Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne legyél már érthetetlen
ló@ sem érdekel engem az aszfaltos vezetési élmény
a muffok......na azok......

az aszfalt nekem olyan mint dugás előtt moziba vinni a leányt, szükséges, de attól még nem feltétlen esik jól
Bocsi, nem jól láttam, elnézés kérek érte.
Most néztem meg jobban a képeket és a rövid idomos.
mondj már magadról valamit hogy ki is vagy ha ennyien ismernek a motoros társadalomban téged
Azért nincs annyira szar futóműve az XTnek sem, persze nem olyan mint a LC4nek.
http://data.motor-talk.de/data...

Nekem MT-03 volt, kellemesebb vele utazni hosszabb utakra mint a LC4el, alapból a rezonancia töredéke a KTMhez képest.
Kanyarokban is jól lehetett vele menni és jó nyomatékos blokkja van.
3000-4000 fordulaton bármikor lépést tartottam az LC4el, fölötte már nem.
Egy szóval nem rossz motorok csak az árat kell hozzá jól belőni és akkor mindenki örül mindennek.
Azért megnézném TERMOSZKÁM hogy KIT tart hüjjének a FÉL (de lehet egész is)ország motoros társadalma...engem e..avagy TÉGED:)

amúgy LEírtam...felőlem KÉTmiskájjért is hirdetheted...de már ebbe az árba is bőven belefér hogy mosojjogjanak rajta...rajtad:)
Mondom bekukkantok de már megint minek

2008.06.hó.-s évjáratú és rövid idomos.
Igen, valóban túláraztam kb 150 ezerrel és el is mondtam már, hogy miért... nem azért mert hüjje vagyok és reménykedek.
Mindenki tudja mit vesz és mi mire való, de a vitatéma az volt, hogy nem fostalicska semmire sem használható.
Ahogy kátéjjem lüketőninak az a véleménye, hogy fostalicska és le is írja én nekem meg az a véleményem ( és sokan másoknak) , hogy nem és ezt le is írtam én is.
Azt, hogy neki ez meg fájt és szemet szúr és nem tud túllépni rajta nem tudok mit csinálni vele.
Le volt írva egy vélemény le volt rá írva egy másik de van akinek jó rajta tovább rágódni

Akinek kell a pénz az megválik a géptől, akinek kell a gép az nem adja reális áron. Ez miért fáj másnak és miért hülye?

Látszik, hogy nagyon megérintette és ha fog látni valami ktm-t picit többért vagy ugyan annyiért akkor majd be-linkeli megint, hogy TESSÉK HÜJJEGYEREK

Kicsit már szánalmas, hagyjuk is magára
ERRE most mit ÍRJAK?

Csak azt tudom hogy mossmá láccik hogy nem BEŐTÖZÖTT hüjje vagy(pedig eddig próbáltam azt hinni)...hanem IGAZI...
okosat nem tudsz írni ?
ERRE már csak azt tudom írni hogy a TE érkezésed is onnan tutták meg hogy FELSÍRT az orvos...
az afrika twinek, varaderok, tdm-ek mind szar motorok mert nincs alattuk csúcs futómű ? Az adventure meg Isten mert wp van alatta?
egyiket sem sztároltam... azt mondtam hogy egy olyan embernek aki túrázgat a motorral esetleg idősebb nem akar száguldozni minek kell über futómű meg fék? amikor egy bakelit kemény gumi meg egy supersport gumi között sem érez különbséget? De ezt te nemérted meg hogy nem minden motor versenyre van tervezve... Nem ugyanarra használják az lc4et meg az xt-t... az xt inkább egy szaladgálós motor szaladgálni meg nem kell csúcsfutómű... És ha megnézed az eladások számát akkor még sem utálja és szidja mindenki az xt-t mert akkor nem lenne enyni az utakon. Fel tudod fogni ezt?
DE most mé mondanám a JÓra hogy NEM jó? mert MÁS azt szeretné hallani? Vagy mijjen megfontolásból?

Annak idejjén azért kezdtem el szinte kipróbálni minnél több MÁRKÁT...azon belül is több TIPUSOKAT hogy megtuggyam mi a JÓ...mi ami TÉNYLEG jó...ami MEGFELELŐ arra AMIRA használni akarja az ember...

Ezen mit nem lehet megérteni?

Azért visszaemlékezve a tizenéves időszakra már akkor is KÜLÖNBSÉGET tudott tenni az ember egy RIGA...és egy SZIMMSZONN között...pedig asse tuttuk akkoriban hogy MI az a gyújtás...mi az a karburátor..mi és hogyan működik...de ha ment az EMBER mindkettővel egy KÖRT akkor még a hozzá nem értés ellenére is tapasztalhatta hogy mejjik a jobb...mert egy HOZZÁ nem értő számára is ÉREZHETŐ volt a különbség...minden tekintetben.

Ennek szerintem most is így kéne működni....de itt OJJANOK TESZTELNEK le dolgokat amit még talán a szemükkel se láttak soha...

TE pl HÁNY féle KÁTÉJJEMET próbáltál már ki? Csak azé kérdem hogy annyira sztárolod azt a JAHAMÁT...
Micsoda?
Ez attól függ milyen útszakaszon motorozol, felénk a Sportmotorokat megcseszhetik a jó minőségű utak végett, a vesédet leverik a kátyúk és az úthibák.
Ezek az SMel meg észre sem vehetőek, olyan tempókat motorozok amit ők követni nem tudnak több helyen is.
Nem beszélve a sok kanyarról ami erre van és az Sm-nek ilyen útszakaszokon nincs párja.
túl elfogult vagy
OKOS hasonlat ÚJfent...:)
aszfaltra meg jobb a sporgép mint a super-super moto
arra jobban nedvesednek a csajok
BAROMARC..mert már NEM tudok mit ÍRNI....

KERESD elő azt a HOZZÁSZÓLÁSOM mikor KIJELENTETTEM hogy ÉN vagyok az OKOS...ÉN vagyok az ISTEN...

a KÁTÉJJEMRŐL meg azért EZ a véleményem mert HASZNÁLTAM nem egyet...és VALÓBAN jó motor...megfelelő hozzáállás ESETÉN...nem azért mert az ISTEN...

Szerinted egy KILENCÖTVENNEL csak LÁBTARTÓT lehet karcolni?
Túrázni is megfelel...viszonylag kényelmes...és HALAD...nem ojjan mint az EGhengeres...és LÁBTARTÓT karcolni is jó...vagyis szinte KÖZúton MINDENRE jó...

De TE csak gyössz és gyössz a HÜJJEGYEREK dumával...pedig amiket RÁM írsz abból MAGATOKRA ismerhetnél:)
én evvel úgy vagyok mint a nőkkel, ha nem teszik nem próbálom ki
JA....és ÁRBAN ugyanott van...sőt ELLCÉNÉGYET már lehet venni JÓT olcsóbban is mint IKSZTÉT...
JOGOS...a LC8 valóban nem egy KARCSÚ teremtés...de MINDENE megvan hozzá(minőségi fék,futómű,geometria) hogy FŐLEG KÖZÚTON,FŐLEG KANYARGÓS szakaszokon NE nagyon legyen ELLENFELE...

KI kell próbálni...NAGY meglepetés...
Látod, ez egy kerek vélemény volt, köszönöm!
NEM fogalmaztál összevissza...TELJESEN ÉRTHETŐ...csak annyi a baj hogy asse TUDOD mijjen rendezvényen vagy...kevered a szezont a FASZOMMAL...pedig hidd el hogy NEM mindegy hogy IDD KI a bilit vagy VIDD ki...

Az LC4 soha(az LC8 meg főleg) nem volt üzemórás...NE keverd az ESIKSZ,EJJIKSZCÉ,SMR modellekkel...gyárilag is ÖTEZRENKÉNT írja az olajcserét...szelepállítást...stb..
Jó karbantartás mellett RENGETEGET elmegy...nekem is volt NEM egy ami BŐVEN 30 ezer km felett JÁRT...BONTATLAN blokkal...de láttam már 50 ezer felett is...BONTATLANUL...

A különbségek NEM kicsik...az XT MOTOR és FUTÓMŰ tekintetében is messze ELmarad tőle....ÉS gondolom NEM azért akarsz SM-et venni hogy a kanyarban azt ÉREZD hogy KÉT seprőnyél van az elejjében...a HÁTULJÁBAN meg hintaágy..hanem FUTÓMŰ...arról az INNYEKKTOROS buta blokkról nem is beszélve...

Ha RÁM halgacc KÁTÉJJEMET veszel...persze azt is DÖNCSD el mire akarod használni...mert TÚRÁZNI az XT se jó...meg supermotónak se...

Szóval azért NEM árt tudni hogy MIRŐL mondunk véleményt...:)
figyelj ha élmény kell akkor nem egy 200 kilós ronda dögálattal élvezkedik az ember
jó dolog az a 100nm de akkor is, de egy faja kis exc jobban kiveszi a fehérjét az izmokból
sajna nem tudom azt mondani hogy a 950es széjjelhullik mert valahogy sikerült jóra megcsinálni
az nem vélemény hogy ez egy szar és drágán adod, mond el a véleményed senki nem fog megkövezni érte de Te egy utolsó bunknó módján mondod el a véleményed. Papolsz itt nekünk hogy Te milyen okos ember vagy és mi milyen hülyék és még mindig azt mondom, egy kisgyerek vagy lehetsz akárhány éves Nincs neked véleményed azt tudod csak hogy ktm-ed van és az az Isten, abba bele se gondolsz hogy van aki nem azért vesz motort hogy a lábtartót karcolja minden kanyarban, vannak túrásabb nyugodt lelkek is. Csak Te olyan makacs vagy hogy ezt nem tudod felfogni és mint most is amiről papolsz nem tudod elfogadni más véleményét... Ennyit Rólad bölcs mindent megmondó ember
Enyémet is lehet vinni 700ba!