Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi azon a környéken sokat megyünk,bár most szétesett a csapat.ha jöttök velünk,tudunk mutatni pár helyet,csak más a korosztály,és nem tudom ti milyen motorozásra vágytok.egyébként az isaszegi részen, és a repülőtér mögött találsz jó helyeket,Nagytarcsáig.azért a Mátra is elérhető cél földúton,Gyöngyössolymosig, tőletek,utána már nekünk is idegenvezető kell.Valkó körbekerítve,arra részre meg se próbáld.
Sziasztok4

Valaki esetleg ismeri ezt a motort,vagy tapasztalatok ezzel az évjárattal?

Köszi!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_30
0_exc-7547023
MOST NEKED mi bajod?

Kérdezte hogy a KELETRE ESŐerdők motorozhatóak-e...

Én írtam hogy a nyugatra ESŐ ERDŐK motorozhatóak...csak vigyázni kell....

Most akkor mi a baj?
Arnold!Ha Giraffe fent van őt keresd meg ez ügyben,szerintem segíteni fog és tudja a helyeket ott!
Nagyon ritkán írok ide, inkább csak néha beleolvasok a fórumba... teljes átfogó képet nem tudok alkotni a tagokról, de nagyjából tudom kit lehet komolyan venni, kit nem... :)
Akkor tényleg valami nem volt ott rendben, 360nak nagyon brutálisnak kellene lennie.
na most erre mit lehet írni? Mi vagyunk a szar alakok te meg egyböl paraszt módon írsz egy olyan személynek aki soha sem írt még ide okos, győztél
GÖDÖLLŐTŐL nyugatra vannak ESŐERDŐK...azok JÓL motorozhatóak...csak TELE vannak PETYMEGGEL....meg LAJHÁRRAL...
az ESŐ ritkán esik...inkább az ERDŐ esikEL...azé a neve hogy ESŐERDŐ...szóval vigyázzni kell...
Zaránnal én is sokat beszéltem erről és segített is pár dologban!De hát tény ami tény ez nem volt az igaz!Nyomaték az k...a nagy volt benne,de brutálisan soha nem szólta el magát...
Akkor neked nem jött be, zarándög szerette, neki nem volt gond vele az elmondása alapján.
Ebből is látszik mindenből ki lehet fogni a rosszat.
Hello!

Elsősorban gödöllőiekhez és a környékbeliekhez szólnék...
Én és egy cimborám itt tanulunk Gödöllőn, mindkettőnknek van 1-1 KTM-ünk és szeretnénk felhozni a motorjainkat, hogy jól teljen a szabadidőnk :D
Gödöllő környékén merre lehet motorozni anélkül, hogy lelőnének, stb? A Gödöllőtől keletre eső erdők motorozhatóak?

Köszönöm válaszaitokat!
Nagyon őszinte leszek,hiába volt nagyon szép és ment bele nagyon sok pénz,de soha nem sikerült kihozni a blokkból a maximumot!Mindig volt vele valami gondom Amal sem lendkerék gond stb... besokalt az agyam egyik motorozás után és eladtam!Szal sok jót nem tudok róla mesélni.... A CR-et pedig itt nem fényezem ez nem az az oldal! :) De mivel ez elég gyárias így pár motorozás után nagyobb élményt nyújtott mint a 360-an 3év alatt!
Mesélj nekem egy kicsikét róla, milyen volt, mennyivel másabb mint a CR250?
Mennyi gondod volt vele és mit, mit kellett cserélni rajta, mit bírt egy dugattyú, hajtókar?
Akkor nagyon leélhették mert nem látom a te motorod vonásait!
Az alsó láncvezető pozíciója meg egyezik a két típuson viszont az sx-en nincs meg a másik felfogató rész..ha felhegesztesz egyet akkor tökéletesen felszerelhető.
Hirdetik most,ha jól láttam a múltkor!De nem ismersz rá,nincs már olyan szép mint nálam volt!
Képes voltál eladni egy 360 ikont?
Szégyelld magad, nem hogy inkább nekem adtad volna, elég lett volna a blokk és a karbi.
Megváltam tőle,kellett egy könnyű és jól kezelhető motor! A Cr-be megtaláltam ezt Új KTM-re nem futott
És mi lett az EXC360al, eladtad vagy megtartottad sárdagasztónak?
ez a legegyszerűbb megoldás,ha szánsz rá ennyit,és nem kell összehegesztgetned a vázat,egy konzol,és egy rugótartó is kellene a gyárihoz,és legalább ilyen drága.
Jajaja átültem cross-ra ki kell ezt is próbálni,de mellette szerintem majd hajtunk erdőbe is,csak most több a pályázás! Ha erre vagytok szólj,megyek és el lesek jó pár technikát!
tegnap beszéltem daewo-val
mondta hogy átnyergeltél hondára.. meg kroccra...
igaz ez..?
krocc az szerintem is nagyon kafi..bár lassan egy hónaplya hogy utoljára pályáztam...
a szenvedés az erőben ..az megy most...remélem a 7 végén is találunk valami kibajó ütős helyet.....ahol legőzöl a tsapat...

de ah tehetem felétek is elnézek...
TE most mijjen LÉLEKRŐL beszélsz TE?

SZENTlékekről vagy SZENNPÉTERRŐL?

Nem tudom MI vót a NIKKÜK...de má RÉG láttam őket...majjmekkérdezem
Zari nem jöttök mostanság felénk hajtani!?
mindjárt Órdit ez a barom..