csak nem érted nem azt mondom hogy folyik az alján az olaj, tömítésnél most pláne ha hengertalp és annyira olajos hogy a por ráragad nem folyik csak látszik hogy nedves a tömités, azért minek borítsd szét ? nem ér az egész szerelés anyit... amikor tényleg taknyol meg törölgetni kell az egyértelműen csere
Na most látom napokig elrágódtatok az általam dobott konccal . Közben találtam itt a környékemen egy jó motorszervizt és elmentem és megérdeklődtem. Kell vigyem a hengert és a dugattyút hogy mérjék le és akkor jöhet a gyűrűszett meg a hengerfejtömítés rendelés.
Amúgy a többi tömítést én is úgy vágom ki megfelelő anyagból, de a hengerfej az eredeti kell . Az előző mocimnál (Yamaha DT 125 nél is úgy vágtam azt is de itt azért picivel több a kompresszió) Ez a harmadik motor amit felújítok :)
hát nekem mikor könnyezett az olaj a szűrődeklinél.. vágod.. tiszta olaj volt a motor alja 100 km után pedig tényleg csak könnyezett éppen.. hát szétbaszott az ideg.. én megcsináltam.. utálom ha fekete poros olajos a blokk.. ránéznek? mit látnak? te mit mondanál.. szar ktm.. nem? vagy meglátnál 1 hornetet aminek tiszta olaj a blokkja mit mondanál rá? HÚDEFASZA? .. azt mondanád h igénytelen a gazdája vagy szar a motor azt közbe semmi baja nincs csak lehet h 1 ugyan ilyen tömítés szar.. érted..
már igazán rájöhettél volna hogy felesleges, had beszélgessenek, senki sem fogja hagyni hogy tócsában folyjon belőle az olaj, azért meg hogy a tömitésnél picit látszik és beleragad a por tényleg felesleges szétborítani a blokkot ezt Te is beláthatod
JÓL mondod...EZ valóban NEM a profi szerelők TOPIKJA...bár biztos hogy VAN egy két ember aki ÉRT a dolgokhoz...ÉN úgy látom.
JÓmagam sem vagyok AZ...mármint PROFI szerelő...márcsak abból KIfojjólag is hogy MINDEN szezonban TÖBBET sikerült motoroznom mint SZERELNEM...ojjan KILENCVEN-TÍZ százaléKOS arányban...
AZ elbeszélgetéssel sincs semmi BAJ...ha valami ÉRTELMESRŐL szólna...NEM arról hogy KINEK hol hová,mennyi olajat VER ki...de nembaj jóvanaz,hagyfojjon,majjpocskojjuk utána aTÖBBEZER forintos olajat...mitszámítaz,hisz NEM ÚR aki NEM herdál alapon...az IGÉNYESSÉGRŐL,ESZTÉTIKÁRÓL már nem is beszélve...az ugyan MINEK?
Inkább arról szólna hogy MIT és HOGYAN lehet a legprecízebben javítani,legyártani,megoldani,kivitelezni.stb...
Mert röhögcsélni,hüjjeségeket irkálni,linkelni arra OTT van a gumicsizmaPONTHU vagya NAPISZAR...mert EZ valóban egy KÁTÉJJEM topik...:)
Ha valakit érdekelne egy 22.2-es Renthal merevítős kormány, üzemóra mérő, WP suspension levonyó, ezen a számon elér:
06 30 635 9305
Ajánlottam a miújságot! Hívott a srác?
Ott a jó öreg Simson, abba nem kell még hengerfej tömités sem
Ja mégse
Amúgy a többi tömítést én is úgy vágom ki megfelelő anyagból, de a hengerfej az eredeti kell . Az előző mocimnál (Yamaha DT 125 nél is úgy vágtam azt is de itt azért picivel több a kompresszió) Ez a harmadik motor amit felújítok :)
Mi fog még jönni ajándék szatyor?
JÓmagam sem vagyok AZ...mármint PROFI szerelő...márcsak abból KIfojjólag is hogy MINDEN szezonban TÖBBET sikerült motoroznom mint SZERELNEM...ojjan KILENCVEN-TÍZ százaléKOS arányban...
AZ elbeszélgetéssel sincs semmi BAJ...ha valami ÉRTELMESRŐL szólna...NEM arról hogy KINEK hol hová,mennyi olajat VER ki...de nembaj jóvanaz,hagyfojjon,majjpocskojjuk utána aTÖBBEZER forintos olajat...mitszámítaz,hisz NEM ÚR aki NEM herdál alapon...az IGÉNYESSÉGRŐL,ESZTÉTIKÁRÓL már nem is beszélve...az ugyan MINEK?
Inkább arról szólna hogy MIT és HOGYAN lehet a legprecízebben javítani,legyártani,megoldani,kivitelezni.stb...
Mert röhögcsélni,hüjjeségeket irkálni,linkelni arra OTT van a gumicsizmaPONTHU vagya NAPISZAR...mert EZ valóban egy KÁTÉJJEM topik...:)
06 30 635 9305
Ajánlottam a miújságot! Hívott a srác?
Mennyünk akkor a KÍNAJIBA...ingeket VÁSROLNI...
még az ingekben lévő papír is pont kiadott egy blokktömítést a szimóhoz