Jani, engem nem érdekel, a ti dolgotok. Athena-t új korában sem vennék, mert a legrosszabb minőség. Mindent el lehet adni, csak pofa kell hozzá. Azért az minősít bárkit, hogy egymást nyugtatgatjátok, hogy más is árul ilyet, akkor én miért ne...sok szerencsét hozzá...
Nekem a rendszámtáblám meg van törve kicsikét de teljesen jól látható ha le akarják olvasni.
Magába már csak azért is megbüntet mert meg van hajlítva?
Teljesen mindegy hogy attól még simán leolvassa?
Nekem ezzel ment át műszakin is. Meg igazoltatott vele rendőr és semmi baja nem volt vele. De biztos ki lehet fogni kötözködőset
Ja és igen mivel domború így ami távolinak is tűnik benne az közelebb van valójában.
Hali
Be lehet úgy állítani hogy magad ne lásd de messze nem látsz vele! Ha már látsz benne valamit akkor az elég közel van! Illetve a rendőr szten ezért megb+ ha akar! Mivel bringa visszapillantó! De osszesegebennem rosz föleg erdőben! Üdv
Én úgy oldottam meg hogy a kormányra tekertem gumit arra tettem rá, így feszes a gyári rögzítővel is és nem kell levágni róla.
Plusz közrefogtam egyik felén a fék és kormánymerevítő konzol másik oldalt a kuplung és (km) konzollal csak hogy még jobban stabil legyen.
Gyorsan telefonnal lefotóztam neked. Ez volt az EXCmen (az eredeti rögzítőfület mi levágtuk és gyors-kötözővel tettük rá, épp ezért ezt nem is adom tovább másnak mert már nem "teljes")
Egy miskolci biciklis boltból van, de azt mondták márciusnál előbb sajnos nem tudnak hozni. Az árat majd akkor tudom megmondani mert nem akarok fals infót leírni.. de olyan 5ezer körül van párban
Szerencsére már az enyémek azok a visszapillantók Szab jóvoltából.
Nagyon jól be lehet állítani őket, pont úgy hogy szinte semmi ne látszódjon a látótérbe belőled csak is az út és aminek kell.
Ideális lehet kint erdőben is mert két csuklós ez által teljesen be lehet hajlítani.
Csillag csavarhúzóval utána pedig vissza az eredeti állapotában.
Szia szabb.Érdeklődésképp csak,néztem a motorod és észrevettem azokat a rejtett visszapillantókat.Látsz is azzal hátrafelé vagy csak a zsebeidet hogy fel e van húzva a cipzár és hogy a rendőr ne basztasson hogy hol a tükör?Komolyan érdekel mert én soha nem tudtam úgy beállítani a tükröt hogy ne tépje le a faág de lássak is valamit hátrafelé.Nekem ilyen endurós tükröm van amit be lehet hajtani a kormányhoz baloldalt de ez tetszik ez a megoldásod esetleg ha kimennék utcára és a rendőr ne pofázzon érte.
Hallod,feléd mentünk max 90-el de a Bakonyban inkább 75-80al. Mr.G mondja hog hazafelé megy elől és nem sietünk! Igen 150 körül neki lassú az 5 fokban.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Magába már csak azért is megbüntet mert meg van hajlítva?
Teljesen mindegy hogy attól még simán leolvassa?
ÉRDEKELNE...
Ja és igen mivel domború így ami távolinak is tűnik benne az közelebb van valójában.
Be lehet úgy állítani hogy magad ne lásd de messze nem látsz vele! Ha már látsz benne valamit akkor az elég közel van! Illetve a rendőr szten ezért megb+ ha akar! Mivel bringa visszapillantó! De osszesegebennem rosz föleg erdőben! Üdv
Plusz közrefogtam egyik felén a fék és kormánymerevítő konzol másik oldalt a kuplung és (km) konzollal csak hogy még jobban stabil legyen.
Egy miskolci biciklis boltból van, de azt mondták márciusnál előbb sajnos nem tudnak hozni. Az árat majd akkor tudom megmondani mert nem akarok fals infót leírni.. de olyan 5ezer körül van párban
Nagyon jól be lehet állítani őket, pont úgy hogy szinte semmi ne látszódjon a látótérbe belőled csak is az út és aminek kell.
Ideális lehet kint erdőben is mert két csuklós ez által teljesen be lehet hajlítani.
Csillag csavarhúzóval utána pedig vissza az eredeti állapotában.
De ez így is van rendjén!
Sürgős dolga lehetett azért sietett ennyire, biztos megint telefonált asszony.