Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lényeg!
Ha ő igazán elakarja majd adni akkor nem ennyiért lesz fent.
Feltette mert azt mondta egy próbát megér hátha valakinek kell ennyiért is, azt ha nem az sem baj.
De ha tényleg hamar el szeretné adni fog az lejjebb menni nem is kevéssel.
900-1 misi közé, annyiért már reális ezen évjáratér, bár én ha jól tudom a 2008as más a rövid idomos.
Szerintem ez 2007es évjáratú csak 2008as fogalomba helyezésű.
KÖZTETEK nem akarok lenni SEMMI...és SENKI...meg amúgy sem...

ITT a bajok ALAPBÓL kezdődnek...mert AZT se érted meg TE se hogy MÁS is elmondja a véleményét valamiről...és ennyi...nem KIRÁJJ,nem MEGMONDÓEMBER akar lenni...csak ECCERŰEN van VÉLEMÉNYE..mint ahogy NEKTEK is...

Kurva bonyolult EZT FELfogni? Szerintem nem...

Az igazságért meg nem ágaskodni kell...hanem ELFOGADNI...
Mit össze tudtok vitatkozni. A hozzászólások olvasása közben egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Ilyen fostalicska témákon mit lehet ennyit vitatkozni, árulja már el valaki? ..
DE.. ha már téma, szóljak hozzá én is.. Nemrégiben sikerült elpasszolnom a 125ös gépemet és úgy döntöttem, veszek valami nagyobbat. Leginkább SM kategóriában gondolkodtam. Két motor tetszett meg (mindkettő van ismerősnek, kipróbálhattam őket), az LC4, valamint az XT..
Személyes tapasztalataim alapján annyit mondhatok, hogy valóban vannak apróbb különbségek a motorok között, de én azt nem mondanám hogy ég és föld a kettő...
A KTM-et én erősebbnek mondanám, olyan kellően izmos kis gépnek, amit városban meg rövid túrákra, használnék.. (Mecsek)..
Az XT, az picit lomhább gépezet, nyomatékos, picit gyengébb mint a káttééjjem.. bár szerintem nem kell bemutatnom senkinek..

Én úgy döntöttem, hogy rövidesen XT-t fogok venni. Nem, nem azért, mert egy szart akarok a seggem alá. Olyan motort szeretnék, ami nem zabálja meg a pénztárcámat, hosszútávon is költségtakarékos.. Nem elvárás, hogy gázra ugorjon kerékre.. a fontos, hogy ne kelljen 1000 km-enként olajcsere, és menjen valamennyire.

(Remélem kellően összevissza fogalmaztam, senkinek nem fog tetszeni a hozzászólásom, és egy újabb vitát sikerül kirobbantanom.)
FELTEHETI KÉTmillijóra is...aztán REMÉNYKEDHET hogy HÁTHA van akkor HÜJJE mint Ő...vagy nagyobb...oszt megveszi....

Mindenek van egy REALITÁSA....és HATÁRA...de így legalább NEM nehéz HÜJJÉT csinálni magából...és a pijjacra is jó hatással van...

Egyvalamit árujj má el: HOGY lehet..mijjen GONDOLKODÁSSAL elérni ezeket a reménykedéseket? NEM szeretném KIpróbálni..csak ÉRDEKELNE...
akkor írd már le miért akarsz Te itt a megváltó lenni ? Azt hiszed hogy mert Te itt vagy majd nem lesznek hülye kérdések hülye válaszokkal? Egyetlen egy ember van aki nem kéne ebbe a topicba az pedig Te vagy ez ilyen egyszerű...
NEKEM senki NEM ártott...neked ez a fóbijjád bazmeg...igazán SAJNÁLOM.
AHA...értem...szóval AKKOR nem a MINŐSÉG,MOTOROZHATÓSÁG,használati ÉLMÉNY számít...hanem a FOGYASZTÁS...ADÓ...BIZTOSÍTÁS...igazi FILLÉRBASZÓ gondolkodás...

DÍJJAZANDÓ eszemfuttatás...MEGEMELEM a kalapom..csak ELŐTTE felveszem...

IJJEN ELVEN bazmeg motorozzunk akkor RIGÁVAL...mert ARRA a LEGkevesebb...

MERT minden bizonnyal az az ELCÉNYÓCAS blokk szét FOG hullani...már darbja se lesz...míg az IKSZTÉ a GENERÁL közelébe se kerül...EZT gondoltad mi?
Túl van árazva tény és való, főleg ha megnézed ezt:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_660_x-7556499

De lehet nem is akarja ő annyira eladni, feltette 1.2be és ha valaki mégis megad érte ennyit akkor csinált egy jó üzletet magának.
Ha meg nem akkor motorozik vele tovább.
Ha én is elakarnám adni feltehetném én is az enyémet 700 ezerbe mert nekem annyit ér de a kutyának sem kellene annyiért.
Mert sajnos nem ér annyit, hiába idős motor már.
Szerinted Te vagy itt az igazi okos bölcs ember és mégis kisgyerekként viselkedsz... Senki nem mondta hogy ne is írj ide, arra számítottam hogy normális leszel... Nem az az 1-2 ember miatt kéne gyűlőld az egész topicot akik ártottak Neked. Bánom hogy hozzád szóltam, reménytelen vagy
amit a vételtől rá kell tolni amíg el nem éri a 150ezret(a vételi óraállás a nulla)
benzin, olajcsere, egyéb szerviz, biztosítás adók meg ami még van
EZT a 150EZER killóméteres RÁköltést azé KIfejthetnéd BŐVEBBEN....hogy MIRE is gondolsz...EZ tényleg komojjan ÉRDEKELNE...
JA! TÁN csak nem ABBA a hitbe vótál hogy most hogy így "BEKEMÉNYÍTETTÉL" a haverjaiddal akkor majd KÁTÉJJEM bácsika BEkussol...NETÁN más lesz a véleménye...mert KÉT napig nem írt...NA ez is ojjan FELESLEGES volt mint a HÜJJE kérdések...

Azért NEKEM van MÁS dolgom is...
de szííp csámpás vagyok
az xt kicsit túl van árazva(nemrég egy "ismerős" 800ért vett ilyen és full patent gyári állapotú)
azért arra is kíváncsi lennék hogy a következő 150ezer km-ben melyik gépre mennyi költés menne rá
EZ most mijjen FESZKÓ te LEPKEagyú LEVI? Magyarázdmár el...

Azért mert összehasonlítok KÉT MOTORkerékpárt....és főleg az ÁRÁT...akkor az má RÉSZEMRŐL feszkó...mi agyaláGYULA?

Akkor ÍRJÁL má be a MOTORREVÜBE vagy IDE is..hogy ugyan má NE hasonlítgasanak má ÖSSZE semmit...mijjjafasznak FESZKÓZNAK..mert egy HÓNAPIG csendbe vótak...

Az ÉN szememben FOStalicska...ÉN se akarom soha BEbizonyítani hogya KÁTÉJJEM a jó...ha valakinek a KTM FOStalicska akkor legyen..nyugottan RÁmondhassa...mint ahogy BÁRKI BÁRMIRE...ha Ő úgy gondolja..netán TAPASZTALATA is van RÓLA-VELE...NEKEM ez a VÉLEMÉNYEM...

Akkor TE mit erőlköcc?

Amúgy meg mijjaza TÚRAESEMM? Iszom szavaid...
miért lenne fostalicska az xt ? Nevezhetnénk egy "túrasm-nek". Arra amire sokan használják tökéletes, nem egy versenymotor mint egy rendszámos versenymotor mint egy exc ez tény.

Az az érdekes, hogy 2 nap telet el és megint csinálod a feszkót pedig azt hittem előjön az okos éned
LC4 váltókar nem kell valakinek?
TERMOSZKÁM...EZT NEKED...csak úgy VISZONYÍTÁSKÉPPEN...

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...

http://
www.kepesmotor.hu/yamah...

ÉRDEKES...csak SZÁZNYÓCVAN ROPI a különbség egy FOStalicska és egy igazán JÓ MOTOR ára között? Biztos csak VÉLETLEN:)
TE és a HOZZÁD hasonló ÉRTELMISÉG tényleg jót tesz a pijjacnak...mint ahogy a MÚLTKOR írtad...
Jó pénzért minden eladó :D
Valakinek eladó hibátlan patika állapotú Keihin FCR 41-e?
AZON még NYUGOTTAN hajthacc FEJJEB ZSENIGABI...NEKEM majdnem KETTÉ volt hajlítva...és SOSE szóltak ÉRTE...SOSE...

ÚGYhogy csak BÁTRAN...ne is törőggy SENKIVEL...egyé ZSÖMLÉT KIFLIVEL..
Van akit a gyári miatt baszogattak z750-en......
Rendőr függő. Ha közlekedési rendőr és keni vágja a hatályos jogszabályokat és szeret is szőrözni akkor bármilyen nemű változtatás legyen, büntet.
Ha közrendes és más egyéb osztályon dolgozik ( tehát nem a közlekedésrendészet a fő dolga) akkor nem valószínű, hogy nagyon belemegy a témába hacsak szemmel láthatóan nincs felhajtva a picsába,
Nekem 4 helyen volt kifúrva meg nem is gyári tartó volt, hanem összeeszkábált de a dőlésszöge gyakorlatilag gyári volt és nem szóltak érte.
1x szóltak a tábláért de akkor a hátizsákban volt a hátamon és nem a helyén ....hiányolták.....
Ha nem akarod hogy rózsaszínnel világítson a féklámpád, akkor piros LED kell.
Utána olvastam piros kell, akkor a legjobb a hatás! :)
Frankó, akkor lehet meghosszabbítom a tartókonzolt és visszahajtom a rendszámot.