Az semmi!
Szakrajz füzetem borítója volt a tuti mikor a cr prés sávjával kisérleteztem..letéptem,kérdezi a tanár mi lett ezzel?..elmondtam neki ő meg megszidott,megint kelet a papír hát úgy kopogtattam ki hogy vissza tettem a füzetre csak épp a hengertalpnyi darab hiányzott
beszedte az öreg a füzeteket és odabaszott egy akkora egyest nekem ..meg persze rajzolhattam újra mindent.
most erre mondjam azt hogy a mai napig magamnak csinálom az összes tömitést... (kivéve a hengerfej)
megveszem a szerszámboltban a 0,5-ös specko tömitő papirt, 1,5 méteres gurigában van mindenféle méret,veszek egy méter elvagyok belőle pár évig... körbe rajzolom aztán oda adom a gyerekemnek az ollot meg a lyukasztot , -ne csináld meg ... felkiáltással, ő meg dalolva kivágja , ugy hogy közben másik kézzel leckét ír...
hát igy élűnk mi...
EZ ÍGY igaz...de ÉN nem erre akartam KIJUKKADNI...
Hanem a DOLOGNAK az EGYSZERŰSÉGÉT összehasonlítva a LÁTOTT TÚLBONYOLÍTÁSI procedúrával vontam LE a következtetést...
ALAPvető DOLGOKKAL nincsennek TISZTÁBAN a NAGY motorosok...egy TÖMITÉSCSERE,netán legyártás ojjan bonyolultnak TŰNIK mintha ŰRHAJJÓT kéne építeni...aztán meg még REPÜLNI is vele....
ha belegondolsz 2-3 csepp olajjal át lehetne kenni a blokkot
szóval ami foltot hagy és nem csöpög tócsába ott hihetetlen kevés anyag távozik
szóval csak gazdasági szempontból nem éri meg a cserebere
Ezzel a HIHETETLEN BONYOLULT tömítésproblémával is elleszünk pár napig...de lehet HETEK lesznek belőle...addigra meg TÁN csak kisüt a TAVASZI nap...akkor meg mán ÚCCSE számít hagy fojjon..csörögjön a HAJJTÓKAR...majd betapasszuk RÁGÓVAL.
úgy 5 óra hossza volt gyűrűbeszerzéssel hengerfejtömítés beszerzéssel együtt.. anélkül 2 lett volna.. viszonylag sok idő valóban.. akkor HADD FOLLYON az enyém a víztér miatt lett leszedve.. nekem jó volt a hengertalp tömítés ezelőtt se jött az olaj most se jön.. mondjuk most be lett kenve pasztával..
a 610-emnél énis igy voltam vele, hengertalp ott is.. könnyezett.. 2évig használtam úgy, aztán alul is egy tömítésnél könnyezett nem tudom milyen tömítés.. de úgy hagytam a faszba, minimális olajat ugyis evett, ugyhogy öntözgettem utána, azért meg felesleges szét bontani az egészet darabokra valóban.. több a munka vele mintha úgy ahogy... legalábbis én feleslegesnek találom az ilyen fajta szerelést, hogy ilyen probléma miatt darabokra az egész motort...
Hülye lenne lehúzatni a hengert hogy kicserélje a hengertalp tömitést mert elveszik 2centiliter olaj olajcserénként.Még a 2T-nél aztmondom oké de itt kicsit több dolog van amit le kell szedni.Nekem már 5éve ereszti a hengertalpnál de hülye lennék szétkapni csak ezért.Majd ha látom hogy már csúnyán nyomja kifele akkor csere.Amúgy megvettem már akkor hozzá a gyári tömitésszettet,azt úgyse árt beszerezni előbb mint utóbb mikor egyszerre kell sokmindenre a pénz
a nátha meg emberi betegség akkor felesleges gyógyítani? ráérsz majd mikor 98 fokos lázza fekszel? :D ... dávidó! jólkivagy! :ASD hát attól h betegség és már most szivárog.. akkor jobb most kicserélni nem? mielőtt elfolyik szép lassan a drága olaj.. vagy long life? :D
nembaj.. + 5 ezerbe került.. a kis akció.. szarunk bele.. pénz van szarásig de hála isten volt kire fogni.. apu erősködött h vegyük le a hengert közbe csak a 800 ft os vízpumpaszimering volt a baj.. de mi biztos ami biztos cseréltünk 1 hengerfejtömítést is még 5 ezerér.. mert ilyenkor azt is illik
De FŐ a bizalom...