Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akármi is lett, de sokszor csúszkáltam vele, és meg is fialtam néha a megoldandó feladatok láttán...
Már 84-ben volt új ktm-em,akkoriban buzija voltam Aztán alig volt hozzá cucc vagy aranyé,elpártoltam,azóta 2-szer ráfanyalodtam,de nem sikerült megszeretni,ezek már nagy emberekre vannak csinálva,a 85-ös meg kicsi a testemnek Futóműben jók,ha nem hanyagolják el,motorikusan meg olyan-a Kinek a pap kinek a papné,me ugye evés közbe gyün meg az étvágy,a puding próbája is az evés.
De látom hűtésben sem szenvedett hiányt.
nem mond meg tudom... ez egy szánko lesz...

vagy szűlőszék?
Az egyik a vákumos AC-t működtette, mert quadban volt, és a légszűrőház helyére került a tank. A másik a melegindító rendszer volt, mert ez a karbi még nem tudta sajnos ezt a funkciót...
A szívótorokban lévő két vákumcsővel mit vezéreltél?
Szép igényes munka,persze mást nem is szerettem volna tőled látni Amúgy nincs mit,természetes,hogy meg kérdeztem!
Én idén lesz 12 éve, hogy KTM tulajdonos lehetek, és annak ellenére, hogy belefogtam anno egy kísérleti 612-es blokk építésébe, és ott volt 1-2 zsákutca, annak ellenére sosem bántam meg, hogy csatlakoztam, és büszkén, magabiztosan állítom ma is, hogy ha tudod, mit és mikor cserélj, javíts, akkor ez se hagy ott többször, mint a japán!
Vazze, nincs olyan, hogy tuti. Vagy olyat tegyél, mint volt, és bízol az előtted szétszedő szakértelmében, vagy próbálkozol, és préshézagot mérsz. Akár gyurmával, akár vastagabb cinnel...
Rövid a neve,rövid az élete
persze, világos, pont ezért kérdeztem, hátha van valaki aki megmondja a tutit
"Mi KTM tulajok csak mosolygunk szegény tudatlanok fáradt melldöngetésén, és élvezzük azt ami csak nekünk, kátéemtulajoknak van, nevezetesen a KTM-et."
őőőőőőőőő
meg az a kurva nagy ego
Köszi azért!
azért nem mindig mond hülyeséget ez a Kátéjjem gyerek be kell látni! Tudom-tudom, csak a stílusa....na mindegy a lényeg itt:

"Amikor a KTM tönkremegy, akkor minden egyéb már régen széthullott feltéve, hogy az összes egyéb típus kátéem jellegű igénybevételt kap. Ehhez persze az kellene, hogy minden motoros úgy akarjon motorozni, ahogyan a tipikus KTM felhasználó szereti a motorozást. Persze ez nem így van, mert a legtöbb kolléga csak amolyan himi-humi aszfalton szédelgő rosszabb esetben száguldó harcos. Ergo: Aki nem kátéem szerűen használja a gépét, annak lehet, hogy nem megy tönkre, ezért azt hiszi, hogy az övé egy jó gép. Persze azon a szinten, ahogy az adott illető használja, lehet, hogy valóban jó, de persze nem egy KTM-hez képest. Ugye ez viszont soha nem derül ki számukra, mivel soha nem fogják úgy igénybe venni a gépüket, ahogyan egy kátéemes bármikor igénybeveheti büntetlenül, míg ha az egyéb márkát birtokló kolléga megpróbálná azt amit egy kátéem tulaj akármikor simán megtehet, hamar rápirkadna gépe halandó mivoltára. Ezt viszont csak és kizárólag a kátéem felhasználói tudják, mivel csak nekik van kátéemjük, és így csak ők tudják, mit bír egy kátéem. Ebből ered, hogy sok oktondi száll vitába a kátéemesekkel arról, hogy kinek van jobb motorja, mint a KTM, de ez nem baj. Mi KTM tulajok csak mosolygunk szegény tudatlanok fáradt melldöngetésén, és élvezzük azt ami csak nekünk, kátéemtulajoknak van, nevezetesen a KTM-et."
Giraffe beszéltem ma az emberrel és nem akar lámpát tenni a vasra...
Ahogy ezt Giraffe is mondja,több fajta van hozzá és persze nem mindegy melyiket teszed bele!Ezt érdemes ki mérni!Ha jól tudom 250ccm-nél 1,3mm-nek kell lenni és ez nem a tömítés vastagságát jelenti!Ha kevés lesz a talp tömítés akkor a dugó szélét lekezdi szépen "elégetni",ha pedig sok lesz akkor akkor nincs megfelelő kompresszió ami megint csak gond lesz!
Mivel egy 2T motor fontos paramétere a présvastagság, vagy préshézag, így létezik hozzá: 0,07; 0,15; 0,2; 0,25; 0,4; 0,5; 0,75 mm-es tömítés. Így ezt neked kell eldönteni...
Ha az LC4 "sosenemvótüzemórás", akkor vajon miért írnak ilyen marhaságokat a kezelési könyvébe?
sx125-nek milyen vastag klingeritből való hengertaltömítést ajánlanátok?
fiatal életerős példányokat kell keresni nem a hátul kullogó sánta fogatlant
az nem jó
az ingyen muffon mindig sokat kell melózni
TERMOSZKÁM...te csak NE aggóggyál az ÉN vérnyomásom miatt...az csak annyira fog FELszökni a a NAGY kapkodásban mint amennyire a VEVŐK kapkoggyák a TELEFONT a hirdetésedre:)
Eleve NEM állítható...és ALAPBÓL se fasza...
Nem történt semmi.
Már egy hete történt az első vita ezzel a kölökkel de még mindig ezen rágódik és én csinálok magamból hülyét

Ide jár a fél ország vagy az egész és megbotránkoznak sorba mind
Népszerűségi indexem megingott, na most mi lesz velem.. Szóba se fog senki állni velem mert egyszerűen hülyét csinálok magamból és irgum burgum.
Már lassan a vérnyomásáért fogok aggódni nehogy felszökjön itt a nagy kapkodásába.
Én meg nem viszem előtte moziba sem, nem költök rá max annyit hogy átmegyek hozzá!