Eladó egy vadonatúj /DOBOZÁBAN LÉVŐ/ sebesség,hőmérséklet,távolság,óra és fordulatszám mérésére alkalmas műszeregység a következő motortípusokra:
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
JÁNOS...ez a PRÓBÁLKOZÓS propaganda duma...ezt csak ANNAK tuggya beadni aki VÉGKÉPP nincs KÉPBE...vagy IGAZI hüjje.
ÉN ezt mindig LErendeztem ennyivel: Van külföldön ennyiért meg annyiért?De érdekes...csak biztos ÉN nem látom... Akkor MÉ ide telefonász? Vegyél ONNAN...meg hozzál má nekem is ANNYIÉRT...vennék vagy HÁRMAT...hacsak NEM az összeset.:)
Ezt írtam az előbb is...JÓT kibaszott nehéz találni...SZAR meg van szarásig. Némejjik ITTHON nem megy el még ÖTVEN killóméterre se...de ugat mint a BODRI...
DE ezt NEKEDkell magyarázni...mint ahogy ITT is felesleges magyarázni hogy mit miért...ÚCCSE értik...
Sokan még csak mennek ODA(de lesznek ojjanok akik SOSE érnek oda) ahonan már MÁSOK eljöttek...és EZT nem a motorvételre értem.
Üdv.
Keresek egy 5x17-es ráfot ktm-be. Mindenkepp sima alu szinü kellene,behr lenne a legjobb de nem ragaszkodom hozzá.
Illetve eladó egy fekete excel 4,25"
Ezt a külföldi dumát nekem is lökték ráadásul olyanok akiknek 200km-re is messze vagyok és az volt a legfontosabb jó e a duda és a tompított világítás. Az árak meg 1enlőre szépen mennek fel mert nem lepusztított motort találni művészet, és még így is bőven a külföldi árak alatt van. Persze lehet külföldről is néha jót jó áron kifogni de azért rögtön menni kell!
VALÓBAN nem kapkodnak most SEMMIÉRT...de le is írtam hogy MIÉRT.
És mégse MENNEK az árak lefelé...DÉJERRZÉK 7-8 killóért...JAHAMA XT EGYMIHÁJJKETTŐÉR...hagy ne sorojjam...
alkalmi vétel pedig MÁR nagyon RITKA...főleg ha TÉNYLEG szép ÉS JÓ a motor...ha meg egy FOStalicska az lehet van olcsóbban..de az MINEK?
Régebben jobban megszabadultak JÓ állapotú dolgoktól...mert vett ÚJAT,FIATALABBAT,netán MÁS tipust...de az a világ ELMÚLT.. a JÓ és SZÉP motort meg MEG KELL fizetni...
ÉRDEKELNE hogy MIT ajánlanál...már csak MEGGYŐZŐDÉSKÉPPEN is...
Persze változnak az árak, de a piac nem nagyon. Nézz rá bármelyik típusra.... alig tudják eladni a példányokat. Ha valaki el akar adni, akkor jó áron kínálja. Én egy jó példányért kifizetek jó árat. De ha irreálisan magasabb, akkor kiruccanok németbe. Beszélem a nyelvet, autózni tudok, messze sincs. Ha nemlesz időm, akkor kiküldök érte valaJJkit.
Hozattam autót az ősszel ennél lényegesen magasabb árért. Egy motor kevesebb nyűg, kevesebb rizikó.
A kérdés még mindig az, hogy van-e valakinek ismerőse akinek 990ese van. Egy telefonbeszélgetést szeretnék cask vele. Nem biztos hogy gondolkodott a motor eladásán, de lehet hogy az ár amit ajánlanék neki az meggyőzné
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
ÉN ezt mindig LErendeztem ennyivel: Van külföldön ennyiért meg annyiért?De érdekes...csak biztos ÉN nem látom... Akkor MÉ ide telefonász? Vegyél ONNAN...meg hozzál má nekem is ANNYIÉRT...vennék vagy HÁRMAT...hacsak NEM az összeset.:)
Ezt írtam az előbb is...JÓT kibaszott nehéz találni...SZAR meg van szarásig. Némejjik ITTHON nem megy el még ÖTVEN killóméterre se...de ugat mint a BODRI...
DE ezt NEKEDkell magyarázni...mint ahogy ITT is felesleges magyarázni hogy mit miért...ÚCCSE értik...
Sokan még csak mennek ODA(de lesznek ojjanok akik SOSE érnek oda) ahonan már MÁSOK eljöttek...és EZT nem a motorvételre értem.
Keresek egy 5x17-es ráfot ktm-be. Mindenkepp sima alu szinü kellene,behr lenne a legjobb de nem ragaszkodom hozzá.
Illetve eladó egy fekete excel 4,25"
És mégse MENNEK az árak lefelé...DÉJERRZÉK 7-8 killóért...JAHAMA XT EGYMIHÁJJKETTŐÉR...hagy ne sorojjam...
alkalmi vétel pedig MÁR nagyon RITKA...főleg ha TÉNYLEG szép ÉS JÓ a motor...ha meg egy FOStalicska az lehet van olcsóbban..de az MINEK?
Régebben jobban megszabadultak JÓ állapotú dolgoktól...mert vett ÚJAT,FIATALABBAT,netán MÁS tipust...de az a világ ELMÚLT.. a JÓ és SZÉP motort meg MEG KELL fizetni...
ÉRDEKELNE hogy MIT ajánlanál...már csak MEGGYŐZŐDÉSKÉPPEN is...
községünkbe is van egy, és azt gondoltam tőled vásárolta
Hozattam autót az ősszel ennél lényegesen magasabb árért. Egy motor kevesebb nyűg, kevesebb rizikó.
A kérdés még mindig az, hogy van-e valakinek ismerőse akinek 990ese van. Egy telefonbeszélgetést szeretnék cask vele. Nem biztos hogy gondolkodott a motor eladásán, de lehet hogy az ár amit ajánlanék neki az meggyőzné