Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem sosem fogja eladni annyiért....
Mesélje csak addig is legalább KTMes téma van itt nem pedig az amit páran űznek már jó ideje.
Inkább azt olvasom mint a többi okosságot!
csaó!

Tényleg ennyi az új ára a k.m.védőnek? Valamint használtba is ennyi az ára, mint ahogy azt hirdeti?
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
2004-es EXC 450 kerekeinek újjászületése...
most ne égess ki h még 1X el kell mesélje.. XD hívd át hozzátok azt elaltat vele..
sőt GD az egész életed megváltozna GYÖKERESEN! ilyen motort akarnál te is ha mennél vele! ez BRUTÁLIS!
De inkább mesél még többet a 360ról, minden tudni szeretnék róla amit csak lehet, még annál többet is amit eddig leírtál.
Ha majd lesz hozzá időd és kedved is megírhatnád.
Jöhet ide is:

hancsak@indamail.hu
Jól mondod, grat az elméletkifejtéshez.!
Szia! :) dorikex@gmail.com-ra írj
a 10en7:40en2 nél a i= 2,4705...
mig a 16:harminc8nál..i=2,375

i=módositás..
ilyen arányban csökken a meghajtó fogaskerék fordulatszámához képest a meghajtott fogaskerék fordulatszáma..
tehát i minél kissebb szám..annál kissebb a módosítás...tehát annál gyorsabb lesz a hajtott kerék
magyarul...
a 16:38as átétellel gyorsabban fog menni a motort mint a 17:42 vel..(elméletileg megy gyorsabban!) ..gyakorlatilag csak ugyan azon sebességhez kissebb fordulatszámon fog pörögni a motor...

tehát a 16:38 az a "hosszabb áttétel"..közelitóleg...4,02% gyorsul a17:42 h9öz képest... gép...illetve..
ha eddig 5dikbe 3000nél volt 100km/h óra a sebesség..akkor most ötödikbe 3000nél 104,02km/h lesz az a sebesség...

most akkor jól mondom vagy lyÓlmondom..
de most ez jó ..vagy rossz
Neszebazmeg, gyökérállat...
Tudunk valahogyan értekezni Kisasszony?
Amúgy meg FEJCSD már ki hogy a 16:38 miért RÖVIDEBB ÁTTÉTEL mint a 17:42...érdekelne..
GEDEJJON....TI most TÉNYLEG a KETTŐÖTVENES EJJIKSZÉ meg a HATNEGYVEN áttételét hasonlítgassátok? KÉT külön fogalom a KÉT motor...és EBBŐL kifojjólag MÁSFÉLE áttétellel ÜZEMEL...ugyanabban az ÜZEMMÓDBAN...

NEM hiszem hogy 17:38 a GYÁRI áttétel...16 lesz az a TIZENNHÉT az ESEMMCÉNÉL...úgyhogy TE gyárival GYÖTRELMESKETTÉL...
ÉS ez is csak a HATHATVANRA vonatkozik...a HATNEGYVEN 17:42...ami VÉGÜLIS majjnem UGYANAZ....
EXC 14:42vel 60tól használható 5.ben, és olyan erő nyomaték áll rendelkezésre hogy nem szenvedés vele közlekedni.
Gyere el azt kipróbálod, gyökeresen megváltozna a véleményed.
Az LC4et én is ismerem, nagyon jól tudom mert az SMCnél gyári áttétellel 17:38 5.ben 100alatt utált lenni csak csapkodta a láncot.
Attól mert az EXC-t nem próbáltam hosszú áttétellel, attól még tudom hogy az LC4-gyel (merthogy eredetileg arról volt szó ugye) még a gyárinál rövidebb (16:38) áttétellel is igazi gyötrelem folyamatos 50 körüli sebességgel haladni
NA neked egy ÚJJAB FÓBIA bontakozott ki ebből a témából FAROK LEVI...

AMAZ a fogyatékos BEFEJEZTE már a családi fotóalbum BELINKELÉSÉT? kérdezdmámeg...
Azért nem értettem a dolgot, ha próbáltad volna akkor nem írtad volna azt amit.
Teljesen más a valóság szerencsére pozitív értelemben.
Nem próbáltam, nekem nem volt SM szettem bele, csak enduro, ha jól emlékszem 14:49-es áttétellel.
ELADNÁm L es scot KTM endúró kabátomat... korrekt állapotban 14 000ftért.. bolti ára kb 150 euró... 30 605 6883
ja h poén volt.. :P így akkor értem ..:D már azthittem h mivan.. :D
nem isten de tecccik! :D
smiley volta végén tudod?