Az nagyon érdekel hogy vannak-e gyerekbajai, vagy azért már egy kiforrottabb darab? Te mennyire vagy megelégedve vele? Megy úgy egy általános vélemény róla! Látom neked az R-es verzió van, szerintem gyönyörű szép motorod van!
"agy az egyenesekben kell anyjáig forgatni hogy haladjon is...az EXC (250 2T) ugyanez volt pepitában"
Én nem tudom neked milyen volt az EXC250 hogy ezt kellett vele csinálnod.
De az én szerény méretem alatt ami 187cm és 110kg sem kell pörgetni egy csöppet sem hogy nyomatékból menjek vele 13:48 áttétellel.
Kint műúton is tol akkorát 5.ben 60tól-140ig 14:42el hogy a 690SMC meglépni nem tud mellőlem.
Utcán még elmegy, de terepen viszont igazi szopás az 5-ös váltó, vagy lassú menetnél kell állandóan kuplunggal játszani, vagy az egyenesekben kell anyjáig forgatni hogy haladjon is...az EXC (250 2T) ugyanez volt pepitában
Én Gergő Bodajki ismerősöm SMC 690ével mentem, EVO1 kitt ami Akrapovic+módosított térkép.
De nem nyűgözött le az SMC660hoz képest, valahogy 5000 fordulatig a közelébe sem tudna lenni.
Eddig a tartományig egy sima 640 LC4, nyitott rendszerrel hozza azt amit az SMC690.
Nehezebb is mint a 660, nem olyan vad, nincs meg rajta az a feeling.
A rezonancia az kisebb, futóműve és fékei nagyon jók.
Kettő közül én tuti hogy a régebbit választanám.
Jajj teee... Most nem erről van szó! Az idom más tészta, de ez a tömítés dolog megfeküdte a hasamat. Egyszerűen csak zavar... zavar hogy jön belőle az olaj. Nyilván nem cserélnék idomot ha lenne rajta pár karc, inkább felpolíroznám
azért egy isteni ktm csak megérdemelne gyári matricát
Alatta nem valami huszáros.
Én nem tudom neked milyen volt az EXC250 hogy ezt kellett vele csinálnod.
De az én szerény méretem alatt ami 187cm és 110kg sem kell pörgetni egy csöppet sem hogy nyomatékból menjek vele 13:48 áttétellel.
Kint műúton is tol akkorát 5.ben 60tól-140ig 14:42el hogy a 690SMC meglépni nem tud mellőlem.
De nem nyűgözött le az SMC660hoz képest, valahogy 5000 fordulatig a közelébe sem tudna lenni.
Eddig a tartományig egy sima 640 LC4, nyitott rendszerrel hozza azt amit az SMC690.
Nehezebb is mint a 660, nem olyan vad, nincs meg rajta az a feeling.
A rezonancia az kisebb, futóműve és fékei nagyon jók.
Kettő közül én tuti hogy a régebbit választanám.
Nekem közel sem tetszett annyira, nincs meg benne az a vadság mint a régebbiekben.
Ja amúgy pofádbefogod azt hitték 50es supermotod van