Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én..ÉN
ezt is tudom űberelni...és ha 1szer majd eladó sorba kerül a sx 525..következő lesz a taktikám..mert tanultam tőletek..sőt tovább fejlesztettem a motoroérték megtartási szisztémátokat...
figyu...
meghirdetem ..1millára az sx 2005 lelakott gépem..mikor meg idejön...úgy rámondok minden kafi dolgot..a sok tuning cuccost...és az elbeszélésem végén..meggondolom magam...
1milla helyett..
mert olyan sok szépet és lyót mondtam róla..meg teli van tunying cuccokkal...meg üzemórákkal is ...meg a sok benya amit beletöltöttem..
azt mondom..
figyu....ha komolyan akarod..legyen...1,1milla
ha vacilál..még rátolom...2 perc múlva...
1,2 misi.. az utolsó ár..
na ha ekkor sem viszi el..tiszta bolond az ipse
viszont ...tartom a piacon a frontot...

na
lyaú tanÍtwány vagyok..
vagy
jÓ tanitvány vagyok
1,350ér még hirdetni fogja egy darabig szerintem Egyébként tényleg patika...
kép lemaradt..
nyilván más.. most írhatnék ide autóra példát is.. igaz.. más.. de az elvet érted amit mondok!?.. én tuti odaadtam volna ha nem 1,1 ért akkor 1,150,000 ért az 1,2 helyett.. mondtam volna h engedek 25 ezret és megálltunk volna itt félúton v vmi.. de az h elzavar.. hát akkor se venném meg ha könyörögne utána.. :) aztán miután lejjebb vinné ő az árát mert nemtudná eladni odamennék és mutatnék 1 ilyet:
Nem tudom mennyit ér mivel sosem érdekelt ez a típus így az árait sem nézegettem soha. Engem kicsit az a jelenség zavar(nem erről az esetről beszélek) mikor beárazzák a motort alkatrészt stb. ha meg nem enged 100ezreket egyből hülye az eladó. Mindenki szeret és akar is alkudni én is, vettem sok motort és szerintem ennek is megvan a módja csak inteligencia és hozzáértés kérdése, azt is illik elfogadni ha nem engednek az árból.
Erről van szó!
Neked ennyit ér meg és nincs alku.
Használod mert fasza gép, semmi bajod vele.
Aztán úgy is akad majd aki elviszi, ha meg nem az se baj.
ÉS közben persze az SEM mellékes hogy a FÉL ország röhög RAJTA...de legalább ELÉRT valamit a TAG..neki ENNYIT is megért hogy HÜJJÉNEK nézzék...:)
Várj, ez más. Ez egy belekalkulált veszteség, mert az én szememben 1.2 az ára, és tudom, hogy akar alkudni, ezért hirdetem ennyiért. De 1,1-ért nem adnám oda én sem...
Amikor az 2005 SMC árultam 2009ben 1.5 millát kértem érte, idejött a vevő alkudni akar mert hogy 300 kilométerről jöttek.
Mondtam neki hogy nekem ennyi ér nem engedek belőle, nem kenyérre kell a pénz.
Elment, fél óra után visszahívott hogy ha egy százat engedek elviszi, akkor sem.
Rá öt perc múlva jött érte és lerakta a 1.5 milliót.
Ő volt az enyém:
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Ez a te véleményed. A valóság meg megy tovább és nekem se lesz rosszabb meg neked se. Szomszéd néni eladja a fostalicskáját pénzért nem cukorért, beszéljük ki mert milyen ez már, hogy annyiért
Nem akarod befejezni, még élvezed a semmiről a dumát? Drága Kájtéjem, csókollak!
Meglehet tölteni itt vagy 10 oldalt a dologról de minek.
Ha könnyít a lelkeden akkor hülye vagyok, szar 50ccm motort hirdetek 300 ezerért, lestrapálva 15 éves állapotba ja és motorozni sem lehet vele mert.........szar!
Győztél igazat adok , könnyebb így?
hát én mindig engedtem.. és eddig nekem is mindig engedtek.. és sztem ez így van jól.. én alapból többért szoktam hirdetni, irányárba.. sosem volt gondom belőle.. se veszekedés se köpködés se cigánymódú alkudozás.. SOHA.. vannak akik visszajártak hozzám és járnak is.. ha geci lennék nemtennék valszeg.. te 1.249.000 Ft ért hirdeted a motorod posztolgatod mindenhova feltételezem mert elakarod adni.. ha holnap odamenne valaki h te adrián figyelj adok érte 1,2 misit és töltjük a papírokat nem adnád oda?.. hanem hirdetnéd tovább közbe buknál rajta mert menne le az ára és kínlódnál vele?.. hát nemhiszem..
Ezt én is így látom, ahogy Jano...érezni kell, hogy neked mit ér meg az a motor, és annyiért kell hirdetni. Ha elviszik, vigyék, ha nem, akkor használod. Én sem engedek sosem...és mindig elviszik...
hirdetsz 1 motort 1.2 misiért.. és odamegy a vevő, h te figyelj buzi.. adok érte itt 1.1 misit.. nem engedsz az árból? gondolom vettél te is motort és gondolom alkudtál te is.. képzeld milett volna ha odamész h neked az a szived csücske.. és a buzija nem enged neked.. azt utaztál felesegesen.. biztos van ilyen is.. de hát itt nem milliókról van szó.. meghát azért így is jócskán megkapná ami jár érte.. sőt.. többet..
TOLONGANI fognak ÉRTE EGYMIHÁJJÉRT...TÁN még HALÁLeset is lesz..megölik egymást ÉRTE... téged se az ESZED fog a sírba taszítani...az márÖRÖK darab lesz NÁLAD TERMOSZ...
JÁNOS...mossmár csak AZ hijjányzik hogy TE...pont TE megmagyarázod hogy EZ márpedig megér annyit...

Ugye NEM?
Nekem tökéletes a motor. Ide vidékre pont jó. Erősebb nem kell 170 pont jó, bőven sok. 130-ig meg lépeget szépen.
Ennyiért hirdetem, ha megy megy ha nem nem miért nehéz megérteni.
Nem kell 1.1ért erősebb vagy sportosabb vagy idősebb de morcosabb.
Ha kell majd 1-ért is odafogom adni ha úgy van és el is fogják vinni.
Elmagyaráznád miért gondolod hülyének?
jóNAGY...IGAZI...
ha 1,1 ér vitte volna és te nem adtad oda úgy h 1.2 ér árulod jónagy hülyevagy.. már bocsánat
Minngyá RÁtelefonálok hogy ÉRTÉKELJE fel...hisz JÓttenne a pijjacnak...és lehet a TYÚKOKNAK is...
"HOLNAPTÚL árujjunk TYÚKólnak használt TRABANTOT is vagy MÁSFÉL miskájjért...hátha JÓT tesz a pijjacnak...FELÉRTÉKELŐDIK az ÉRTÉKE:D:D:D"

Pár nulla lemaradt, de már megelőztek
MÉG mindig JOBB magyar szokás mint bólogatni és bégetni...
Nem kaptam fel nem vagyok sértődékeny, pláne nem itt az sm-en.

Azt, hogy a ktmek mennyiért mennek nem tudom és nem is érdekel nekem Yamahám van azok se olcsóak.
Az egész onnan indult, hogy egy semmire nem használható, tuskó szar gépnek nevezett egy gépet, ami pont az ellenkezője.
Nem az én hirdetésem és nem is a ktm-ek miatt van itt a vita csak már belekeverte ezt is mert a kijelentését nem tudja máshogy erősíteni és szép magyar virtushoz méltóan jobb ítélkezni más felett bunkó, pimasz módon, mint befogni a száját és továbbhaladni
Kexecske, nincs itt sértődés és nem is céloztam rád semmivel ha meg pont rád illett valami, sorry nem figyeltem
Azt hittem lemaradtam a valamiről..
szóval oké-zsoké, állat dolog és tutti melegen tartja gumit!
NA ijjen az IGAZI HÜJJE...az ÉVJÁRATOT nézi...nem a MINŐSÉGET...

Mert az FIJJATALABB az ÉR többet...TIPIKUS gyepesagyú gondolkodás...

TE adnád azt má EGYEGGYÉ is...nem MÁS vinné...valahogy ÍGY

HOLNAPTÚL árujjunk TYÚKólnak használt TRABANTOT is vagy MÁSFÉL miskájjért...hátha JÓT tesz a pijjacnak...FELÉRTÉKELŐDIK az ÉRTÉKE:D:D:D