"EXC-t nagyon nehéz volt dönteni, hátul asszem a szélesebb Behr felni volt rajta"
Nehéz volt dönteni?
Nekem 160as hátsó van rajta, mintha egy bicikli lenne alattam, kanyarba úgy teszem be mint még semmi ezidáig.
A v2 sem jobb semmivel sem utcára mint az 1 henger számomra, persze nem vagyunk egyformák.
Hogy sajnáltam szegény előző EXC-met supermoto szettel aszfalton hajtani.. Haver 950-es SM-je viszont állat volt! Az EXC-t nagyon nehéz volt dönteni, hátul asszem a szélesebb Behr felni volt rajta. 1 henger sztem nem aszfaltra való, a karbis LC8 blokk oda a legjobb KTM-éktől
Lc4-Xt... nagyon egyszerű miért van egy árban a két motor... Mert az egyik ktm a másik yamaha. Magyarok nagy része úgy néz a ktm-re hogy szar, ezért "olcsóbbak". Yamaha az mindig is ártartó volt mert japán, ilyen egyszerű. Hiába van sokkla jobb futőműve féke geometriája az lc4 nek akkor is ktm marad. Hiába mondod a közmotoros fejébe hogy pedig igenis jó motor a ktm, nem tudod kiütni belőlük a berögződöttséget ennyi.
Lc4 élményt ad, tény. Nem is kell többet rákölts mint egy xt-re. De akinek berögzül hogy japán fasza ktm szar azzal nem lehet mit kezdeni. Most Dani nem rád céloztam, semmi személyeskedés nem volt a mondanivalómban.
Nem szar az xt de nem egy kategória az lc4-el akkor sem ha egy árban van.
Ja gyönyörű csak annyi dolog van rajta rossz helyen és eltúlzott méretben hogy csak nevettem rajta.Pl az az első sárvédő ami fele majdnem a keréken van a másik meg a rendes helyén.Meg a váz alatt elvezetett leömlők.Az állig felhúzott tank meg a banánűlés tiszta 90-es évek köztük a zártszelvény hátsó lengővilla meg a két pilinszka elsőtelló.És ez mind LC4 árban.Hmm elgondolkodtató Komolyan nem akarom fikázni ezt a motort de tényleg nem lehet összehasonlítani az LC4-el Minőségben konstrukcióban pláne.
Nem lennék abban még mindig olyan biztos hogy a yamahát olcsóbb üzemeltetni.Mivel gyakorlatilag ugyanolyan igénybevételnek van kitéve a blokk ezért nem is értem hogy miért gondolják ezt.Tipikus téma ez még a DRZ-k kel szoktak mítoszok keringeni hogy kimennek a világból mégis haveri körben lévő DRZ-ket hobbiszinten is szerelni kell mindenféle nyűggel.Szóval a kocsmalegenda bevált nagyon.Legalább el lehet adni a DRZ-t EXC áron mert az tovább fog menni.Na persze
Felesleges szerintem ezt ragozni, mindkét motor másra lett tervezve, más felhasználásra/ókra.
Mindkettőnek megvan az előnye-hátránya.
Több lóerő, nyilván több törődést is igényel, de az élményfaktor is totálisan más.
Én inkább megyek 20.000km-t élménnyel, remegő lábakkal leszállva a KTM-ről és költök rá mondjuk 100-150eFt-ot ezért az élményért, mint menjek 30-40e km-t kevesebb élményfaktorral lightosabb tempóban, de legalább boldog vagyok hogy csak 60eFt-ot költöttem rá
Imádtam. Az utolsó csavarig én építettem a quadot, és a blokkot is, persze segítséggel. Tökölön sokáig vezettem mindkét supermoto futamot a tízmilliós tuning quadok előtt, amíg el nem fogyott a kuplung... víz nélkül, a blokkban található másfél liter olaj adta hűtéssel mentem végig a 15 perc + 2 kört, mindkétszer, és kibírta a technika. Pedig nevesincs Texaco Racing 10w-50 olajjal mentem...
Nem kötekedés volt hanem kérdés!Nem mindegy szerintem.Tévhitben élsz az itt a lényeg.Felőlem meg azt veszel amit akarsz csak érdeklődtem hogy mivel pénztárcabarátabb egy XT.De mostmár rájöttem hogy jobban járnék egy XT-vel csak a teljesítmény,futóművet könnyű súlyt kéne felhagynom.Belegondolok akkor minek veszek supermotót
Nehéz volt dönteni?
Nekem 160as hátsó van rajta, mintha egy bicikli lenne alattam, kanyarba úgy teszem be mint még semmi ezidáig.
A v2 sem jobb semmivel sem utcára mint az 1 henger számomra, persze nem vagyunk egyformák.
Semmi sem megoldhatatlan
http://www.sportmotor.hu/motor...
Lc4 élményt ad, tény. Nem is kell többet rákölts mint egy xt-re. De akinek berögzül hogy japán fasza ktm szar azzal nem lehet mit kezdeni. Most Dani nem rád céloztam, semmi személyeskedés nem volt a mondanivalómban.
Nem szar az xt de nem egy kategória az lc4-el akkor sem ha egy árban van.
leginkább a kék
Mindkettőnek megvan az előnye-hátránya.
Több lóerő, nyilván több törődést is igényel, de az élményfaktor is totálisan más.
Én inkább megyek 20.000km-t élménnyel, remegő lábakkal leszállva a KTM-ről és költök rá mondjuk 100-150eFt-ot ezért az élményért, mint menjek 30-40e km-t kevesebb élményfaktorral lightosabb tempóban, de legalább boldog vagyok hogy csak 60eFt-ot költöttem rá