Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor szerinted ha én összekarcolom az idomot az erdőben már cseréljem is ki mert hogynézazki?Értem én hogy ápolni kell a motort de egy ilyen esztétikai hiba miatt szétszedni a blokkot szerintem nagy hülyeség.Szerintem.Na jóéjt mindenkinek holnap hajnalban megint meló és sajnos ott nem én vagyok a főnök
ha jösz lesz.. reggel jössz este mész.. mert itt ugyannemaradsz.. poshadt tested ide érzik.. mint a levié az se jön ide hálisten
Egyefene akkor is ha van tömítésed
csak akkor? debunkóvagy...
mondjuk tény h a karbis 950 est nem tudnád áttérképezni.. de sztem megoldanád h szét legyen szedve :D
Ha nálad lesz a Zsófi már indulok is Egyébként van valakinek valamiféle tapasztalata ezekről a 690-esekről?
ha veszel még 1 600 as motort én sírva nevetek rajtad legalább 3 hétig
lejössz! megcsináljuk.. apu már így is ért hozzá.. hála nekem szegény miki.. csaknem szopja meg nagyon.. a zsófit meg ideküldik hozzám!
Megvan ez még egyáltalán?Elég régóta hirdetik

Mondjuk még az enyémet is hirdetik azóta amióta megvettem 2.5 éve
hogy ne lenne eladó? Ktm Ócsa
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_690_smc_lc4-7320973
Ez az igazi... ha eladom az lc4et ennél alább nem adom
Van eladó?Nincs, nohátakko'
Nehéz úgy motort venni hogy nincs eladó
Az a bajom amúgy hogy azért ha már nem egy simson szintű motorom van az legyen rendben. Másba nemigen lehetne belekötni szerintem.
igen hány éve jön már az az smc?
Nekem ezek a dupla dobosok jobban tetszenek mint a 2003-2005-ösök.
Az enyémnek a kinézetében azt nem birtam, hogy a hátsó lepkeidomok kerekek voltak, meg a hátsó sárvédő is, elől pedig szögletesek az idomok.A 05-07 duplacsövesnél pedig az is szép szögletes.Összhangban van az egész motor, nem fele-fele
Egy 2006-2007-es duplacsöves 660 SMC-t ha volna normális árban nem sokat gondolkoznék
Ha lenne olyan eladó, már nem lenne
Persze hogy láttam Mikipapát kiszopatják most rendesen A Zsófiak mondjuk engem is... Na mindegy, amúgy rohadtul nem akarok nekiállni szétbontani az egészet, úgyhogy alighanem ezt már valakivel csináltatni fogom... Viszont nem tudom hogy milyen tömítést vegyek. Azt írtátok az Athenára hogy egy fos mást meg nem igen találtam, mellesleg szerintem az is húzós áron van... Érdemes megkérdezni ktm-éket győrbe hogy milyen áron ADHASSÁK?!
Itt Budaörsön egy 650FS Husabergel vitte ki a pizzát a srác vagy másfél évig Nem hült ki soha az étel
Azért remélem alszol rendesen emiatt a hengertalp tömités miatt. Fagyizó előtt villogni mondjuk tényleg ciki egy kis olajfolyás amúgy meg semmi baj nem származott még egy kis olajszivárgás miatt.Mechanikusan legyen rendbe az a lényeg.
cseréld ki a picsába.. típushiba.. most kicseréled az téged már kiszolgál.. miért menne el megint.. ÁDIKAAAAAAAAAAAAA MIBE VAGY! :D BK-t láttad?
Ha tényleg ugyanannyit kéne rákölteni egy XT-re is mint a KTM-re, akkor vajon a futárok miért nem mind narancssárgával járnak?
Hiszen azzal sokkal hamarabb ki tudnák vinni a pizzát
OlyAN LETT! MEGKULÁZOL! :D NAGYONMEGY! 1 KURVA O gyűrű miatt BONTOTTAM MEGINT DARABOKBA! .. vágod?.. mint amikor a vízpumpa gond volt.. héát henger nemvolt a blokkon.. meg kuplung se.. XD azt 900 ft os szar.. volt a rossz.. nembaj ezekből tanul az ember
Ja ez a nehéz dönteni ezen én is csodálkoztam.Hát a SMR Supermoto KTM-ekkel miért csiszolják olyan szépen a lábtartókat?
Én is ebbe az xt-drz-lc4 dilemmába voltam motorvásárlás előtt! Apám mindenáron xt-t vagy drz-t akart mert az a japán. Nekem meg egy bohócmotor kellet nem túrázni, meg nem tötymörögni. Amit nekem eddig mókerolni kellet rajta az egy szimering volt méghozzá az első lánckeréknél ami kijön, a szelepdekni alatt ami van paszta, na azt kellet újra pasztázni, az akumlátor adta meg magát most de ugye erről nem a motor tehet. Ami jelen pillanatban gyötör az a hengertalp tömítés... Nagyon bassza az agyamat de nem tudom érdemes-e megcsinálni mert lehet hogy fél év múlva ugyan úgy elkezdi ereszteni... Egyébként nem bántam meg hogy ktm lett, élmény vele motorozni...
Asszem erre mondják hogy ízlések és pofonok, mert szerintem ez a legótvarabb LC4-dizájn az összes közül (ha a 690-est is beleértjük, akkor a második).
Hogyne!
Nekem elég lesz a 360 egyhengeres.