Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A furatkiosztás ugyanaz, az egy számjegy különbség a cikkszámban az alu vagy acél anyag miatt van.
nem a tiedé
A supermoto-é az nem ugyanaz, mert az menesztős..
A 625-640-660-é igen, a régebbieké nem biztos.
most kiposztolod a motorom te kutya?
Mondjuk 4000euro... kimész legyen 100ezer, rendszám 200... még mindig az "itthoni piaci ár" alatt vagy
KTM 620 640 660 LC4 Enduro Supermoto hatso lanckereke egyezik az EXC-evel?
Eladó egy vadonatúj /DOBOZÁBAN LÉVŐ/ sebesség,hőmérséklet,távolság,óra és fordulatszám mérésére alkalmas műszeregység a következő motortípusokra:
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
Javítok:DE ezt NEKED NEM kell....
JÁNOS...ez a PRÓBÁLKOZÓS propaganda duma...ezt csak ANNAK tuggya beadni aki VÉGKÉPP nincs KÉPBE...vagy IGAZI hüjje.
ÉN ezt mindig LErendeztem ennyivel: Van külföldön ennyiért meg annyiért?De érdekes...csak biztos ÉN nem látom... Akkor MÉ ide telefonász? Vegyél ONNAN...meg hozzál má nekem is ANNYIÉRT...vennék vagy HÁRMAT...hacsak NEM az összeset.:)

Ezt írtam az előbb is...JÓT kibaszott nehéz találni...SZAR meg van szarásig. Némejjik ITTHON nem megy el még ÖTVEN killóméterre se...de ugat mint a BODRI...
DE ezt NEKEDkell magyarázni...mint ahogy ITT is felesleges magyarázni hogy mit miért...ÚCCSE értik...

Sokan még csak mennek ODA(de lesznek ojjanok akik SOSE érnek oda) ahonan már MÁSOK eljöttek...és EZT nem a motorvételre értem.
Helló! KTM lc4 adventure 640 tank eladó!
Üdv.
Keresek egy 5x17-es ráfot ktm-be. Mindenkepp sima alu szinü kellene,behr lenne a legjobb de nem ragaszkodom hozzá.
Illetve eladó egy fekete excel 4,25"
Ezt a külföldi dumát nekem is lökték ráadásul olyanok akiknek 200km-re is messze vagyok és az volt a legfontosabb jó e a duda és a tompított világítás. Az árak meg 1enlőre szépen mennek fel mert nem lepusztított motort találni művészet, és még így is bőven a külföldi árak alatt van. Persze lehet külföldről is néha jót jó áron kifogni de azért rögtön menni kell!
Csak azért linkeltem be, mert azt gondoltam hogy ismered a motorját!
ááá felesleges, kint dogozik, évente 2x ha felnéz a közösségi oldalra!
Köszi! írok neki!
VALÓBAN nem kapkodnak most SEMMIÉRT...de le is írtam hogy MIÉRT.
És mégse MENNEK az árak lefelé...DÉJERRZÉK 7-8 killóért...JAHAMA XT EGYMIHÁJJKETTŐÉR...hagy ne sorojjam...
alkalmi vétel pedig MÁR nagyon RITKA...főleg ha TÉNYLEG szép ÉS JÓ a motor...ha meg egy FOStalicska az lehet van olcsóbban..de az MINEK?

Régebben jobban megszabadultak JÓ állapotú dolgoktól...mert vett ÚJAT,FIATALABBAT,netán MÁS tipust...de az a világ ELMÚLT.. a JÓ és SZÉP motort meg MEG KELL fizetni...

ÉRDEKELNE hogy MIT ajánlanál...már csak MEGGYŐZŐDÉSKÉPPEN is...
Vermessanyira gondolsz?
akkor kevertem a dolgokat...
községünkbe is van egy, és azt gondoltam tőled vásárolta
TUTI hogy KI...NÉGY darabba vágva...és NÉGYszerre bedobva a KOHÓBA...
Persze változnak az árak, de a piac nem nagyon. Nézz rá bármelyik típusra.... alig tudják eladni a példányokat. Ha valaki el akar adni, akkor jó áron kínálja. Én egy jó példányért kifizetek jó árat. De ha irreálisan magasabb, akkor kiruccanok németbe. Beszélem a nyelvet, autózni tudok, messze sincs. Ha nemlesz időm, akkor kiküldök érte valaJJkit.
Hozattam autót az ősszel ennél lényegesen magasabb árért. Egy motor kevesebb nyűg, kevesebb rizikó.

A kérdés még mindig az, hogy van-e valakinek ismerőse akinek 990ese van. Egy telefonbeszélgetést szeretnék cask vele. Nem biztos hogy gondolkodott a motor eladásán, de lehet hogy az ár amit ajánlanék neki az meggyőzné
azonosítani akartam a gépet, azért kérdeztem!
bátyám Superduke-jába 75ezer van és semmi baja. (kivéve a kuplung... az lassan cserés)