Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is volt az a kivalto ok amiért enyire ossze kell veszni ?
Tegnap itt volt nálam Szab, gyönyörű az a 660.
Vagány ezzel az egyedi festéssel, matricázással.
Nagyon bevállalható masina.
Feltenném ÉN is a kérdést...mint BUGIC kolléga...bár már úgy emlékszem FELTETTEM..de itt sokszor FEL kell TÖBSZÖR...mire eljut a TUDATIG...

TE...de inkább te-ti ki-kik vagytok? KIRÁJJ? HEJJTARTÓ? Esetleg UDVARI(fórumi) bolond...ügyeletes HEJJIHÜJJE...ezek inkább KIJÖNNÉNEK a bagázsból.

Te beszélsz KULTÚRÁRÓL? TÁN csak nem GRÉCCSI GABI az IGAZI neved? Először tanícsd meg a kis pöcsköszörű haverjaidat a KULTÚRÁRA...hogy NE anyázzon...ne akarjon SZEKSZUÁLIS kapcsolatba lépi vele(ezt otthon is megteheti,hisz van SAJÁTTYA) ha valaki segít rajt aakkor KÖSZÖNNYE meg...ne ugasson hogy hát ezt Ő is tutta,meg utána már Ő lesz az okos...
És hagy NE sorojjam TOVÁBB....

Utólag okosnak lenni ojjan mintha ELŐRE vagy HÜJJE...

BUGIC és KROSSpisti sokmindent LEírt...hagy NE ismételjem meg...mert úgy érzem FELESLEGES...mert itt gyön megint ÉRVÉNYBE a MÁSODIK törvényszerűség:
Tanácsot lehet adni...de ESZET nem...
És ezt se fogom már ISMÉTELGETNI...

A Kitiltási KAMPÁNYRÓL pár szót...és ez SZÓL a TÖKfejű ZARÁNDI KOSnak is...
ÉN se akarok KItiltatni EGYvalakit SE(gyerekes,beteg TETT)...mert EZ nem arról szól...és JOG sincs RÁ...egyik részről sem. ÉN nem vágnék ERET...ha mégis sikerülne kilobbizni a KITILTÁSOM...nekem ez nem LÉTELEM...sokakkal ELLENTÉTBEN...főleg NEKED KOSoscskám.
Mert MI is lenne veled ha NEM oKOSkodhatnál,"főnökösködhetnél" MENŐZHETNÉL...amire valljuk BE NEM SOKAN kiváncsiak...ezt gondolom BElátod TE is...vagy a NÉZETTSÉGI mutatóknak SE hiszel? Gondolom BEcsapnak...mert HISZ sok rajongód van,te vagy a KIRÁJJ(EZT hiszed TE) legalábbis akkora mint SANYI a kijájj!...és mégse gyűlnek azok a fránya LÁJJKOK...akkor valami PORSZEM csak van a gépezetben..nem csak a LÉGszűrőben.

Szóval NÉHA...mondom NÉHA, mert fojjamatosan úccse menne, nem ÁRTANA GONDOLKOZNI(még ha ojj fájjdalmas is) és OLVASNI a sorok közt..ahogy ezt már MÁS is említette...
Ebben igazad van, de akkor is lehet nekik mint ahogy te is írtad kulturáltan válaszolni.
Ennyi az egész.
Óóóóó Köszönöm,köszönöm
itt van pl csika..
őt szeretem mert ő is elmondja a véleményét.. nem kis iróniával a sorok közt..de semmi köcsögölés meg hülyézés nem kell...qÚltúrált emberi keretek közt is lehet hülyét csinálni a másikból ... nem szab ordenáré mód beszélni a másikkal!
mert az is igaz.. hogy néha olyanokat kérdeznek ..hogy feláll az ember a szőr hátán
Az kemény Mire gondolhatott a költő?
Hasonló lehet az állása, mint ennek
Az a legkirályabb amikor elől a nagy 26-os kerék van bent, hátul meg egy BMX vagy kemping kerék
Ezt nem te futóművezted?
Szuperman!
Az a baj,a köcsög már leadta a a féket a méhbe,pedig ez egy VB-s hegyről le binyigli lett volna
Aki tud az kókánnyal is tud.
http://youtu.be/FYAFvigSWJY
Azok az aerodinamikai tervezések, többpontos felfüggesztésen alapuló 3dimenziós színhatás, ill.. a nemes egyszerűség
Fejtsed már ki a felfedezhető vonásaimat bővebben
http://www.youtube.com/watch?v...

Itt is elgurult a gyógyszer rendesen.
Na ha egy ilyennel tudsz egykerekezni akkor már mindennel menni fog
Kérdezni is akartam, hogy nincs-e benne a kezed mert felfedezhetőek a vonásaid itt-ott.
Ipari kémkedés, értem
Ellopta a terveim,hogy rohadjon meg
A Marha!
Hívom is nekem kell egy ilyen, valósítsa meg számomra!
Ilyenre gondolsz?
Egyetértünk!

Láttam már pár egyedi megoldást.
Az biztos .De hogy léteznek ilyenek az is tuti.