Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker..gratula...
képet légyszi rakj fel..
nagy álmom hogy egyszer kipróbálok egy ilyet...
hogy egyáltalán..ezzel mit is lehet csinálni...
voltam egyszer miskolciba..még 2003ba a hegyekbe..egy hegyi bandával.. endúrókkal meg kroccokkal... voltak..én meg a 650klr 1992es lyószággal...
sziklás köves részeken..en mvallott szégyent sehol...
pedig volt ott husaberg fe 600, cr 500,sx 520, rm 250..és mind az alfődi hüjegyereket akarta ...földöncsúszva látni.. .
de aztán végül is a füves sípályán kivül nem volt gond.. de végül is annak is az aljába egy nagy csalitos azért megfogott..pedig volt ám nabazmegnaakúrvaannyukat ez nagyon megindult
az közel 2 mázsás volt...de azzal is miskolcról átmenni...szilvásváradra..nagyon kafi kis erdei túra volt...

és az hogy talán egy 950 szuperendúró...az még talán ettől nem nehezebb..ja jól tudom 187 kiló üresen...ha jól tudom
és ha ezt a hegyi bénázást ráhagyom...lehet hogy nekem is tetszene.. ..pár évmúlva...
Nem tartom magam NAGY motorosnak...bár lassan TÉNYLEG öregszem:)...nem TUDOK..csak SZERETEK motorzani...

Valóban NEM erre való...de hidd el egy szép GYÁRI állapotúval még most is szívesen elmotorozgatnék(úgy hogy amire való)...már csak a NOSZTALGIA kedvéért is...
Azon a terepen ahol lefényképezték biztos király lehet, viszont kemény izzasztós terepre, fűzőgetni hegyoldalban fák között nem vinném ki, ennél birkózni kellene a tömeggel.
ÉN a AZ ÚJJ XT-re gondoltam...a RÉGI teljesen JÓ volt a MAGA idejjében...mert ITT többet ÉR mint HOLMI KÁTÉJJEM...főleg ha a KÁTÉJJEM 2006-os..az meg ÉVVESZTES KÉTEZERNYÓCAS:)

Terephasználatról NEM SOK véleményt tudok mondani...volt egy ÁDVENTICSÖR...de terepen nem nagyon használtam,mert ELÉGGÉ karcmentes állapotban volt...és ÉN zsugori meg FÉLTETTEM:) Annyit észrevettem azon kevés terepezés alatt is hogy megállja a hejjét...lehetne vele karistolni....de nem úgy hogy FÉLTI az ember:)
HUSSS
Itt egyszer akkorát estem ugyanezzel, hogy röntgenezték a gigámat, letörött-e a porc, mert a bukó pántja megnyomta taknyolásnál.. Lehet nem erre való, öreg motorosnak, mint Te, jó lehet
Volt régi XT-m, köszi soha többet.. Úgy adtam el, hogy nem indult, hiába néztük át töviről-hegyire 2x.. Mondjuk könnyen indult mindig, de aztán az Auchan gazdaságos olajtól feladta egy halottak napján. RIP Nehéz volt, de nem lomha, a rugózás meg iszonyat szar.

950 SuperEnduro terepen elég halálos lehet, abból kiindulva hogy a SuperDuke-om is eszeveszett tempóban érezte jól magát (meg én is rajta)
Hüjjeséget NE! beszéjj HÁRRVI...ezzel a ROMMAL elindulni valahová? Van neked FÉLELEMÉRZETED?

Egy JAHAMA XT...na az má VALAMI...nem ijjen TÁKOLMÁNY...:)

Ez megenné az ÖSSZES FOStalicskát...még EGY lehúzott pipával is...:)
ÚGY mondanám MÁRKATÁRS...és szívesen TALÁLKOZOK,beszélgetek komoly,hozzáértő emberekkel...

Gondolom JÓ a gép...mert a LÁTOTTAK alapján LÁCCIK az IGÉNYESSÉG is...
Egy ilyet én is elfogadnék
Cél: a világ vége és tovább
Köszönöm!
Bár fogalmam sincs róla ki vagy de rendben egyszer majd összefutunk.
ŐSZINTÉN örülök...legalább hozzáértő EMBERHEZ került...abból a kevésből is EGY, ami van.

Eccer majd ÖSSZEFUTUNK...
Bejött a bizakodás!
950 superenduro tulaj lettem ismét.
Üdv.:Rudo
figyelmetlen voltam bocsáss meg, azt hittem hogy csizma kompletten
Ez az. Alpinestars Tech 10 krossz-csizma belsőcsizmája.
Astars Tech 8-ashoz vettem, de kicsi, 10-es kellett volna.. Alig használt.
Alpinestars Tech 10 KTM 9-es belsőcsizma.....?
Ment egy e-mail!
nono
van azon a nőn több rés is
igazándiból már szerintem jól a sarokba szoritttuk..és el is fűrészeltük rendessen..
hogy hogy mint ..hát a ..ingot

mert kb már is igy is túlbeszéltük.. majd gaba megmondja.. ha kipróbálta..
hajrálya
Kompresszio viszonyról beszéltem ami 16:1 nem végnyomásról! 16:1 hez már nem bírja ki a 95ös benzin ezért csörgött nektek be.
lejjebb írtam hogy elenyésző, bár nem tudom mennyit jelent itt most 0,4mm és számolgatni sincs kedvem majd kiszámolja aki ki akarja
akkor ez pont olyan mint a madaras teszkó..mert előbb nyit és később zár.
mÚhahahaha

300exc nél 5ezerig ..semimi nem volt baj.. 500ezer felett .ekdett túltöltődni...
ugynais ..ezek a fordulataszám melelésével kezdenek jobbna tötődni...
ekkoe van az hogy az a kompresszió amit 2tnél mérsz.. az csak adott motornál jelent valamit..kettő ténél..16ot bizti nem mérsz..
ezen nix vita.. sajna...
azért kell növelni a hengertalp lmagasságot is ..mert akkor csökkenti a kompressziót..miközbe még javul is a tölotés!
persze ez csak egy bizonoys 6árig igaz...
ezért kell egy fékpad ahol ezt jól tudod nézni hogy ...0,2...0,5...0,7...0,9el hogy alakul egy azon motor teljesitmény görbélye...
Az elv jó lehet, de ne éld bele nagyon magad, hisz +- 0,4 mm-ről beszélünk