Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondom többször de még most se kéne.Kellett neki a kabát.Honnan tudom?Mert ismerem gyerekkorom óta együtt motorozunk szóval hagyjuk a témát.
Nekem a halálmagazinjaim tűnnek el rendszeresen még a mai napig is, pedig állítólag most már nem is a feketelyuk hordja ki őket...
Nem jól írtad Bugic Itt a posta a szolgáltatásáért elkérte a neki járó összeget az eladó meg el bukta .Szerintem Ő járt rosszul. Az állítólagos vevő Akinek lehet hogy nem is kellett a kabát Ő szarik az egészre Na most kit is kell védeni?
régen nekünk behánytak mindent ami befért a postaládába azt oda ami meg nem beszúrták a lécek közé volt hogy a villanyszámlát a falavelek között találtuk meg....
egy csomó pc-s újságom is "eltűnt" a régebbi időkben
De ki beszélt erről, ilyenről? A levelet a sima postás hozza, a csomagot meg az autós postás...
nekem eddig mindent kihoztak kocsival.
ha meg boríték akkor a postás
és mindig elkéri a személyit is ha ajánlott, szóval a "régi" bedobom a ge....-be mentalitás egy ideje megszűnt felénk
Figyelj! Nekem írhatsz szívhez szóló levelet is, akkor is te kóstoltál be az előbb. Innentől azt írsz, amit akarsz. Nem a posta volt hanyag, hanem te, mert nem volt meg az elérhetősége annak, akinek csomagot küldtél...de nem is érdekel...lehet, hogy kis pócs vagyok, de legalább megtanítottak helyesen írni, és ez számomra értékesebb dolog. Ja, és még egy...aki inkább bukik valamin, csak hogy ne tűnjön drágának, az nem szimplán hülye...én befejeztem...
Szerintem szóljuk a májámi helyszínelőknek!
Kivizsgáljuk-e? Mert a postai nyomozók főnöke meg ....
figyi GIRAFFE... bocs hogy lebuziztalak de tudnod kell hogy egyszer sem küldtem oylat ami rosz lett volna..úgyhogy téve saz az infód hogy ismersz engem más ügyletemmel kapcsolatban... szomorú ezta fikát látnom h aljas módon iylet irsz mások előtt amikor kb 3 éve ezena felhasználó néven emilcímen és fórumnéven vagyok... msot is azért hirdetek egy genericet 189 000 ért hába van 200 felet agép mert patentra felújítottam..inkább bukok rajat x ezret minthogy drágának találják... biztos marha geci lehetek.....
szóval kérlek ha nem okoztam kárt neked vag yhaverodnak..vag ynincs rá valamiféle bizonyíttékod vag yegyéb vagy iylesmi akkor ne használj iylen mondatokat h ismersz már más bizniszemről mert bla bla bla.... a csomagot idejében feladtam.posta hanyagvolt..leszarom az smst meg azt hogy milyen infó dolgok vannak postán.... haverom postán fönök.. annyit mondott a problémámra hogy a postán is emberek dolgoznak tehát történik LOPÁS! ha egy fönök ilyet mond akkor abban van valami
Ini! Az utánvétesnek így is van ragszáma a pénzforgalom miatt. www.mpl.hu, csomag nyomonkövetés alpont, és látsz mindent. Nincsenek csodák, meg hókuszpókuszok. Rosszindulatú emberek, meg átverés. Ennyi, ha nem jön meg a küldeményed...
ajánlottan kell feladni. akkor van száma(utánvétesnek is)
aztán rá lehet kérdezni a postán mindkét félnek
Nem is kicsi,és nem is pöcs...
Bugic! Mindkét félnek lehet igaza, de mindkét fél hibázott...sosem adok fel linkre, de ha várok valamit, akkor meg elébe megyek, keresem a postán...tényleg hagyjuk, nem ér ennyit az egész.
Szerintem összekeversz valakivel...ritkán írok már ide is, más topicban meg szinte soha...most te buziztál le, miközben csak leírtam, hogyan kell csomagot küldeni fájdalom nélkül. Annyi mindent hirdetsz, csodálom, hogy nem tanultad még meg...
Jelen esetben tudomásom szerint bár mondom hogy én csak átadtam az üzenetet a havernak aki a fórumon lévő számot felhívta és lebeszélték a kabátot.Emlékeim szerint mondta haver hogy az eladó(móváridrz) mondta neki hogy majd ünnepek után fogja kézbesíteni vagyis én így tudom.Aztán a szám januárra mivel nem volt lementve kitudja már melyik lehetett persze nem fogja mindet felhívni.Abban hibázott hogy nem mentette el.De!Attól hogy ez így történt még nehogymár a postást védjük mert nem kézbesíti rendesen a küldeményt.Ez lenne a dolga tudtommal ezért kapja a fizetést,nem azért hogy beszedje a borravalót a nyugdíjakból.Persze nem gondolom hogy a legtöbb postás ilyen hanyag de itt ez sajnos nagyon is sűrün előfordul.Mikor feladok egy bármilyen levelet vagy csomagot az a posta dolga és kötelessége hogy meg is érkezzen!Nem ezért fizetjük azt a rohadt postaköltséget?A mi dolgunk persze átvenni a csomagot de ahoz meg is kell hogy érkezzen. Számomra a téma lezárva.Sajnos itt a posta járt a legjobban a vevő és az eladó is megszívta.
NAMÉG...ez kurvacink volt ám most...miféle más ügyletek? ha végigolvasnád a topik írásokat akkor rájöhetnél hogy a postás nem vitte ki a csomagot és 10 napig volt biatorbágyon..hiába adtam fel ahogy beszéltük... TE AZA TIPUS VAGY HA MÁSFÉL ÉVENTE BENÉZEK IDE TE TUTIRA MEGTALÁLSZ MAGADNAK...... HA JÓL tudom már kiutáltak más topikokból is mert mindenbe beleugatsz mert egy kis pöcs vagy:)
Hát eddig bammeg sose volt baj a postával,se így se amúgy.Minden neten van,lesni belelesnek sokmindenbe,de igazuk van,nem lehet tudni mi jön mi megy? De még lét se loptak ki semmiből,pedig azok nem 1-2 ezrek vótak
Szeva teleszkóphuszár... de most nem? Hát de...
Ez így van buzikám
Nem vagyok buzi, csak ismerlek másik ügyletek folytán, és tudom, hogy mennyire szarfaszú, köcsög vagy...így jobb?
mit kacsintgatsz? BUZI VAGY?
Azért ezzel vitába szállnék...van postás haverom...ha feladod, és bekerül a rendszerbe, ergo van ragszám, akkor nincs olyan, hogy eltűnik. Én is sokat postázom, de az a minimum, hogy vagy előre utalok/utaltatok, mert úgy olcsóbb is, meg legalább van nyomaték az ügyletben, de ha utánvét, akkor is megvan a vevő összes adata, telefonszám, és nem fáj az a 30 forint sms-re, ha feladtam, elküldöm a ragszámot, és minden nyomon követhető a www.mpl.hu oldalon, ha posta volt a vonal...innentől kezdve csak a rosszindulat, és az emberi butaság az ellenfél...
Biboldó titi...RUDInak a TE csak jelenthecc...NEM a TE(hüjjegyerek) kategórijjád...elhiheted.
megmozdulnak, csak nehezen, meg kicsit. ma vettem bele 2.5w-s olajat kipróbálom azzal hátha jobb lesz. Gyárilag milyen viszkozitású olaj kerül bele?