Akkor sanszos hogy a videókon amit nézek róluk azt hallani. Nem írnak túl sokat róluk, gondolom az áruk miatt nem a legelterjedtebb motor... Meg kellene néznem egyet hogy meg tudjam mondani hogy a következő egy ilyen vagy esetleg más kategóriájú motor legyen. Formailag nagyon tetszik, szépen kidolgozott motor, főleg az R verzió.
Azt írták hogy a régiekhez képest szinte egyáltalán nem vibrál nem rezeg, és hogy alul nyomaték szegény. Beszéltek még valami mód kapcsolóról is, erről tudnál valamit mondani?
ÉN veszek EGY IKSZTÉ HATHATVANAS csótányt....faszom bele a nyomorék szar KÁTÉJJEMJÉBE...megmonnták az OKOSOK hogy jobb a JAHAMA...énmeg elhiszem....még a NÉGER JÉZUST is...
Igazából nem nagyon tudok problémát mondani.
A hidreaulikus vez.lánc feszítő úgy szar ahogy van, a garanciában frissen cserélt példány is 20 km múlva már úgy zörög mintha egy marék csavart szórtam volna a blokkba, de ezen kívül semmi gáz (mondjuk még csak kb 6.000 km van benne és most volt a 2. olajcsere).
Motorikusan elég jó konstrukció a 690-es blokk (a korábbiakkal se volt túl sok gond), ha nem hanyagolod el akkor sokáig kitart.
Először nem Motorex ment bele, hanem Putoline 10w50, azt zabálta, de a Motorex-szel nem volt ilyen gond.
Én amúgy maximálisan meg vagyok vele elégedve. Ez a második motorom, előtte egy 400-as Banditom volt. Ahhoz képest természetesen ég és föld . Nyáron akartam menni pályázni, de nem jött össze sajnos így eddig szinte csak várost látott
A narancs egy ismerősömé, együtt dolgoztam a sráccal, és azért hiszek neki mert ő gyakorlatilag nem tud motorozni, soroksárról az V. kerületig járt be dolgozni, szinte alapjáraton. Szóval megkíméltnek megkímélt és a km valós.
2005 szeptembertől van azt hiszem az új farokidom vagy nyár végétől.. de ez nem FIX read.. van még olyan 2005 ös gyártású motor ami a régi idomos.. akartam most linkelni de hirtelen nem találtam..
Sziasztok. Egy 2005-ös LC4 sm vásárlás kapujában állok 2 kérdésem lenne hozzátok, remélem megtiszteltek a szakértelmetekkel.
Az egyik az hogy jobb egy annyival a 2006-tól gyártott típus mint a 2005-ös hogy kifizessem azt a 3-4 kilót ami az áruk között van?
Illetve meg lehet e reszelni úgy a 05-öst hogy az újabb fejidom és farokiom kerüljön rá, úgy már egész betyáron néz ki, illetve nekem ez az egyetlen bajom van a modellel hogy az eleje és a hátulja mintha 96 ból jönne :)
A blokkról rengeteg jót hallottam olvastam úgyhogy abban majdnem vakon bízom.
Azt írták hogy a régiekhez képest szinte egyáltalán nem vibrál nem rezeg, és hogy alul nyomaték szegény. Beszéltek még valami mód kapcsolóról is, erről tudnál valamit mondani?
Így van EZ...
Exc-hez egyszerűbb szerezni, mint lc4-hez.
A hidreaulikus vez.lánc feszítő úgy szar ahogy van, a garanciában frissen cserélt példány is 20 km múlva már úgy zörög mintha egy marék csavart szórtam volna a blokkba, de ezen kívül semmi gáz (mondjuk még csak kb 6.000 km van benne és most volt a 2. olajcsere).
Motorikusan elég jó konstrukció a 690-es blokk (a korábbiakkal se volt túl sok gond), ha nem hanyagolod el akkor sokáig kitart.
Először nem Motorex ment bele, hanem Putoline 10w50, azt zabálta, de a Motorex-szel nem volt ilyen gond.
Én amúgy maximálisan meg vagyok vele elégedve. Ez a második motorom, előtte egy 400-as Banditom volt. Ahhoz képest természetesen ég és föld . Nyáron akartam menni pályázni, de nem jött össze sajnos így eddig szinte csak várost látott
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-e_super-mot
o_prestig._kifogastalan-7549027
Tehát a lényeg az, ahogy láttam is, az idomozás nem lehetetlen. És a blokk gyakorlatilag ugyanaz?
Egy szép matricaszettel már a régit és széppé tudod varázsolni.
Pl.:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-
e_super-moto-7216868
Ez a motor az
Az egyik az hogy jobb egy annyival a 2006-tól gyártott típus mint a 2005-ös hogy kifizessem azt a 3-4 kilót ami az áruk között van?
Illetve meg lehet e reszelni úgy a 05-öst hogy az újabb fejidom és farokiom kerüljön rá, úgy már egész betyáron néz ki, illetve nekem ez az egyetlen bajom van a modellel hogy az eleje és a hátulja mintha 96 ból jönne :)
A blokkról rengeteg jót hallottam olvastam úgyhogy abban majdnem vakon bízom.
Köszönöm a válaszotokat
Roland