Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért egy 500-as V2-es 2ütemű blokkot elbirnál az EXC-be mi?!
TE nyomd el magad inkább kész a tiedé ? holnap motorozás?
"EXC-t nagyon nehéz volt dönteni, hátul asszem a szélesebb Behr felni volt rajta"

Nehéz volt dönteni?
Nekem 160as hátsó van rajta, mintha egy bicikli lenne alattam, kanyarba úgy teszem be mint még semmi ezidáig.
A v2 sem jobb semmivel sem utcára mint az 1 henger számomra, persze nem vagyunk egyformák.
pfííí gyerekek mivan itt! xt szebb meg jobb.. JESSZUMPEPI!
Nem rossz de, a sárga fekete mérföldekkel szebb számomra.
Hogy sajnáltam szegény előző EXC-met supermoto szettel aszfalton hajtani.. Haver 950-es SM-je viszont állat volt! Az EXC-t nagyon nehéz volt dönteni, hátul asszem a szélesebb Behr felni volt rajta. 1 henger sztem nem aszfaltra való, a karbis LC8 blokk oda a legjobb KTM-éktől
Ha meg a kék a gyengéje
Semmi sem megoldhatatlan
Ezzel azért vitatkoznék!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Értelek, azt hittem volt valami szerepe. Én hagytam volna polir nélkül
Mert még nem volt készen...
Lc4-Xt... nagyon egyszerű miért van egy árban a két motor... Mert az egyik ktm a másik yamaha. Magyarok nagy része úgy néz a ktm-re hogy szar, ezért "olcsóbbak". Yamaha az mindig is ártartó volt mert japán, ilyen egyszerű. Hiába van sokkla jobb futőműve féke geometriája az lc4 nek akkor is ktm marad. Hiába mondod a közmotoros fejébe hogy pedig igenis jó motor a ktm, nem tudod kiütni belőlük a berögződöttséget ennyi.

Lc4 élményt ad, tény. Nem is kell többet rákölts mint egy xt-re. De akinek berögzül hogy japán fasza ktm szar azzal nem lehet mit kezdeni. Most Dani nem rád céloztam, semmi személyeskedés nem volt a mondanivalómban.

Nem szar az xt de nem egy kategória az lc4-el akkor sem ha egy árban van.
Ja gyönyörű csak annyi dolog van rajta rossz helyen és eltúlzott méretben hogy csak nevettem rajta.Pl az az első sárvédő ami fele majdnem a keréken van a másik meg a rendes helyén.Meg a váz alatt elvezetett leömlők.Az állig felhúzott tank meg a banánűlés tiszta 90-es évek köztük a zártszelvény hátsó lengővilla meg a két pilinszka elsőtelló.És ez mind LC4 árban.Hmm elgondolkodtató Komolyan nem akarom fikázni ezt a motort de tényleg nem lehet összehasonlítani az LC4-el Minőségben konstrukcióban pláne.
itt a kipufogó csatorna miért és a szívó miért nincs polírozva?
Nem lennék abban még mindig olyan biztos hogy a yamahát olcsóbb üzemeltetni.Mivel gyakorlatilag ugyanolyan igénybevételnek van kitéve a blokk ezért nem is értem hogy miért gondolják ezt.Tipikus téma ez még a DRZ-k kel szoktak mítoszok keringeni hogy kimennek a világból mégis haveri körben lévő DRZ-ket hobbiszinten is szerelni kell mindenféle nyűggel.Szóval a kocsmalegenda bevált nagyon.Legalább el lehet adni a DRZ-t EXC áron mert az tovább fog menni.Na persze
Háát nem tudom....
Ezt még nem láttad.
de az xt szebb, ez tagadhatatlan
leginkább a kék
Felesleges szerintem ezt ragozni, mindkét motor másra lett tervezve, más felhasználásra/ókra.
Mindkettőnek megvan az előnye-hátránya.
Több lóerő, nyilván több törődést is igényel, de az élményfaktor is totálisan más.
Én inkább megyek 20.000km-t élménnyel, remegő lábakkal leszállva a KTM-ről és költök rá mondjuk 100-150eFt-ot ezért az élményért, mint menjek 30-40e km-t kevesebb élményfaktorral lightosabb tempóban, de legalább boldog vagyok hogy csak 60eFt-ot költöttem rá
Azért van, mert finom...az gyengébbek már elfogytak...
Imádtam. Az utolsó csavarig én építettem a quadot, és a blokkot is, persze segítséggel. Tökölön sokáig vezettem mindkét supermoto futamot a tízmilliós tuning quadok előtt, amíg el nem fogyott a kuplung... víz nélkül, a blokkban található másfél liter olaj adta hűtéssel mentem végig a 15 perc + 2 kört, mindkétszer, és kibírta a technika. Pedig nevesincs Texaco Racing 10w-50 olajjal mentem...
Inkább dobj egy emailt, hogy látod a 2 motor közötti különbséget.. ne itt generáljunk vitát. Így még nekem is sokat segítenél.
Hát ha abból van még akkor vagy nem jó vagy te nem vagy nagy ívó!
Nem kötekedés volt hanem kérdés!Nem mindegy szerintem.Tévhitben élsz az itt a lényeg.Felőlem meg azt veszel amit akarsz csak érdeklődtem hogy mivel pénztárcabarátabb egy XT.De mostmár rájöttem hogy jobban járnék egy XT-vel csak a teljesítmény,futóművet könnyű súlyt kéne felhagynom.Belegondolok akkor minek veszek supermotót
A pálesz jó valuta, főleg hogy most kortyoltam a csatos bambiból az előbb
Így már gyenge lett vagy 70le.