DRÁGA BARÁTOM...ezek nem ELLENSÉGEK...és nem ELLENFELEK...de hát hagy TÖRJENEK csak előre...mert hisz ez is ojjan mint a SAKK...elől a parasztok..hátul a KIRÁJJ:)
Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód,ha leugranál az Egódról az IQ-dra.! :')
Na nehogy már még a végén én legyek a szemét, kinek a cukcsi körmeid kaparnák a szemét...
Hacsak nem Google a neved, ne játszd azt, hogy mindent rohadtul tudsz. ;)
Ki vagy te, hogy bíráld az életet, amit élek? Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, nem is azért élek, hogy azzá váljak. De mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg arról, hogy a Te kezeid teljesen tiszták e. ;)
Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged?
Van aki füvezik van aki fázik, van aki barom mégis pofázik..ezvagy te.
hallod :D de ne írj már neki.. kajak. :D miért foglalkozol vele? írjon amit akar.. mit számít a véleménye? csak 1 kis csicska.. a kutyád amikor akarod.. vágod? :D hát ne foglalkozz vele..
Először! Én ugyan olyan senki vagyok itt mint te csak nem ekkora majom mint te. Látom probléma van az értelmezési képességeddel mert nem érted amit írok. Tévedtem nem szorult beléd értelem. Arra a kérdésedre hogy mikor utasítgatsz akárkit is, hát elég sűrűn magyarázol, viszont a magyarázásoddal csak az a probléma hogy értelmetlen. OFF? Tudod kinek mondjad hogy OFF:) Amúgy meg bátor dolog úgy fikázni más motorját hogy benned annyi sincs hogy a sajátodról tegyél fel egy képet. Ja hogy nincs is? Akkor meg ki vagy te itt hogy leszóljad a másikét? 23. senkiházi...
Jani Jani mind a két KTM-böl ki szedted a alkatrészeket most meg árulod!? sztender, dugó, hajtókar, stb így lehet spórolni! igy olyan mind ha kétszer adnál el egy motort! te orvos lennél pészmékert be teszik a fickóba te meg fel teszed a apró- ra rossz szívet, hátha jó lesz még valakinek! mi újság a 300-al? meg van már? kész van? mailba is mehet!
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre! KTM sx 450F (2007) mennyire alkalmas endurozásra? Gondolok itt a kemény futóműre és a 4 sebességes váltóra.
Üdv!
ha nem akkor IDE ÍRJ...ÁLLEJÁNNDRÓKÁTÉJEMkukacPONTHU!