Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TÉGED LEnyelt....de mégis KIbújtál...a SEGGÉN:)
Szevasz TONI...legalább TE köszönnyé szépen!:)
mennyi km van a tiedbe, és milyen árra gondoltál? lehet nyárra visszatérek az sm-hez...
BEkaptad a horgot mi HÜJJEGYEREK...? :)

Tudod mit szoktam NÉHA kérdezni..főleg most hogy a HAVEROD mijjen ÉRTELMES dolgokat linkel...(bár az Ő ÉRTELMI képességének megfelel)...na szóval tudod mit szoktam kérdezni:

Az IJJENEKET mint TI mé haggyák ÉLNI?:)
Bezzeg nekünk nem árultad el
Akkora agyat ÖCSÉM ami NEKED van nem nehéz LEBLOKKOLNI...:)
na ezért volt agyba főbe dicsérve a 950-990...
róla ez a véleményem..
KETTŐ közül választahacc: 950 SM...560 SMR...megfelel?:)
Igazán nincs mit

KÁTÉJJEM:
Sajnos nemet kell mondjak. Amúgy kíváncsiságól, milyen géped van? Csak, mert az adatlapod nem sokat árul el...
HÁT tőlled ÉRTELMESEBBNEK tünik...és GONDOLOM volt MIBŐL -KIRŐL levonni ezt a következtetését:)
Én is ott néztem az árat, de ennyit én kurvára sajnálnék rá. Majd meglátjuk hogy alakul, még jócskán a jövő zenéje. Ha ott tartok majd és lesz a piacon használtba egész biztosan fontolóra veszem majd!
Köszönöm mégegyszer is a segítséged!
TUDOM...de FIFTI FIFTI...és csak ÉSSZEL....:)
HÁHÁ
LASSAN belinkeled az EGÉSZ rokonságot...és a RÓLAD formált véleményüket?
Itthon vettem a Full-Gas-tól. Annyi volt amit írtál, annyi extrával, hogy teljes mértékben fizették a forgalombahelyezést, rendszámozást, házhoz hozták Boglárról ide Pestre és a vásárolt extrákra is kaptam szép kedvezményeket (pl az Akra dobot beszerzési áron kaptam)
Szivárog nekem is hogy bassza meg De amúgy most lesz második éve nálam a ktm. Fiatal vagyok, nincs család májustól kezdek dolgozni ha minden igaz, mikor élje ki magát az ember ha nem most ?
Ennyiért 0km-eset kapsz . Oké, hogy van rajta egy talicska extra, de akkoris
Ne aggódjatok a Linkas vesz egy 690-est ÚJAT aztán 2 éven belül el is adja. Igaz kell majd bele új ecu mert átírja a térképét
Azt mondta nekem ma egy eladó csaj hogy ducatin lehet nálam szíjat sem kéne cserélni mert nem megyek vele annyit Hát mondom hülye ez hogy eladom a motort 2 éven belül vagy 2 év alatt nem tudok vele menni 20 ezret. Mert egy átlagos motoros pár ezret megy csak egy évben hát hülye ez
Nagymondás.Sajnos az utóbbi kettőt én is elkövettem az elsőről meg még nem tudok