De inkább mesél még többet a 360ról, minden tudni szeretnék róla amit csak lehet, még annál többet is amit eddig leírtál.
Ha majd lesz hozzá időd és kedved is megírhatnád.
Jöhet ide is:
a 10en7:40en2 nél a i= 2,4705...
mig a 16:harminc8nál..i=2,375
i=módositás..
ilyen arányban csökken a meghajtó fogaskerék fordulatszámához képest a meghajtott fogaskerék fordulatszáma..
tehát i minél kissebb szám..annál kissebb a módosítás...tehát annál gyorsabb lesz a hajtott kerék
magyarul...
a 16:38as átétellel gyorsabban fog menni a motort mint a 17:42 vel..(elméletileg megy gyorsabban!) ..gyakorlatilag csak ugyan azon sebességhez kissebb fordulatszámon fog pörögni a motor...
tehát a 16:38 az a "hosszabb áttétel"..közelitóleg...4,02% gyorsul a17:42 h9öz képest... gép...illetve..
ha eddig 5dikbe 3000nél volt 100km/h óra a sebesség..akkor most ötödikbe 3000nél 104,02km/h lesz az a sebesség...
most akkor jól mondom vagy lyÓlmondom..
de most ez jó ..vagy rossz
GEDEJJON....TI most TÉNYLEG a KETTŐÖTVENES EJJIKSZÉ meg a HATNEGYVEN áttételét hasonlítgassátok? KÉT külön fogalom a KÉT motor...és EBBŐL kifojjólag MÁSFÉLE áttétellel ÜZEMEL...ugyanabban az ÜZEMMÓDBAN...
NEM hiszem hogy 17:38 a GYÁRI áttétel...16 lesz az a TIZENNHÉT az ESEMMCÉNÉL...úgyhogy TE gyárival GYÖTRELMESKETTÉL...
ÉS ez is csak a HATHATVANRA vonatkozik...a HATNEGYVEN 17:42...ami VÉGÜLIS majjnem UGYANAZ....
EXC 14:42vel 60tól használható 5.ben, és olyan erő nyomaték áll rendelkezésre hogy nem szenvedés vele közlekedni.
Gyere el azt kipróbálod, gyökeresen megváltozna a véleményed.
Az LC4et én is ismerem, nagyon jól tudom mert az SMCnél gyári áttétellel 17:38 5.ben 100alatt utált lenni csak csapkodta a láncot.
Attól mert az EXC-t nem próbáltam hosszú áttétellel, attól még tudom hogy az LC4-gyel (merthogy eredetileg arról volt szó ugye) még a gyárinál rövidebb (16:38) áttétellel is igazi gyötrelem folyamatos 50 körüli sebességgel haladni
Inkább azt olvasom mint a többi okosságot!
Tényleg ennyi az új ára a k.m.védőnek? Valamint használtba is ennyi az ára, mint ahogy azt hirdeti?
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Ha majd lesz hozzá időd és kedved is megírhatnád.
Jöhet ide is:
hancsak@indamail.hu
mig a 16:harminc8nál..i=2,375
i=módositás..
ilyen arányban csökken a meghajtó fogaskerék fordulatszámához képest a meghajtott fogaskerék fordulatszáma..
tehát i minél kissebb szám..annál kissebb a módosítás...tehát annál gyorsabb lesz a hajtott kerék
magyarul...
a 16:38as átétellel gyorsabban fog menni a motort mint a 17:42 vel..(elméletileg megy gyorsabban!) ..gyakorlatilag csak ugyan azon sebességhez kissebb fordulatszámon fog pörögni a motor...
tehát a 16:38 az a "hosszabb áttétel"..közelitóleg...4,02% gyorsul a17:42 h9öz képest... gép...illetve..
ha eddig 5dikbe 3000nél volt 100km/h óra a sebesség..akkor most ötödikbe 3000nél 104,02km/h lesz az a sebesség...
most akkor jól mondom vagy lyÓlmondom..
de most ez jó ..vagy rossz
NEM hiszem hogy 17:38 a GYÁRI áttétel...16 lesz az a TIZENNHÉT az ESEMMCÉNÉL...úgyhogy TE gyárival GYÖTRELMESKETTÉL...
ÉS ez is csak a HATHATVANRA vonatkozik...a HATNEGYVEN 17:42...ami VÉGÜLIS majjnem UGYANAZ....
Gyere el azt kipróbálod, gyökeresen megváltozna a véleményed.
Az LC4et én is ismerem, nagyon jól tudom mert az SMCnél gyári áttétellel 17:38 5.ben 100alatt utált lenni csak csapkodta a láncot.
AMAZ a fogyatékos BEFEJEZTE már a családi fotóalbum BELINKELÉSÉT? kérdezdmámeg...
Teljesen más a valóság szerencsére pozitív értelemben.