok Csak a tapasztalataimat írom le. 1-2 E Ft-os könyvvel is átvertek, felhívtam az eladót bizonygatta hogy ő feladta.Egy hét után mondtam neki olvassa ki többször is helyettem.
Valaki segítene nekem első futóművel kapcsolatban? 48as WP exc125

Azt produkálja, hogy hosszabb (1-2 hetes) állás után ha berugóztatom 2-3szor az első telókat akkor könnyedén berugózik, kirugózik, viszont ezután már nagyon felkeményedik, alig dolgozik menet közben. Mindez teljesen nyitott alsó és felső szelepekkel.

Előre is köszönöm válaszaitokat!
..n.....
elézést
kiváncsiságból megnéztem, ugyan mennyiért vannak 950 endurok.. te tényleg ilyen lusta féreg vagy? már neharagudj..

HASZNALTAUTO.HU

kb 12 másodperc volt nekem..

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_950_adventure-7577869

1
.290.000 alkuval 1.2 tessék.. mehetsz érte.. akarsz is motort venni? vagy ekkora amatőr vagy?
0,5 3 karakter abból le tudod írni hogy fél... Nem értem mi ebben a fonetikus írásmód meg a szleng... Nehéz olvasni az írásodat ezt akartam csak mondani...
0,5re..azaz...1/2re..azaz félre értés..
ebben mi a vick
mond6ni ez az úly magyar számítógépszleng...
múhahaha..
vagy csak fonetikus írásmód
ez kenyő pénz ..vagy hála pénz...
ert a kenőpénz az az ha utólag adod a rendőnynek...mert az neki kenyő pénz ..a hála pénz az meg ha előre adod ..mint az orvosnak...
vagy forditva...
ha a rendőr nem büntet meg..elenged és utolag adod neki.. akkor az hálapénz..azt meg el lehet fogadni.. sok orvos háza épült hálából...
főleg a nőgyógyászoknak hálás a paraszt...
azért te is írhatnál rendesen szerintem ez a "0,5re értés" valahogy nem vicces
egy két dolgot kaptam már postán..meg adtam is fel...eddig 100% a megbiz6óságom..minden téren...
de van egy olyan hogy postai küldemény szám...mikor nem jött meg elemgeyk a postára és lekérdezik...
kiderült meg jött az ..csak péntek 4kor nem vették át a csomagot...(egy éjelnappali boltba kapom ..ugyhogy lebukott a postás...)szombat reggel a nagy postai hangárban megkaptam!mondjuk pörögtem a telifonon 30 percet mire kiderült szombat rehggel hogy uis lehet ez a 0,5re értés.. hogy mért nem jött meg ...sűrű elnézések közepedte kézbekaptam 9.kor..... mert azért 1 napos az a csomag mikor kifizetik hogy ne két-3 napra jöjjön meg!

szóval ha veszel valamit.. várjál is valamit..ne csak üljé oszt nézzé mint a gólya a fos levegőbe... aztán 2 hét múlva mikor már visszapostázzák a cuccost...felhivod az eladót..hogy mi van köcsög..nem küldtél semmit...
mAArha

bocseksz
hüjék vagytok..ahogy kártélyemes srác mondaná..már nem tudom melyik is az igaza mert több kátélyem lyam is van
mondjuk tudjuk ki az igazi..az irásaiból lejön egyből
na szóval...
ha 10ért már odaadta.. akkor ne sajnáld hogy 14ért is odaad6ja.. lehet jüövőhéten sem kapja meg senki.. de két hét múlva megent itt hirdeti jó arc.. 16ért.. na akkor se sajnáld...
kint roban voltunk..sebesben...nem akarok hazudni..vatta úly. volt 30 ályró vagy ..40..szóval 10ezer körül vatti úly..
haverok vettek is ..volt ilyen kék szüreke..meg azt hiszem piros fekete.. 3 ugrott be a kocsiba aznap...

ha 2-3 hét múlva visszajön móvári úr ..é ne gy 20ast alyánlok érte
4-5 hét múlva...25ezret...mert igy korrekt
Itthon a postán 2-3 alkalmanként csokit (több tábla) vagy gyümölcsöt (1 kiló 2-3 kül. gyümölcsből) viszek fel az ott dolgozóknak, a futár postásnak (aki személygépkocsival jön) pedig 500-1.000 ft-ot nyomok a zsebébe!
kivételes szolgáltatásban van részem a többi emberrel szemben...
Én sem Csak utánvétes dologgal már sokszor átvertek . És nem igazán bízok senkiben . De ez csak az én véleményem
felétek nem küldenek sms-t ? én mindig kaptam sms-t, vagy kihozzák házhoz
Én sem kételkedek hanem tudom hogy ha megkapja a tetves szelvényt az illető vagy csenget a postás akkor átvette volna.Ismerem az illetőt jópár éve és ha megkapta volna a csomagot akkor átvette volna ebben biztos vagyok.
Tudnék mesélni pár dolgot az itteni postáról de nem untatlak titeket.Kellemetlen a szitu nekem mert azthittem kókler a srác mert sajnos ilyenbe is botlottam már bele hogy akartam venni egy öninditót a meghirdetett áron azt mikor írtam a srácnak már egy tizessel többe került mint a hirdetésben.Most is erre gondoltam hát nem így volt bocsánat.
A mázolatlan kétoldali hűtőláda azért jól néz ki. Csak nem ezen a legendán. Na de mindegy.