Az a baj,hogy megvettétek már az összes kopott létező szart az országban,és mint előző gazdáik ti is kokecolva akarjátok megoldani ingyé infóval,távszereldével a kopott szarok javítását.Azt nem javítgatni kell,basszátok meg,hanem cserélni!Egy jó motort nem kell szerelni,hanem karban kell tartani,nem úgy mint a kurvákat .
Egyszer áldoznátok rá a lét,szerelgetéses időtöltés helyett,akkor tudnátok a motorozós élményeitekről írogatni Akkor nem kellene azon vitatkoznotok,ki a nagyobb hülye,mert szerintem nálam nagyobb itt meg nincs is
Pedig azért sokan nem hülyeséget kérdeznek, sajnálatos ez mert régen lehetett fontos dologban tanácsot kérni és szívesen segítettek is.
Nem lehurrogták a másikat hogy nem ért hozzá.
Én például ma is megtudtam valamit ami számomra fontos lehet a 360al kapcsolatban.
Na ilyen és más dolgokból kellene sok.
Beszólás bunkóság mindig lesz.Viszont kevés embertől kaphatsz itt hasznos infót.Sajnos a sok hülye kérdés miatt elkoptak azok akik értettek a motorokhoz.Vagy ha olvassák is akkor se fognak válaszolni.
Ebben egyetértünk ha hülyéskedünk, a bunkóskodás és a mások leszólása beugatása ami nem kell.
Én szívesen olvasok olyanoktól akik értenek a dolgokhoz mert tanulhatok tőlük és számomra sem mindegy hogy amit elmondanak utána meg tudom esetleg itthon csinálni.
Nem pedig szervizbe kell vinni, valójában ezért szeretek ide járni.
Csak mostanság ebből van a legkevesebb sajnos.
Jó lenne visszahozni azokat az időket.
Igen. Nem ertem miert kene egy topic csak arrol szoljon melyik csavart hogyan kell meghuzni, sokan ismerik egymást így barmirol lehetne beszelgetni pláne amíg a hangulat is olyan volt.
Figyelj konkrétan te írtad hogy nézzek magamba.Azért vannak neked is megnyilvánulásaid.Nem kell megmagyarázni ki milyen ember mert itt nagyon keveset tudsz meg a másikról.Lehet ezzel a Kátéjjem figurával országos cimborák lennétek ha személyesen ismernéd.Pont ez a durva benne.Nem akartalak megsérteni semmivel de mindegyikőtöknek bele értve engem is sokszor megszalad a keze és képes hülyeségeket írni.Biztos vagyok benne hogy Kátéjjemmel is lehet szót érteni mert tényleg nem egy hülyegyerek csak bunkó de az utóbbi orvosolható bizonyos ismeretség után.Nem kell felvenni a kesztyűt vele és máris másképp fog írni ő is.De mindegy is mindenkitől elnézést kérek akit ez érint.Főnök ettől én még úgyse leszek
Rám nem mondj olyat ami nem igaz, én itt véleményeket, tapasztalatmegosztásokat szoktam kérni, esetleg amit csináltam és kikérik a véleményemet róla elmondom.
Beleszólni, okoskodni soha nem szoktam és utánanézhetsz bármelyik írásomnak, sőt ha valamiben tévedtem akkor bocsánatot kértem érte.
Szóval kicsikét rosszul esett hogy pont nekem írtad ezt, de fátylat rá, széles utat sok szalmabálát!
amúgy meg hangabnak is meg levinek is igaza van.. te mondtad a tutit mindig.. én meg aztán szerelős témába végképp nem okoskodtam.. mindenki úgy bassza el a motorját ahogy akarja.. csak a duplazéró ötleteket nevettem ki..
Most ne haragudj de regebb Te voltal az aki mindenrol vélemenyt mondottt es nem lehetett irni mert Te volral a főnök. Szerintem senki sem haragudott volna Katejemre ha normalisan emberekhez meltoan leirja a velemenyet meg ha negativ is.
És ezt miért is nekem írtad, mert én aztán szoktam okoskodni!
Mert én aztán mindenbe beleszólok.
Valaki másnak kellett volna ezt címezned nem gondolod, olvass már kicsikét vissza azt világosodjál már meg.
Min gondolkodjak mesélj szépen?Én nem basztattam itt senkit csak elmondtam a véleményem.Kátéjjem csak azokat marja akik okosabbnak akarnak látszódni és mindent meg akarnak magyarázni ezért én szeretem hogy írogat.Máskülönben meg zajlik az élet.Előtte meg csak a napokig egy hiszti kivesézése volt a téma amit ti nagyon szerettetek nyomni és már egy kicsit unalmas is volt a dolog.Mitgondolsz miért nem ír már senki se ide akinek van is fogalma a KTM-ekről mert persze én se vagyok okos de aztán ti rátesztek még erre is egy lapáttal.Érdekes aki még megmaradt és kapizsgál is valamit a KTM-ről azt valahogy nem kezdi ki ez a Kátéjjem gyerek.Szóval nem kell itt a rizsa ha nem tetszik akkor új fórumot kell keresni ennyi vagy csak ahhoz kell írni amihez nagyon muszáj.Nekem is megvan a véleményem mindenkiről mégse írom le mert feleslegesnek tartom meg amúgyse ezért vagyunk itt.A lényeg hogy nem ti vagytok itt az atyaúr istenek és igen gondolkozzon el szépen mindenki miket is írkált ide.Lehet rám haragudni mert "bevédem" a Kátéjjemet de ti se vagytok különbek egy forintal se.Ha valami segitségben bármit is tudok segíteni azt ezentúl is megteszem amihez meg nem értek inkább átadom másnak a véleményt
ezt kikérem magamnak..aki minden hez hozzá szól..az én vok
és a szinonima szótárban is az van..helytelenirás = zarándög
inkább használlyátok ki ezt a szép időt és irány motorozni
persze mi kocarálydelok(mert futón visszük a motorokat reggel..2 órát..aztán meg futón hozzuk megint 2 és fél órát...)
úgyhogy mi igazi koca rálydelok is élvezzük ki a holnapot...
én nyugodt vagyok mint mókus az erdőtűzbe... majdnem motoroztam a hétvégén. nem jó az úszóház.. az lesz itt a gond.. most képzeld megbeszéltük volna h nemmész suliba hanem motorozunk.. azt most miattam szopnál
Egyszer áldoznátok rá a lét,szerelgetéses időtöltés helyett,akkor tudnátok a motorozós élményeitekről írogatni Akkor nem kellene azon vitatkoznotok,ki a nagyobb hülye,mert szerintem nálam nagyobb itt meg nincs is
Nem lehurrogták a másikat hogy nem ért hozzá.
Én például ma is megtudtam valamit ami számomra fontos lehet a 360al kapcsolatban.
Na ilyen és más dolgokból kellene sok.
Én szívesen olvasok olyanoktól akik értenek a dolgokhoz mert tanulhatok tőlük és számomra sem mindegy hogy amit elmondanak utána meg tudom esetleg itthon csinálni.
Nem pedig szervizbe kell vinni, valójában ezért szeretek ide járni.
Csak mostanság ebből van a legkevesebb sajnos.
Jó lenne visszahozni azokat az időket.
Beleszólni, okoskodni soha nem szoktam és utánanézhetsz bármelyik írásomnak, sőt ha valamiben tévedtem akkor bocsánatot kértem érte.
Szóval kicsikét rosszul esett hogy pont nekem írtad ezt, de fátylat rá, széles utat sok szalmabálát!
Mert én aztán mindenbe beleszólok.
Valaki másnak kellett volna ezt címezned nem gondolod, olvass már kicsikét vissza azt világosodjál már meg.
és a szinonima szótárban is az van..helytelenirás = zarándög
inkább használlyátok ki ezt a szép időt és irány motorozni
persze mi kocarálydelok(mert futón visszük a motorokat reggel..2 órát..aztán meg futón hozzuk megint 2 és fél órát...)
úgyhogy mi igazi koca rálydelok is élvezzük ki a holnapot...
Ez a topic tele van ideggel