Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj nem sűrűn járok Pesten, de ha úgy adódik előtte keresni foglak! Néztem én is a németeknél de kb mire ideérne lehet egy új árát karcolná alulról! Még lenne egy indiszkrét kérdésem amire ha nem akarsz ne válaszolj. Mennyiért sikerült neked hozzájutni? Ahogy nézem most az új ára itthon 2.765.000 Ft Te is itthon vetted vagy esetleg hozattad valahonnan?
Hát SMC 690R tényleg nincs, 2012 évjárattól adták ki és valóban 690ccm.
http://www.hasznaltrobogo.moto...
Bődületes ára van még!
Tudod hogy tartja a mondás, pénzt, nőt, motort/kocsit ne adj kölcsön. Főleg ismeretlennek ne
Vegyél te is egy újat mit szarozol.Az a pár milla ide oda mit számít? A tesóddal jól nyomjátok az ipart hogy évente új motorokat vesztek.Meg se szokod a gépet aztán már másik kell.Komolyan nem értem az embereket vagy csak csóró vagyok az is lehet Én hálistennek megtaláltam a nekem való motort.Mégha az olaj szivárog is a hengertalpnál Jóéjt
Eddig mindig meg tudtam jósolni a jövőt... Persze csak a barátok köztbe... De most nem tudom mi lesz.. végre egyszer nem látom előre a sorozatot
IGEN...látom Ő az apád...és ezt SZETTET TŐLE kaptad...amin NEM is csodálkozok...
FIGYEJJÉMÁN ...letesztelni LE lehetne?

ÉN is odaadom az ENYÍMET...
Rendben, ha feléd járok mindenképp szólok. Viszont, ha te jársz Pesten, akkor nyugodtan keress meg, találkozhatunk és megnézheted a gépet. Eredetileg amúgy én is használtan akartam venni 1-2 évesen, de egyszerűen nincs a (magyar) piacon ilyen. A németen mondjuk van, csak nem tudom mennyire éri meg behozni.

Szívesen segítek, ha bármi kérdésed van, nyugodtan keress meg.
szted a zsófival milesz? marad a mikivel? vagy nem tosznak többet? mert beköpni nemfogja sztem :P az élet fontos kérdései
UGYE csöves....akinek NEM inge...

EZT a képet APÁD kűtte ANYÁDNAK? mert RÁgyött hogy NEM hasonlítassz RÁ?
Ha Győr környéke fele jársz a géppel mindenképp keress meg! Igen megnézném magamnak azt a motort! Egyébként nyárra tervezgetem hogy meghirdetem a mostanit aztán egy ilyen 690-re fáj most a fogam. Bár még addig sok víz lefolyik a Dunán, na meg persze nem ártana megnézni élőben. Viszont ami nagyon gáz hogy egyáltalán nincs ilyen a használtmotorpiacon... :S
Köszönöm hogy adtál róla némi felvilágosítást!
de Te soha sem segítesz
EZT már MEGSZOKHATTAD volna a sok csöves értelmi fogyatékos hüjjegyerekektől...SEGÍTESZ rajtuk...aztán még asse monngyák KABBE...

VELÜK MÁSKÉPP kell beszélni...
Az a dugó akár 102 mm lehetett, az Lc 4-be való kovácsolt dugók szoknyája ennél szemre is vastagabb, lehet hogy az ötödik megszorulás után lett 99 mm vmi elszánt gépműhelyes mágus jóvoltából. Ha a henger hüvelyes, akkor kb. ez a magyarázat. Kokányolt motyót csak kókányolva tudsz javítani. Szóval méret alapján nézz bele egy autó gyűrűsort rövid távra és kezdj el gyűjteni egy rendes dugóra szerintem, vagy takarítsd ki a portáról a mocskot.
ÉN beleestem egy MÁSIK hibába...aminek ez a MONOLÓGJA:

NE vitatkozz HÜJJÉKKEL...mert a VÉGÉN téged néznek annak...

ÚGYHOGY tényleg hüjje vagyok...
de ráérsz..
... amúgy kösz az infót , élni fogok vele ...
Vazze, jó hogy ezt írod...megírtuk a megoldást, arra egy köszönöm se, de vele meg harcoltok azóta. Akkor most ki is a hülye, és ki süllyedt le a hova is?
... erre a monológom :Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!