Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az én hiányomat túlélnék..gond nélkül..mert felejthető vagyok..de te...
de felejthetetlen...kitörölhetelen..egy ikon...
az igazi gyökerek ikonja.

mert általában indokolatlanul vagy hülye..pontos ly-vel-..viszont sokszor köcsögölsz ok nélkül..
de jó arc vagy...

lya bocs..az utolsó sort nem neked irtam
Elvagyunk, de jo lenne tudni mi volt az elozo nickneved mert szerintem senkinek nem tettunk olyan megjegyzest amit ennyire a lelkére kellett volna vegyen
NA látod LEVIKÉM....ITT a BAJ gyökere...hogy NEM érted még ESSE...

De nembaj...elvagyunk EGYMÁS mellett...mindennek ELLENÉRE....
Levi pl engem nem szidott,bár nem is adtam és adok rá okot!
MÉG jó HOGY ittvagy TE..TE okos KOS...mi is lenne VELÜNK..főleg VELEM nélküled...

Szerintem TÚLélném(nénk)...SZMÁJJLIGYURI....
Nem ertem meg mindig hogy mi rosszat tettunk neked amiert elkezdtel szidni mindenkit
ember..te mekkora egy hülye vagy..pontos ly nélkül is...
elmarad a röhögős szmályli..mert fogyatékosokon nem szabad nevetni..ezért kátélyemes kis izén sem nevetek...
HOGYNE lehetne...csak arra vigyázz hogy mejjik oldalra SZERELED...mert ÉN úgy vettem észre hogy az ESIKSZ jobbra...az EJJIKSZCÉ pedig BALRA szeret DŐLNI...amúgy minden MÁS OK...
Valóban IJJEN...mikor IDEgyöttem NEM ERRE számítottam...

LEVIKÉM...ez a lepkeagyú FÉLkegyelmű cigány hűen DEMONSTRÁJJA a MENTALITÁSOTOKAT...hőbörögni ÉSZ nélkül,anyázni,vigyorogni mint akinek JÓ esze nincs(hát NEM sok van ez TÉNY) az megy...NEKTEK is...
Üdv Mindenkinek!
Olyat szeretnék kérdezni Hogy ktm sx re fel lehet e rakni az exc oldaltámaszt!?
Válaszokat Köszönöm!
Azota ilyen hogy megjott Katejem kollega
http://youtu.be/3VKona74vro

Kb ilyen most a KTM forum!
MÉ mondod hogy ojjanró-ojjanokról ALKOTOK véleményt akit-akiket NEM is ismerek...
Azé ITT BEmutatkoznak PÁRAN...ami néha TÖBB mint ELÉG...ugye ÉRTED? Ha nem...az se BAJ....megÉRTEM.

Menjetek csak a nagy KOSfej után...mert aki mindig MÁS után megy az mindig csak EGY segget fog látni...a szó mindkét SZOROS értelmében...mígnem MAGA is azzá VÁLIK:) SEGGÉ ugye)

LÁTOM valóban megmozgatta a fantázzijátokat egy DILDÓ...tán csak nem BIboldók vagytok? Vagy má NINCS mivel SEGGBEraknotok egymást...és EZÉ kell a DILDÓ?

Mert egy ECCERŰ műszaki ALAP dolog nem mozgassa meg ennyire...de hát MIT is mozgatna?
hát igen.. végülis az is okos dolog.. olyanról véleményt alkotni akit nem is ismersz de örülök, hogy így ráharaptál erre és örömmel tölt el hogy sok embernek megmozgattam a fantáziáját
TE ÖKÖR! :ASD:SAD:ASD:SDA:
mÁÁrhá
az nem dildó ...csak elnyomta B D nek...tehát:
bilbó..zsákos frodó haverja ...a megyéből
A dildóját!
Dildo? Értem én, hogy sikk lett 'újmagyarul' írni, de a dildo momentán egy szexuális segédeszköz...
Ha má így LEöregeztél hüjjegyerek...mondok ÉN neked valamit:
ÉN má öreg vagyok...de legalább NEM halok meg HÜJJÉN...de te még csicskagyerek vagy...és HÜJJE is...szóval neked minden ESÉJJED megvan RÁ hogy HÜJJÉN is végzed...

Még szerencse hogy NEM szorulok RÁTOK...és kibaszottul NEM idegesít ha a magadfajta genetikai ZSÁKuccák nem kiváncsiak RÁM...:)

Úgyhogy csak nyugi TITI...ne feszüjjél be...
ritka egy nagy dildo vagy te öreg... és ha több hónapig beszélünk róla akkor mi van? vagy zavar hogy rád senki sem kíváncsi?
kék idomszettel és yamaha felirattal érdekelne
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...

Háááááááááááát valaki vegye már meg!
Már nekem esik rosszul!
Vagy szóljatok Jocónak vegye vissza!
Hát egyebet nem is tudsz csinálni
mikor lesz már smc ? várom
Végülis Mindkettő gyári supermoto