Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NE takargasd a PROBLÉMÁT...így sosem lesz belőled VALAKI...:)
félre értetted amit írtam, de nem akarok személyeskedni mert megsértődne 1-2 ember
JA! hogy ITT TI adtok TANÁCSOT...nem TI kérdeztek hüjjeségeket...szóval ERRŐL van SZÓ...mossmá így mindent ÉRTEK...

Hogy is NÉZHETTEM így be....NE haraguggy...
Hello! Ktm Lc4-hez hol tudok ledes hátsó lámpát, vagy izzót venni? Köszi!
hány éves vagy MAKÁKÓ? szellemileg tuti valóvilág szint.....vvkátéjjem
elrágódhatunk, nekem tetszik hogy nem még mindig nem tudsz normálisan írni, pedig biztos ha tényleg okosságokat írnál nem lenne sok hülye tanács a hülye kérdésre... de nem írtál még okosat
MOST mi bajod? EZEN is ELRÁGÓDUNK mint a ROZSDÁS láncon pár hétig...PRÓBÁLOK BEilleszkedni...má EZ is baj?
És megint
HÁT nem...VELETEK nem lehet versenyre kellni:) egyet fújtok...teljes ERŐVEL...mint bolond szilveszterkor a PAPÍRtrombitát...
NA KOMÁM...TE is feltaláltad a MELEGVIZET...vagyis a TÜKÖRNÉLKÜLISÉGET...és hogy még meg is basznak ÉRTE...nemsemmi FELFEDEZÉS.

DE valahogy elkanyarottunk az EREDETI témától...mibe lehet BELEKÖTNI egy tükörbe? VAn ojjan hogy VAKtükör...? Mert VAKablak az van...hátha....
Nekem nincs üldözési mániám. Most is normálisan próbáltam írni de megint nem kaptam normális választ. Nem győzött senki, nem volt itt semmilyen verseny.
NEM zavar...NEKEM nem oszt..se NEM szoroz...és KI monnta neked hogy ÉN rendet TENNI akarok...ÜLDÖZÉSI mániád van vagy LÁTOMÁS gyötör?

ELHISZEM hogy NEKED sokminden SEMMI...de csak PRÓBÁLTAM beilleszkedni...FELvenni a STÍLUST...PRÓBÁLTAM túlszárnyalni a SOK SEMMITMONDÓ ÉRTELMETLEN világolást...de FELadom...NEM megy....GYŐZTETEK!

NEM kell ide VÁLTOZÁS...mert SOKAKAT gyötör a LÁTOMÁS:)
most nyárig antialkoholista vagyok húzós volt ez a szeptember-szilveszter, elittam a ktm-ed árát is kb a szilveszter meg pláne... kezdtem alkoholistának érezni magam... Siófok folytköv
de te.. teis.. nem értem.. miért kínlódsz vele ahelyett h átjönnél bebaszni.. :( kajak nemértelek titeket..
Azt, hogy nincs.
Én csak műszakira teszem fel mz-re, drz-re is.
MZ-vel 2x szóltak érte a rendőrök, de semmi komoly, csak ejnye-bejnye. Dzr-vel még nem igazoltattak mióta megvan.
Ide jöttél, hogy mi mekkora parasztok vagyunk tudatlan bunkók mindnekit kiosztunk és azt hisszük okosak vagyunk. Erre Te most ugyanezt csinálod, hajtogatod a semmit, mindenkinek paraszt módon beszólsz. Azoknak is akik nem is ártottak neked. Volt 3 hónapos beszélgetés a rozsdás láncról és egyéb ilyen faszságokról. De ez Téged miért is zavar? Miért érzed úgy, hogy Neked kéne itt rendet tenni? Volt sok mindenben igazad ez tény és való. Ide jöttél egy eléggé bunkó stílusban erre mi is bunkón válaszoltunk ezért bocsánat.
DE légyszives NORMÁLISAN írd le hogy mi volt az a dolog amivel beleléptünk/léptek a lelkedbe. Köszi!

Nem nyalni akarok ne érts félre, csak unalmas már ez a mindennapos vita és tényleg kezd gáz lenni a színvonal. Hátha most változhat valami.
Ezt most jól értem, belenéz valaki a gatyádba, és ott egy tacskó?
JÓ...akkor ha figyelsz LETOLOM a gatyám...oszt NÉZZ BELE...TACSKÓ
mail cím kuvasz! tán beperáztál? figyellek bucimaci...
Ez szomorú.
NE kiváncsiskoggy...NEM vagyok HOMÁR...úgyhogy hiába UDVAROLSZ...
engem már nem idegesít, kíváncsi lettem volna hogy ha nem fórumon kell írnia akkor is ilyen vagy sem...
ha idegesít benneteket miért "etetitek"?
ha mindenki figyelmen kívül hagyná pár hét alatt kikopna
jó akkor hagyjuk...
Na és nekem adsz email címet?