Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben is van valami! Látod ez pont egy huszadik!
ÉN legalább MINDEN huszadikkban...ha má ÍGY elismered...de itt PÁRAN még a KÖVETKEZŐ ÉVEZREDBEN SE fognak...:)
Rendben!
Vegyél egy motort, akkor szívesen látunk a motoros fórumon.
Üdv
HÁT a KOLOMPÁR KTM is megérne egy próbát...még menthető lenne...inkább ANNAK a megmentésével foglakozz....ne az ENYÉMMEL (RÁJJEN közLEGÉNYT má megmentették...úgyhogy ŐT NE próbáld)
Őszintén?
Filmet konvertálok és töltök fel! Közben eléggé belassult a gép van időm ilyenekre is. De mivel most nézem a Dakar összefoglalót nem fogok többet válaszolni neki. Amit ír az nem is zavar,csak az hogy felnézek ide és miden második hozzászól az övé és kb. minden huszadikban mond valami értelmeset.
NEMugacc...vagy ha mán ugacc akkor ŐRIZD a HÁZAT...MI addig beszélgetünk...
az pl nálam is szolgált cirka 3 esztendőt
AKKOR ha ÍGY vetted mé NEM kezdel vele valamit? EHHEZ a motorhoz NEM illik ez a KOLOMPÁR stílus...mert MAGA a motor KÚRENS darab...csak icsit ELKÚRT...mert a KÚRENSET is el lehet KÚRNI...

De ha neked jó NEKEM is...
de nem értem... mit kínlódtok vele?.. őszintén..
Ne értsd félre, nem érdekel a véleménye. Csak próbálok vele normálisan kommunikálni. Mindenki megérdemel 1 próbát.
Sokan de nagyon sokat örülhetnének ha olyan gépük lenne ilyen egyedi stílussal mint a tied.
Nekem nagyon tetszik, meg aztán van olyan is akinek nem de ilyen az élet.
A lényeg hogy neked tetszik, az enyém sem tetszik mindenkinek és akkor mi van, nekem tetszik és ez számít semmi más.
Ezzel mellé lőttél! Így vettem a motort, nem csináltam rajta semmit.......

Nem érzem magam királynak,csak 1 motoros vagyok a sok közül!

Akkor ha nincs motorod minek vagy itt a fórumon?
Ha lehet normális stílusban válaszolj, mivel én is úgy tettem fel a kérdéseimet.
HA NEM tudnám hogy a CIGÁNYRA nem jellemző a motorozás akkor AZT HINNÉM hogy valami KOLOMPÁR ÁLLEJÁNDRÓJÉ
SEMMIM nincs..csak a LEKEZELŐ bunkó STÍLUSOM...

MÉ? TE KIRÁJJNAK érzed magad azzal az ELCSÚFÍTOTT,jobb sorsra ÉRDEMES HATHATVANNAL? ÉRDEKES az a SZÍNVILÁG...az az ARANYOZOTT ALAKTRÉSZEK...
HA NEM tudnám hogy a CIGÁNYRA nem jellemző a motorozás akkor AZT HINNÉM hogy valami KOLOMPÁR ÁLLEJÁNDRÓJÉ...nem EGY KOMOLY EMEBERÉ...vagy legalábbis AKI annak tartja MAGÁT...
Kettőnk között az a különbség hogy én nem szoktam mindenkinek "válaszolgatni" bunkó, lekezelő módon.
De ahogy az előbb motoros kolléga írta "vicces" az hogy hetente 3x felnéz az ember a fórumra és a te fenomenális hozzászólásaiddal van tele a KTM fórum.
Bocsásd meg tudatlanságomat de nem szoktam minden irományodat végigolvasni, így felteszem a kérdést: Te motorozol?
Van most motorod,esetleg ktm? Vagy úgy egyáltalán miért veszel részt a fórum életében?
TE is ittvagy BUZERNYÁK? ÉSZRE se lehet venni...
jajj kussolj már te autista.. próbálom átugrani a kurva szöveged de írsz 8 oldalt a semmiről meg a nyomorodról.. de azt fostál leírni hol laksz.. mit ugatsz itt mindenkinek?.. menj már innen..
Válaszolok: és a tijjedre?
Arra az EGY kérdésemre válaszolj hogy miből gondolod hogy bárki is kíváncsi itt a TE VÉLEMÉNYEDRE?
Sztenderkímélő üzemmód.
ELŐSZÖR is tisztázzuk:te KI vagy itt macskajancsi? KIT érdekel hogy NEKED miből van ELEGED...meg mitől van MELEGED. TÁN csak majd NEM TÉGED fogunk VÁRNI...és AZT írni amit LÁTNI,OLVASNI szeretnél...UGYE EZ VICC?

ÉN mikor UTASÍTOK valakit is hogy MIT írjon...hogy VISELKEGGYEN? MAJD ha LÁTOD akkor FOGJÁL szavamon...és VEZÉNYELHECC..de addig OFF mint a LEállításkapcsoló.Ez NEM erről szól...hanem hogy MINDENKI LEírja a véleményét...vagy IJJEN...vagy OJJAN formában.

Az ÍRÁSMÓDRA is PÁR szót: LÁTOM belegabajocc...PEDIG NEM bonyolult...a kicsi is ugyanaz mint a NAGY...és a NAGY is ugyanaz mint a kicsi...akkor mitnemértessz? Gyakorold...fogazmenni...
Horneten pl a plexiért és a hátsó sárvédőért akartak forgalmit elvenni... út szélén a rendőrök, szerencséjére rendőr volt a srác is így megúszta... Egy ilyen visszapillantóért szó nélkül elvenné 1-2 rendőr a Mecsekben
Jani! Odaírtam, mindent el lehet adni, vagy hirdetni, kérdés, hogy mit vesz be a gyomrod. Tőlem te is árulhatod a használt hengerfej tömítést, ha találsz egy madarat, aki megveszi. Mert ők tőled várják azt, hogy kimond, ugye jó lesz ezzel a motor? És ha te azt mondod, hogy persze, akkor totál megnyugodva be is fogja építeni, és nem érti, hogy miért nem lesz jó. Ha meg elmondod, hogy rossz lesz, akkor minek akarod eladni? Na látod, ezért ér egy 150 órás dugattyú annyit, hogy jó lesz hamutartónak. Vagy sok dugó beolvasztunk, és öntünk belőle mást...
Nekem az az észrevételem hogy te akarod megmondani hogy kell egy fórumon viselkedni, közben te magad sem tudod! A fröcsögéseid meg az állandó provokációid miatt csodálod hogy ki akarnak tiltani? Szerintem ha értelmesen fórumoznál, és nem a fröcsögést írnád lehet hogy nem utálnának ennyien! Én bevallom őszintén rohadtul elegem van már ebből hogy ha egy héten egyszer kétszer megnézem a fórumot akkor azt kell olvasgatnom hogy te harcolsz a világgal. Neked nincs ebből eleged? A másik bosszantó dolog az írásmódod KI nem TUD kis és NAGY betűkkel ÍRNI? Ezt hol láttad? Az oviban? Nagyon gyerekes ez a sok bohóckodás, de mivel nem anyázol és általában ahogy észrevettem kerülöd a trágár megnyilvánulásokat feltételezem hogy valami értelem mégiscsak szorult beléd, ezért sem tudom hogy miért kell ezt csinálni. Most jöhet a szokásos lehülyézés meg cinikusság, had röhögjek egy jót :)