Nem vagy véletlenül politikus? Mondassz de szavaidnak súlya nincs Nem érted hogy a henger is 99 mm és a dugattyú is ? Kiváncsi lettem volna hogy mi az a 102M. De mindegy ...
Amúgy EZ tényleg egy ZSENIÁLIS MÉRNÖKI gondolkodásmódra vall:
Megmér valamit..egy HITELES mérőeszközzel...és MÉR 99 MILLIMÉTERT...de azé MEGPRÓBÁJJA ELHINNI hogy lehet az SZÁZKETTŐ is...mert a TETEJÉRE az van írva...egyszóval BÁMULATOS.
3 milliméter SE ide..SE oda...mitszámít az hogy HOVÁ lett...de majjmeglessz...az a lényeg ami RÁ van írva:)
RÉGI hathatvanom volt...3ezerpárszáz kilóméterrel...ORIGINÁL...az TÉNYLEG jól ment...
Valóban egy PRÓBÁT megért volna...ebben igazad van...de a HEJJBEN járatáskor tapasztaltak alapján NEM éreztem késztetést a PRÓBÁRA...
De biztos hogy FEL lehet izgatni egy nyitott RENCERREL..meg valami gyújjtástérképpel meg TEKERENTYŰGOMBOCSKÁKKAL...de EZ mind plussz PÉZ....a RÉGI meg ALAPból ment...nem kellett SEMMI rá...úgy ahogy volt GYÁRILAG alkalmas volt.
170 EUR az új wössner dugattyúszett viszont ha kapnék valahol ehhez gyűrűszettet nagyon jó lenne , mivel nem nagyon használt a dugattyú és gondolom olcsóbb is egy gyűrűszett.
A KTM-nél 1994-ig visszamenőleg tudsz alkatrészt rendelni, de akkor már nem volt 600-as a palettán. Ha biztos vagy benne, hogy akkoriban a JE volt a gyári dugója (egyébként amerikai), akkor is kicsi az esély, hogy találni rá gyűrűt. Javaslom inkább az utángyártott dugót komplett, mert nem sokkal kerül többe, mint a gyári gyűrűszett, de talán még lehet kapni...
Keresek gyűrűszettet az alábbi dugattyúmhoz.
A motorom egy KTM LC4 600 1991-es , a dugattyú és a henger (ahogyan én mértem) 99mm viszont a dugattyú belsejében JE 102M-et ir. Nem tudom ez mm akar lenni vagy valami model szám.
A dugattyú egy JE márkájú. Nem igazán találok ehhezvaló gyűrüszettet.Kérem ha valaki tud segítsen, mert mindjárt itt a tavasz a blokk meg még dobozban :(
ECCER akartam egy ijjet venni...de még a KIpróbálást se erőltettem...mert csak szuszogott,nem úgy vette a gázt mint a RÉGIEK,nyeklett nyaklott...pedig a srác beszélt ijjen meg ojjan állítógombról meg gyújtástérkép meg minden faszság...
Mondom neki...a RÉGI ment úgy hogy nem kellett TEKERGETNI semmi.t..csak a GÁZT...szóval EZ megy vagy NEM megy? Hát beismerte hogy ez azé NEM ojjan mint a RÉGI...
A futómű meg a FÉK biztos hogy jó...de ÉN akkor NEM tuttam meg SEMMIT...mert KI se próbáltam...
Igen, szinte biztos, hogy azt hallottad. Ha módot váltasz az annyit csinál, hogy másként reagál a motor a gázadásra. Pl, ha eső (soft) módba rakod,a fél gáz olyan, mintha a sport módban 1/3-od húznál. Az injektortérképen nem változtat a kapcsoló.
A vibráció tényleg minimális, bár nincs összehasonlítási alapom, de engem egyáltalán nem zavar.
A nyomatékszegénységgel kapcsolatban szintén nincs mivel összehasonlítanom. A Banditnál mindenképp nyomatékosabb , de tény, hogy nem szeret 4 ezer alatt lenni. De egyáltalán nem zavaró, nameg ugye ki a franc akar négyezres fordulat alatt közlekedni egy ilyen motorral
A magam részéről csak ajánlani tudom, én nagyon szeretem külsőre és belsőre is
Mindegy...utólag má ne légy OKOS...mert az ojjan mintha ELŐRE vagy hüjje...ami MEG is TÖRTÉNT...és ez NEM POLITIKA..hanem má TÖRTÉNELEM.