én kampányoltam? szarok én rá.. nem szoktam neki írni.. úgy csinálom mint zaránd.. elsiklik a szemem az írása felett.. csak te régen nem ilyen voltál most meg itt már mekkora JANI vagy.. vagyis úgy látom annak hiszed magad :) feljössz megmondod a tutit kinek van igaza ki hova tartozik ki mennyit ér meg mihez.. azt tschüss.. szétcsap köztünk.. :D hát mi ő? anyám vagy apám? senkim more.. senkim egy 0 :D vágod.. csak te tartod itt nagyra meg hú legalább megmondja.. azt kiez? meg ki vagy te h itt megmondod? nem veszekedni akarok.. csak mondtam..
Na szerintem pont te vagy az aki mindenhez hozzá tud szólni valami okosat.Én legalább csak akkor kommentelek ha van a témához valami fogalmam.De nekem mindegy komolyan hogy marjátok itt egymást a sok hülyeséggel.Majd jön Kátéjjem és szétcsap köztetek.Azt majd mehet a TILCSUKKI de azonnal kampájn
Szia, 2009ben írtad ,hogy volt neked egy elado akrapovic dobod lc4 -re. Megvan még? érdeklődés képpen irok csak. (ha esetleg azóta nem tudtad eladni:D érdekelbe hogy mennyibe adnád)
ahogy akarod.. tipikus.. tiéd az utolsó szó mindig.. na írjál vissza valami hatalmas bölcsességet, direkt helytelenül írva mert az annyira vicces..aztán szevasz hajrá
Én nagyon bírom ezt a Kátéjjemet.Legalább valaki megmondja a sok műszaki tálentumnak hogy kinek hol is van a helye.Írása kicsit nyers és egyedi színvilág de én csípem a szövegét.Aki meg érzékeny rá annak meg megvan rá az oka.
Úgyhogy Kátéjjem csak ígytovább
A KÁTÉJJEM-et személyesen nem ismerem, de az írásai alapján állítom, hogy nem buta gyerek. A nyelvezetét kell megtanulni, és a sorok közt kel olvasni. Én is írtam itt olyanokat ami másnak a meggyőződésének ellene szólt, de reális véleményem volt. Érdekes módon engem még soha nem kezdett ki a KÁTÉJJEM, pedig nálam biztosan okosabb, fiatalabb és erősebb és még sem bántott. Az adok- kapok -hoz legalább két ember kell.
ez 380nál halmozottan lyelentkezik..
mert ott még erősebbne kell megrugni...
+ a 380..az hiába a nagyobb köbcenti..gyengébb kevésbé forgós..legalább is a 360 sx hez képest..én ezt éreztem..
+ a 360 nál azok a berugási gondok..nem is voltak!
azt egy papucsban be lehetett rugni!még a 380 azt csak is szigorúan krossz csizma!
nekem is meg volt csinálva az amit frenk mondott..
de csak a 10 éves 380nál kllett. konkrétan az elős 2-3 motorozás után..már elő is jött..de szerencsére időben elkaptuk..és nem repedt el a blokk..19 s maróval let marva.. felperselyezve.. és M 6x1 es menetből elett M7x1es...és egy inbuszfjű nyolcsa csavarból lett oda esztergálva a 7...10.9 es imbuszfejű csavar... igazi nagy mester csinálta
konkrétan egy egész délutánt dolgozott vele.. d e meg csinálta ....utána az nem is akart se kitörni se elmozdulni...
én a helyedben ..ipróbálnék ez fc 550 berget...szarért húgyért lehet kapni...és nem csalódnál..kb ugyan azt tudja mint az smr 560ktm!csak mondjuk fele lóvéból kijön...
és a berg még könnyebb is!
de mindegy..te tudod...
frenkivel úgy sem tudunk eltántorítani..és nem is akarunk..most már mert legalább olyan határozzott vagy mint a natura kétezer káefté
HanGab! Van egy rejtett hibaája a 360-nak és nem tudom ez a 380-ba fent áll-e!? De a berúgótengelynél szét szokott repedni a blokk fél,ezzel én is megszívtam és nem nagyon javítható a dolog!Blokk fél pedig nem egyszerű találni mert ha jól emlékszem csak a 96-98-ig gyártott 300;360;380 felek jók hozzá!Érdemes ha meg veszed és nincs elrepedve akkor egyből átmódosítani a tengely rögzítő csavart 8-as(12.9) imbuszra és akkor tuti tartani fog!Nekem is így lett megoldva utána állta a sarat!
Bocseszka!
Akkor nem jól figyeltem vagy te nem a teljes történetet írtad le.
De sebaj, én akkor is a 360at választom, úgy is át lesz nézve és felújítva mielőtt bekerül a vázba.
Mást úgy sem tudnék belerakni, KX500 blokk nem férne el benne anélkül hogy ne keljen a vázon toldani.
Ilyen megoldást meg nem szeretnék, azt tudom hogy a KX500ról mindenki ódákat zeng mennyire jók.
Csak ott két motorból kellene összegyúrni, KDX250 váz és KX500 blokk karbi.
Sokkal több macera lenne vele meg a papíroztatás és hasonlóak, nem beszélve a pénzről amibe kerülne.
Biztos hogy a 360nál is valamivel még nagyobb élvezetet nyújtana.
De azt nem hiszem hogy egy 360 valakinek is kevésnek tűnhet akár SMként is.
Ha belegondolok hogy a 250 mit tud alattam akkor a 360at csak elképzelni tudom milyet léphet. http://www.youtube.com/watch?v...
Itt a srác bemutatja 2:20tól 20 másodpercen belül.
Most egy hosszabb áttétellel is ami mondjuk 14:42 amivel 120-125 között nyitna 5.ben még 4.ben bőven kerékre jönne gázra.
Ezt csak abból gondolom hogy ugyan ezzel az áttétellel az enyém 3.ban teszi ezt.
És ugye a 250 szobabicikli a 360hoz képest.
nekem a 1997es 360 sx az 2000bene volt..én voltam a második tulaja...és kb 60 üzemóra volt benne..összesen..úgy hogy 50 óránál szétszakadt a hajtókar..mert kmt ek megbiz6ók..múhahahaha
az vitt magával..blokk mindkét oldalt hengert hengerfelyet..persze ft hajtókar dugót is .csak a váltó Qplung maradt meg..
ez azért jó pont nem...
ekkor kapott úly mindnet(gödörlőn). szóval konkrétan..én egy 10 üzemórás motort kaptam..anó nagyon olcsón....hihetlen olcsón...
és azt én javitottam.. karbontartotam...nekem azzal a géppel 1,5 év alatt..egy kuplung oldali ft szimeringen kivül..3 db törött lamlán ékivül..és mikor eladtam..volna.. a vevő ..balfaszul rugta meg..és eltört a kilincsműben a kis bütymürütty...szóval azon kivül semmi bajom nem volt vele...de csak hobbi krocc volt az igénybevétel amit kapott!egy két pocoktóró race..oszt lyaúnapot...de a gép..úgy ment mit az állat...minden fordulaton..bárhol akárhol...úgy vette a lapot..mint 2t 300as soha büdöséletbe nem fogja...
a 2006-2008ig az sx 380..az már azért más tészta...
a blokkja 1998as volt ..még sima kuplungos.. a váza telók..2000 volt...
az csak is kizárólag egy nehezen kezelhető..sokszor! cserbenhagyó lyószág volt...
sokszor..!
de csak is !a berugórendszerrel kapcsolatos dolgok!de az..állandóan...
olyan volt hogy ki akartun nemi románba..összepakolás kicsit motoroztam vele a semélykben.. oszt..behalt...kiderült tűgürgő berotyant a berugórtgely fogaskareke alatt..
na az utána is vagy 3szor rotyant még be!(ezen kivul kilincsmű kétszer.. berugókart szétrugtam.. berugókar acél agya..eltört az úlyabbi tulajnál 3 hétre hogy el sikerült adni!
de a leg szörnyűbb hogy a blokk
nem volt elég erős hogy a berugó rendszert megtartsa....mert ez 250 alap blokk..nem gyári 500as!.. ami elvisdeli a 300ast még....de nem a 360-380as által kivánt berugási erők felvételét!
innentő kzdve.. kuka az a blokk.vágod?
figyu..ha lyó és erősmegbiz6óüó gépet karol.. kx 500..cr 500..
na a kx500..80nál! ötödik alapjáraton...úgy vtte fe laz elejét.. el sem akartam hinni..nem véletlen a 70 akárhány lóerő..
vagy egy fc 550..na az még odabasz..és az még az a konstrukció..ami olcsón meg van.. kellőnem megbiz6ó..de olyan erős hogy beszarsz...
simán a 650 legyorsulja !
mert úgy forog mint egy450 ..de olyan nyomatékos mint a 650!
ott nix ellenfél..az szerintm kidolgozza a kx 500as its..
vagy még az sm 510 huski..na za még brutál...
de azaknak meg olyan bot váltója van...+olyan gyros-szkóüpos erők vannak benne.. alig birodbedönteni..mármint egy ktmhusaberghez képest.. igazi betonoszlop ... ...
nebaszogasd a rendszergazda haverját ..
tuti hogy az mert már rég kitiltották volna erről a fórumról..is
nála Íkúlyáról nem beszélhetünk..mert ami nix arról full felesleges
nem tudom miért hiszed magad ennyire okosnak akárki mond rólad valamit, azonnal felugrasz a vonatra, és elkezdesz személyeskedni, és sértegetni a másikat... nagyon érett dolog attól h öregebb vagy nálam? a korral ész nem jár ha már ennyire tudod mindenkinek az IQ szintjét, avass be nkm mennyi van kb?
Biztos jó környék lehet a reptér mögött, néztem pár képet amit felraktak gugli térképre... főleg ha nem csesztetnek ha ott megyünk...
Tényleg most látom, hogy Valkó meg Gödöllő közt tájvédelmi körzet van...
Lábon el tudunk jutni valahogy az egyetem területéről a reptér környékére?
üdv:balint
Úgyhogy Kátéjjem csak ígytovább
mert ott még erősebbne kell megrugni...
+ a 380..az hiába a nagyobb köbcenti..gyengébb kevésbé forgós..legalább is a 360 sx hez képest..én ezt éreztem..
+ a 360 nál azok a berugási gondok..nem is voltak!
azt egy papucsban be lehetett rugni!még a 380 azt csak is szigorúan krossz csizma!
nekem is meg volt csinálva az amit frenk mondott..
de csak a 10 éves 380nál kllett. konkrétan az elős 2-3 motorozás után..már elő is jött..de szerencsére időben elkaptuk..és nem repedt el a blokk..19 s maróval let marva.. felperselyezve.. és M 6x1 es menetből elett M7x1es...és egy inbuszfjű nyolcsa csavarból lett oda esztergálva a 7...10.9 es imbuszfejű csavar... igazi nagy mester csinálta
konkrétan egy egész délutánt dolgozott vele.. d e meg csinálta ....utána az nem is akart se kitörni se elmozdulni...
én a helyedben ..ipróbálnék ez fc 550 berget...szarért húgyért lehet kapni...és nem csalódnál..kb ugyan azt tudja mint az smr 560ktm!csak mondjuk fele lóvéból kijön...
és a berg még könnyebb is!
de mindegy..te tudod...
frenkivel úgy sem tudunk eltántorítani..és nem is akarunk..most már mert legalább olyan határozzott vagy mint a natura kétezer káefté
Akkor nem jól figyeltem vagy te nem a teljes történetet írtad le.
De sebaj, én akkor is a 360at választom, úgy is át lesz nézve és felújítva mielőtt bekerül a vázba.
Mást úgy sem tudnék belerakni, KX500 blokk nem férne el benne anélkül hogy ne keljen a vázon toldani.
Ilyen megoldást meg nem szeretnék, azt tudom hogy a KX500ról mindenki ódákat zeng mennyire jók.
Csak ott két motorból kellene összegyúrni, KDX250 váz és KX500 blokk karbi.
Sokkal több macera lenne vele meg a papíroztatás és hasonlóak, nem beszélve a pénzről amibe kerülne.
Biztos hogy a 360nál is valamivel még nagyobb élvezetet nyújtana.
De azt nem hiszem hogy egy 360 valakinek is kevésnek tűnhet akár SMként is.
Ha belegondolok hogy a 250 mit tud alattam akkor a 360at csak elképzelni tudom milyet léphet.
http://www.youtube.com/watch?v...
Itt a srác bemutatja 2:20tól 20 másodpercen belül.
Most egy hosszabb áttétellel is ami mondjuk 14:42 amivel 120-125 között nyitna 5.ben még 4.ben bőven kerékre jönne gázra.
Ezt csak abból gondolom hogy ugyan ezzel az áttétellel az enyém 3.ban teszi ezt.
És ugye a 250 szobabicikli a 360hoz képest.
nem figyeltél.. Qrwa élet...
nekem a 1997es 360 sx az 2000bene volt..én voltam a második tulaja...és kb 60 üzemóra volt benne..összesen..úgy hogy 50 óránál szétszakadt a hajtókar..mert kmt ek megbiz6ók..múhahahaha
az vitt magával..blokk mindkét oldalt hengert hengerfelyet..persze ft hajtókar dugót is .csak a váltó Qplung maradt meg..
ez azért jó pont nem...
ekkor kapott úly mindnet(gödörlőn). szóval konkrétan..én egy 10 üzemórás motort kaptam..anó nagyon olcsón....hihetlen olcsón...
és azt én javitottam.. karbontartotam...nekem azzal a géppel 1,5 év alatt..egy kuplung oldali ft szimeringen kivül..3 db törött lamlán ékivül..és mikor eladtam..volna.. a vevő ..balfaszul rugta meg..és eltört a kilincsműben a kis bütymürütty...szóval azon kivül semmi bajom nem volt vele...de csak hobbi krocc volt az igénybevétel amit kapott!egy két pocoktóró race..oszt lyaúnapot...de a gép..úgy ment mit az állat...minden fordulaton..bárhol akárhol...úgy vette a lapot..mint 2t 300as soha büdöséletbe nem fogja...
a 2006-2008ig az sx 380..az már azért más tészta...
a blokkja 1998as volt ..még sima kuplungos.. a váza telók..2000 volt...
az csak is kizárólag egy nehezen kezelhető..sokszor! cserbenhagyó lyószág volt...
sokszor..!
de csak is !a berugórendszerrel kapcsolatos dolgok!de az..állandóan...
olyan volt hogy ki akartun nemi románba..összepakolás kicsit motoroztam vele a semélykben.. oszt..behalt...kiderült tűgürgő berotyant a berugórtgely fogaskareke alatt..
na az utána is vagy 3szor rotyant még be!(ezen kivul kilincsmű kétszer.. berugókart szétrugtam.. berugókar acél agya..eltört az úlyabbi tulajnál 3 hétre hogy el sikerült adni!
de a leg szörnyűbb hogy a blokk
nem volt elég erős hogy a berugó rendszert megtartsa....mert ez 250 alap blokk..nem gyári 500as!.. ami elvisdeli a 300ast még....de nem a 360-380as által kivánt berugási erők felvételét!
innentő kzdve.. kuka az a blokk.vágod?
figyu..ha lyó és erősmegbiz6óüó gépet karol.. kx 500..cr 500..
na a kx500..80nál! ötödik alapjáraton...úgy vtte fe laz elejét.. el sem akartam hinni..nem véletlen a 70 akárhány lóerő..
vagy egy fc 550..na az még odabasz..és az még az a konstrukció..ami olcsón meg van.. kellőnem megbiz6ó..de olyan erős hogy beszarsz...
simán a 650 legyorsulja !
mert úgy forog mint egy450 ..de olyan nyomatékos mint a 650!
ott nix ellenfél..az szerintm kidolgozza a kx 500as its..
vagy még az sm 510 huski..na za még brutál...
de azaknak meg olyan bot váltója van...+olyan gyros-szkóüpos erők vannak benne.. alig birodbedönteni..mármint egy ktmhusaberghez képest.. igazi betonoszlop ... ...
tuti hogy az mert már rég kitiltották volna erről a fórumról..is
nála Íkúlyáról nem beszélhetünk..mert ami nix arról full felesleges
az ember...vagy csalyszi
űberelhetlen... gyökérségben..tutkó
kurva ECCERŰ...NEM SOK...:)
NEM hiszek ÉN magamról SEMMMIT...HAMEG írnak NEKEM akkor csak VÁLASZOLOK...NEKI...nem MÁSNAK...vagy KINEK KÉNE? Mijjen SZEMÉJJESKEDÉSRŐL beszész TE?
NEM állapítgatom ÉN senkinek az ÁJJKÚ szinTYÉT(csak az OLAJJSZINTET a GARÁZZSBAN)...mert FELESLEGES...LEírja azt mindenki...SAJÁT MAGA:)
HIDD el adnék ÉN jó TANÁCSOT(nem ÖNKORMÁNYZATOT...TANÁCSOT...mint RÉGEN) de minek?
Mert taz igaz hogy tanácsot lehet adni...de hozzá ESZET NEM...
Tényleg most látom, hogy Valkó meg Gödöllő közt tájvédelmi körzet van...
Lábon el tudunk jutni valahogy az egyetem területéről a reptér környékére?