Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TEmeg haggyad...úccse fog fickándozni a kukid végén:)
ISTENEMRE mondom NEKEM már halvány emlékemiben sem élt ez a TÖRTÉNET...de a FELEMLEGETÉS olvasása SOKKOLT....és sokminden eszembe jutott...bocsáss meg kérlek:)
Ne haragudj nem buziskodásból hoztam fel azt hittem már mindenkinek csak egy jó vicc
most valóban nem te voltál

de elő szokott fordulni.. és úgy érzem még fog is. na mindegy, így jártam
NA ezt most NE kend RÁM....mert nem ÉN említettem FEL...nekem csak az ESZEMBE jutott a FELemlítés kapcsán:)
te ne vigyorogjá gondoltam lövök egy poént aztán még a Dóri is megsértődik
AZÓTA betekerjük a VIRSLI mellé hja FAZEKBA...annyi VÁLTOZOTT...
mindig megemlíted szóval úgyse merül feledésbe, még akkor se ha nem teljesen úgy volt.. de nekem mindegy, úgyis mindenki azt gondol, amit akar :)
HA mán így FELakattunk RAJTA azé NEM fogunk ojjan sokájjig LÓGNI rajjta mint TI annak IDEJJÉN...a ROZSDÁS LÁNC ÉJJELÉN:)
GYÖKÉR! :SAD:DAS::ASD:SAD
Én úgy tudom, hogy régen grafitos zsírban "főzték" ki, de azóta eltelt pár év és lehet van már modernebb teknológia is...!
az általában nem jelenti azt hogy nem lehet rá mást venni. de még mindig nem arról van szó de nem is érdekel akadjatok fenn ezen
REXI...most inkább marattál vóna CSENDBE...és ez az eset merült volna hamar feledésbe:)

ÉN valahogy NEM így emlékszem...de haggyuk...a LÉNYEG az maratt...a ROZSDÁS LÁNC esete:)
nem volt rozsdás, nem az enyémre kellett és nem is amiatt.. de tökmindegy úgyis fújjátok a magatokét
Az lejött, az exc-én általában gyűrűs lánc van azt meg nem főzzük mi férfiak, de te főzheted.
mindegy mi volt a lényeg csak a rozsdás lánc maradt meg
Jelenleg 50 ezer felett jár bár szépen vissza lett tekerve 27 körülire

A lánc dolog az exc-nél volt és örülök h még mindig nem fogta fel senki hogy annyit kérdeztem milyen zsírban szokták "kifőzni" mert épp lehetőségem lett volna ingyen szerezni bármilyet. De a lényeg mindenkinek lejött
ARRA emlékszem...HATALMAS problémát VETETT FEL az a LÁNC megtisztítása...még talán a KÁTÉJJEM gyár is mozgósítva lett...
Dórié is 40 fölött volt már vagy 50 nem emlékszem pontosan bár annak a lánca kezdett rozsdásodni
A haveré már 35 körül jár...rendszámos,sm kerékkel használja,de bontatlan,nagyon szép motorhang,működik ahogy kell...
Ebben 20ezer km körül volt mikor elcseréltem, de még bontatlan csendes blokkja volt.
Igen...az még a KÉTEZEREGGYES...de az is nagyon jó...volt ijjenem is...itt van egy jó barátomnál,újszerű állapotú,nincs vele gond...
Így má ÉRTEM...hogy UGYANODA vissza...magyarul ÁTbaszod:)
Ezt a VERZIJJÓT el szokták jáccani pl az öregotthonokban,kórházakban is azokkal akik képzelt betegek és mindig gyóccer kéne nekik...adnak neki KÉT HÁROM szem TIKTAKKOT..azt beveszi és mikor pár perc múlva RÁkérdeznek má JOBBAN is érzi magát...:)

a Varaderó futóműve sem az igazi...főleg a RÉGEBBIJEKÉ...és a KÁTÉJJEMnél is van TIPUS ahol változtatni kell benne bizonyos dolgokon...mert az sem tökéletes,de alapból sokkal jobb sok más motorénál...

A JAHAMA valóban nem az ÉN pénzemből fog meggazdagodni...inkább a MÁRKÁT gazdagítom:)