Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK. Majd megdumáljuk, akkor gyűjthetem a páleszt mi?
6, de mivel az eredetin 43,6-os karbi volt, és komoly kipufogó, így a széria 450-es karbival, meg kipufogóval vissza lett fojtva rendesen...
A blokkot EXC-be rakták?Pff na azt kipróbálnám Hány gangos váltó volt benne?
Ez minőségi carbon, és rendeltünk már tőlük egy vasvázas YZ-re, és neked is pont az kell. Holnap lefényképezem, ha gondolod...
Vártam már a kötekedőket, üdvözöllek!
... Annyit tudok, hogy elméletileg xt gyengébb, de tartósabb motor... Vannak már 100.000-t megjárt példányok is belőle.. Lc4 erősebb, de kb duplaannyira szervízigényes.. Mit ragozzuk?
Nem értek hozzá, ha nem jól látom, azt mondd el normálisan, de ne kötekedj.
Tanácsra várnak tőled a berg fórumon elégítsd ki őket, de nagyon!
Nem műanyag kell, meg a csehekből 1-szer elég volt!
Nemtom...szerintem nézz körül a www.cedea.cz oldalon, csak az asszony meg ne lássa...
Olyan motort szeretnél ami nem zabálja meg a pénztárcád és hosszútávon költségtakarékos?Mond mivel költségtakarékosabb és pénztárcabarátabb egy XT?Ezt a két motor tesztja után le is szűrted hirtelen?
wr-hez alu vázvédőd mindkét oldalra esetleg lenne?
Én kb 40 órát mentem vele...a magyar bajnokságban, meg 3 EB futam, illetve egy éjszakai supermoto BRNO-ban. Semmi bajom nem volt vele, a borulásokon kívül, amiket magamnak köszönhetek A kuplungon annyit kellet módosítani, hogy a munkahengert kiemeltem a blokkhoz képest 30 mm-rel, és így megoldódott az a probléma, hogy elforrt az ásványi olaj, és elment a kuplung. Ma is megy a blokk, mert eladtam egy utcai EXC-be anno...
Kb. mennyi ideig ment nálad, bírta nagyobb bajok nélkül vagy esetleg váltó és kuplungot is kellet módosítani?
A hajtókar egy spec tuning hajtókar volt I keresztmetszettel, és egy úgynevezett eltolt csappal, avagy 'Z' csappal. A vezérműtengely is egy tuningcég terméke volt. 10.000 RPM volt a max fordulat, de nagyon nyomatékos volt. Nyáron az olvadt aszfalton is addig foroghattam egy helyben, amíg ki nem fogyott a kakaó...
NAGY CSÓTÁNY...na ez komám BEtalált...ha EZT meglássa TERMOSZ haverunk minngyá FELértékeli KÉTmiskára a CSÓTÁNYÁT....mácsak azé is hogy jót tegyen a pijjacnak:)

Igénytelen(főleg az a HÁCCSÓ lengővilla...mint valami ganajhordó KÖZÉPKORI furikkba) EGYszóval nagy buta FOS...KÉSZ:)

De nem is lenne EZZEL semmi baj...ha árulgatnák vagy ÖCCÁZEZERÉR...DE MIKOR KÁTÉJJEM árba van akkor azé má TÉNYLEG megéri ELgondolkodni(már amejjik el tud) hogy mejjiket is ÉRI meg megvenni...mert ugye nem mindegy MIT kapunk a pénzünkért...UGYANANNYIÉRT...
Így akkor milyen hajtókart és vez.tengelyt használtál?
most igazat adok kátéjjemnek.. az xt egy buta szutyok az lc4-hez képest.. 5000km az olajcsere amit ha 3-4ezer körül cserélsz az sem sok pénz.. bele megy két liter, plusz egyet veszel az 3... nem kell bele a legdrágább olaj mint sokak raknak bele, szerintem egy utcai gépbe való motul is jo, ami már drágább kategoria, max 3ezer literje, szürövel együtt egy tizesben megáll a szervizköltség.. ha ennyi pénzed nincs, akk xt-t se éri meg venni..

és azért ott már egy gyengébb képességü pilota is észreveszi hogy nem 180kg-ra van 48 ló. hanem MAX 150kg-ra van 55lóerő és nem kicsit jobb futóművel. és fékkel... nem lebeszelélni akarlak, valójában DE mert ugyanolyan árban megy, enni nem eszik többet, csak jobban megy... és még élveznéd is nem úgy mint azt a nagy csótányt...
MÁ csak a kíváncsiság KEDVÉJJÉRT mekkérdezem az OKOS GYÍK gyereket:
EGY 950 ESEMMEL vagy SZUPERRGYÚKKAL...de lehet HATNEGYVEN GYÚKK is....HOL a faszba szédelegjen ha NEM az aszfalton? Vagy mennyen VELE EKSZTRÉMENDÚRÓBBA oszt akkor na majd OTT kileheli a lelkét,mert az KELL a KÁTÉJJEMNEK?

A hozzá nem értő BAROM tönkreteszi még a VASGOLYÓT is(pedig abba KURVA nehéz KÁRT csinálni)...és BÁRMEJJIK motort bárhol...bármikor...tejjesenmindegy.
Amikor a gyári csapat a fénykorát élte, (Chambon, VDB, és Künzel) akkor a 2007 gyártott blokkból, 656 ccm-et hoztak ki. A gyári furat/löket 95/72. Ezt módosították 102/80-ra. Nekem 100-as hengerem volt, és 78 lett a löket, így állt meg 612,3 ccm-nél, és cirka 80 LE-nél
Igazából nem...2 vágás, meg 2 titán hegesztés, meg egy közdarab, és a gyári rendszer lett feltéve. Így nem volt útban se nekem, se a rugózásnak...
A lökethossz is változott?
Az hát, vagy trambulin....
Látom a kipufogóelvezetés is okozott fejtörést.
mondtam én hogy szűlőszék...
JÓLvan GEDEJJON...LÁTOM az ÉRTELMEZÉSSEL GONDOK vannak...

De NEM fogom magyarázni...FELESLEGES