Mivel az állam tulajdona, megbüntetnek érte, 30fokban lehet hatrafele megdontve. Kérdés milyrn kedvében van a rendőr. En kaptam már ilyener feljelentest.
Pár napja kérdeztem, ilyen mértékben van meghajlítva a rendszámom.
Ha megyek a motorral teljesen jól leolvasható, megbüntethet érte a rendőr akkor is ha simán le tudja olvasni?
Már alapból azért is büntet mert meg van törve teljesen mindegy hogy jól látható?
JÓLvan...legyen BÉKE...és SZÍNVONAL...üsse kavics...NÉZEGESSÜK hát a HÜJJEGYEREKEK SZÍNVONALAS linkjeit,és örüljünk hogy mijjen szépen tudnak VIGYOROGNI...aztán a KETTŐ közt hátha beugrik valami ÉRTELMES kérdés is RÉSZÜKRŐL...az megint KITART egy darabig,értelmesebbnél értelmesebb hozzászólásokkal fűszerezve...
még a VÉGÉN tényleg igaza LESZ a nagy ZARÁNDI KOSnak: SZÍNvonalas TOPIK lesz ez...a NAPIszar csak JELENTHET...úgy mint a KOSnak DZSÁRRVISZ...
50150-es kérdésre (ami szerintem nem egy ökör kérdés) az 50153-as is egy igen éptő jellegű...
Netikett szerint a nagybetűs írás kiabálásnak számít(azt hittem ezt a nem buta emberek tudják!), vagy a billentyűzet lehet sz*r?
Vannak ökör kérdések? Hát persze! Mindenkinek el kell kezdeni valahol! Aki menthetetlen (pár hozzászólásból kiderülhet) azon túl kell lépni, nem kötelező mindenkinek mindenre válaszolni, de ami mostanság megy az már tényleg lassan hányás! Persze nem innen kell megtanulni szerelni, de lehet pici tudást, okosságot szippantani(ill. lehetett)! Érdemi hozzászólások nincsenek(tudom hogy ez sem az)! De az a pár ember aki értelmeset kérdezne elriad ettől a "kedves" stílustól! Haladunk az igényesség felé szépen, az egész fórum lassan olyan mint valami "big bráner" fórum, mindenki azt várja kinek mikor szólhat be, kinek milyen lenézően tud visszaírni és ettől ő valakinek érzi magát!
Akink nem inge...
ÉRTEM...akkor MÉGISCSAK ez a KÖRÉD rendeződött kemény MAG az ÉSZ...
Csak AZT nem értem hogy FOJJTON kérdezgettek..de minek..ha tuggyátok a FRANKÓT...mert az TUGGYÁTOK hogy MI a hüjje válasz...akkor TUDNI kell az OKOST is...de ahhoz meg MINEK kérdezni?
én már nem keresgélek vissza, nem akarok ennyire belemenni a témába. Volt itt hónapokkal ezelőtt még előtted olyan normális kérdés amire hülye válasz érkezett... olyantól akinek a guminyomás ellenőrzésen kívül mást nem kéne csinálni a motoron.
Jöttek ide sokan ilyen olyan problémával, kérdéssel és olyan emberektől kaptak akkora hülye választ ami tényleg kritikán aluli volt. Azokat a tanácsokat nyugodtan lecserélheted de ne ilyen stílusban és hátha nem lenne vita továbbra. Nem akartam oktatni.
Akkor kéne szines ha átlátszó lenne a búra, mint pl indexeknél