Tudod mit szoktam NÉHA kérdezni..főleg most hogy a HAVEROD mijjen ÉRTELMES dolgokat linkel...(bár az Ő ÉRTELMI képességének megfelel)...na szóval tudod mit szoktam kérdezni:
Én is ott néztem az árat, de ennyit én kurvára sajnálnék rá. Majd meglátjuk hogy alakul, még jócskán a jövő zenéje. Ha ott tartok majd és lesz a piacon használtba egész biztosan fontolóra veszem majd!
Köszönöm mégegyszer is a segítséged!
Itthon vettem a Full-Gas-tól. Annyi volt amit írtál, annyi extrával, hogy teljes mértékben fizették a forgalombahelyezést, rendszámozást, házhoz hozták Boglárról ide Pestre és a vásárolt extrákra is kaptam szép kedvezményeket (pl az Akra dobot beszerzési áron kaptam)
Szivárog nekem is hogy bassza meg De amúgy most lesz második éve nálam a ktm. Fiatal vagyok, nincs család májustól kezdek dolgozni ha minden igaz, mikor élje ki magát az ember ha nem most ?
Azt mondta nekem ma egy eladó csaj hogy ducatin lehet nálam szíjat sem kéne cserélni mert nem megyek vele annyit Hát mondom hülye ez hogy eladom a motort 2 éven belül vagy 2 év alatt nem tudok vele menni 20 ezret. Mert egy átlagos motoros pár ezret megy csak egy évben hát hülye ez
Tudod mit szoktam NÉHA kérdezni..főleg most hogy a HAVEROD mijjen ÉRTELMES dolgokat linkel...(bár az Ő ÉRTELMI képességének megfelel)...na szóval tudod mit szoktam kérdezni:
Az IJJENEKET mint TI mé haggyák ÉLNI?:)
KÁTÉJJEM:
Sajnos nemet kell mondjak. Amúgy kíváncsiságól, milyen géped van? Csak, mert az adatlapod nem sokat árul el...
Köszönöm mégegyszer is a segítséged!