Úgy értettem hogy tekerek befelé kettőt kifelé kettőt vagyis ugyanoda vissza és ha feltételezzük jó a teleszkóp semmi sem változott csak ő elhiszi hogy teljesen más lett. Ez általában az a kategória aki csak a legdrágábbat és a legmárkásabbat ismeri mindenből.
Hornetnek is gyenge a futóműve, cseréltem benne olajat sűrűbbre, jobban előfeszítettem a rugót, hátulját is jobban előfeszítettem anyni lett az eredmény hogy érzem ahogy a két kerék más és más nyomon megy a kanyarba
Ami jó az jó. De aki csak azt látja hogy mi a márka annak tökmindegy Ezért tartja jobban az árát pl a yamaha is
Egy két tekerés KIBASZOTT SOKAT számít...már ha reagál is a TELESSZKÓP a tekergetésre...VÉTÉERRES ismerősom panaszkodott...nem jó a HÁCCSÓ GUMI,riszál,pattog,csúszik a hátulja...mondom neki a húzó és nyomó fokozat NETÁN BE VAN ÁLLÍTVA?
Az mi? ez volt a KÉRDÉS...na az ijjenek TÉNYLEG nem számít mi van alatta....
De aztán volt egy két klikk ide...egy két klikk oda...és LÁM csoda történt...MEGJAVULT a GUMI:)
ÉN se vagyok versenyző,nem azért vettem KÁTÉJJEMET...csak szeretek motorozni...és azért TAPASZTALTAM a különbséget...és azért csak jobb egy ojjan motorral motorozni amin VALÓBAN érzed hogy minőségibb,jobb rajta sokminden...ami ugye nagyban BEFOJÁSOJJA a használati értékét...mert nem mindegy hogy BOSSZANKODVA motorozol (mert érzed hogy ez se az igazi meg az se)....hanem ÖRÖMMEL
Figyelj aki idejon hogy szar a futomuve, tekerek kettőt oda kettot vissza es fel ora mulva visszajön hogy ezerszer jobb lett annak tokmindegy milyen futómű van alatta.
Hogy Te mit vennel a penzedbol abbol nem tud a yamaha fenntattani egy gyárat. Aki egy "redi to rész" motort aar az ktm et fog venni de egy mesei user meg xt, fmx es társait.
Ez a motor ránézésre KORREKT...SC...könnyebb mint a sima LC,FCR karbuRÁTORR...nekem volt ijjen...NAGYON jó konstrukkcijjó...ha tényleg így rendben van mint ahogyan a képeken és motorikusan is jó akkor kis alkuval MEGÉRI...legyen 550...és ha még veszel bele egy SM szettet egy SZÁZASÉ még akkor is csak HATÖTVEN...és lesz egy JÓ motorod ami TÉNYLEG jó terepre is meg aszfaltra is...és MEGESZI az XTÉT...bárhol...bármikor
Megpróbálom a LEGECCERŰBBEN mossmá...az ANYAGI oldaláról...
Ugye az ÁR is lényeges...az EGYMIHÁJJKETTŐ amit TERMOSZ reálisnak tart azt most FELEJCSÜK el...maradjunk a 8-9 SZÁZEZERNÉL...és FELEJJCSÜK el a KÁTÉJJEMET...
Ennyi pénzből ÉN inkább már egy VARADERÓ,AFRIKA,VÉSZTROM stb nyergéből nézelődnék inkább...és a FÖLDútra is be lehet menni velük...NYUGOTTAN...sokkal kényelmesebbek,haladósabbak,egyszóval MINDEN tekintetben jobbak az XT-től ha már a CSAVARGÁSRÓL van szó...mert NEM is egy kategórijja...de TE ezt úgy látom SOHA nem fogod megérteni...
De ha a SUPERMOTO kategórrijánál maradunk...ugye az XT is ebbe tartozik(na) akkor inkább már az LC4...mert annyival nem ÉR többet az XT kevéske komfortja mint amennyivel jobb a KÁTÉJJEM fékje,futóműve,motorkaraktersiztikájja...és nem hiszem hogy egy XT-s tulaj NE akarna néha egy kicsit nagyobb tempóval kanyarogni netán...pl a MECSEKBEN...és akkor MINNGYÁRT jelentkezik a különbség(seprőnyél futómű,csavarodásra hajlamos váz,lengővilla,buta motorteljesítmény)...és HERVAD a mosojj...az ÁRA pedig ugyanannyi...
Szóval ha ezek után sem ÉRTED nem fogok többet RIPPLÉJJEZNI...mert felesleges....
Nem érted még mindig hogy mit írok. Ha egy olyan motort szeretnék amivel lehet állatkodni és szereti akkor lc4-et vennék. De arra hogy kimegyek hétvégén a Mecsekbe csak úgy egyet nézelődni esetleg bemenni vele egy-egy földútra arra tökéletes az xt, nem ? Ebben kiegyezhetünk. És hogy mi mennyibe kerül arra az hogy Yamaha elmagyaráz mindent... Ez van az emberek tudatában hogy a yamaha tartós és megéri a több pénzt akkor is ha ez nem igaz Így kiegyezünk ? Elbeszéltünk egymás mellett, Neked is igazad volt sok mindenben de én sem hülyeséget beszéltem.
TE tényleg ennyire ELVESZETT vagy vagy csak még nem TALÁLTAK meg?
SUPERMOTORÓL volt szó...úgyemlékszem,NEM VIRADZSÓRÓL meg HORRNETTRŐL...amibe BELETARTOZIK az XT 660,FMX650...ami UGYE az LC4 kategórijjája,netán vetéjjtársa AKART lenni...SZUZUKIJÉKKRÓL és KAVASZAKIJÉKRÓL ugye azért nem teszünk említést mert ŐK ebben a kategórrijában NEM csináltak még HASONLÓT sem...
A különbség pedig EZEN tipusok közt EGYÉRTELMŰ...a MAGUK műfajában...
ÉN ha túrázni akarnék NEM XT660-nal TENNÉM...se nem LC4-el...amit TE fújsz itt már HETEK óta mint BOLOND a kotont...hanem UGYANANNYI(az ugyanannyi nagyon LÉNYEGES) pénzből mint amennyiért TERMOSZ is árulja az FOSÁT(konkrétan EGYMIHÁJJKETTŐ)vennék egy VARADERÓT,AFRIKA TWINT, EZRES VÉSZTROMOT,kis szerencsével vagy pótlással egy ÁDVENNCSÖRT...mert TÚRÁZNI ijjen motorral kell...és egy VARADERRÓÉRT AFRIKA TWINÉRT,VÉSZTROMÉRT még 8-9 kiló is elegendő összeg a VÁSÁRLÁSHOZ. ÉS egyik sem XT660...a TÚRAKIRÁJJ:)
ÉS ha már a JAHAMÁNÁL tartunk: egy RÉGI XTZ 750 is SOKKAL jobb választás mint a 660...és négy öccázezerér jókat kapni...
Szeretem a JAPÁN gépeket is,precízek,finomak,...a HONDÁRA mindig azt mondtam és mondom a MAI napig is hogy egy MŰSZER...a KÉTÜTEMŰ CÉERRTŐL kezdve a GOLDVINNGIG...hidd el LEVIKÉM még TE a homokozóban kevergetted a hugyodat(vagy még TERVBE se vótál véve) mikor én már JAPÁN motorokkal motoroztam...a KÁTÉJJEMET meg csak KÉPRŐL ismertem...szóval NAGYJÁBÓL tudom miről van szó.
De teltek az ÉVEK...egyre jobban KEZDETEK ELTERJEDNI a KÁTÉJJEMEK...és vettem egyet..kettőt...hármat...és RÁgyöttem hogy mi a KÜLÖNBSÉG egy XL 600,XT 600 és egy LC4 között...
ÉS a KÁTÉJJEM fejlődött...nem is akárhogyan...és azért TART ott ahol tart...szóval REMÉLEM érted...
Szóval NE legyél KÉPzavarba...és NE VIRADZSÓZZÁL feleslegesen....nagyobb HÜJJÉT má NE csinájj magadbó(talán már nem is TUDNÁL)...
De Te most a hornetet szidtad erre kérdeztem mi az ami egy kategória vele és ktm, de nincs ilyen, és megint háborogsz a semmin. Egy orvos azért nem ártana neked Én teljesen jól tudom hogy mit mire hogyan. Az xt-t is szidtad hogy szar mert ktmhez képest szar a futóműve féke ereje stb ez igaz de egy hétvégi motorosnak aki csak ide oda megy vele mindek csúcsfutómű? Nem is az lc4 ellenfelének szánták a tervezők de ezt Te nem vagy képes felfogni. Tartósság hmm a hornetre azt mondod hogy nem egy tartós motor akkor tényleg orvosra van szükséget
Én látom hogy melyik motornak mi a vásárló köre. De te a Virago-t is hasonlítanád a ktm-hez hogy szar mert gyenge a féke
Milyen igazságot kell abban elfogadjak hogy a ktm-nek nincs olyan motorja ami nekem jelenleg megfelelő lenne ? Vegyek egy lc4-et aztán 300km után törje a seggemet az ülés és rázza szét az agyamat ?
Elhiszem hogy ezt NEKED nehéz elhinni egy tucattermék haccázas DARÁZS(inkább ganajjtúró BOGÁRNAK nevezném)nyergéből...de EZ van...és az IGASSÁGOT ugye nem keresni NEHÉZ..hanem ELFOGADNI...ez a KOSnak is nagy GONDOT okoz.
Köszi srácok a válaszokat.
Segítség volt . Kifejezetten arra akartam kilyukadni, hogy melyik erősebb strapabíróbb stb. De gondolom nem sok difi van.
A kuplungnál láttam valamelyest változást.De nem hiszem hogy sok vizet zavar.Nem vagyok versenyző, motorozgatni meg mindegyik jó választás szerintem.Csak tavasz jönne már.
Széles utat mindenkinek.
az elején azért látszik hogy szépen dolgozik link
2 mázsás motor, jóval 3 mázsa feletti össztömeg, 25éves rugók