kálmi.
nem láttam..
nem hivtál a sikázás ügyben..igy mgergasztottam soi ragasztóval..mint a múltkor..az birt 4c hónapig...+most megcsavaroztam ini tanácsával..szerintem ..birni foglya. kb még 3-4....100 évig
kálytélyemes kishabsi. .vagy.... vén lyány.. .
azért nem tudtam még eldönteni merrt olyan sok az ingadozásod..nagyok a kilengéseid..mint aki klimaxol
be ne sérwtőgggy.már...
jó arcok értik a humort ...rossz arcokra meg nix szükség
sok sikert a warhoz...
nem láttam a képet..de képen tényleg jó...hogy 400ért...
annóü az sx 525...lelakás mentsen!..is ennyiért vettem..azóta 2 év ment bele..minimum 200óra.. mikor lyawítani is kellett..túl sokat nem állt a garagéban alkatrészre várva...mert KTM...(azaz....Közértben Tuti Minden...van hozzá )
ha alkatrészel beszerzésssdel oksi vyga.. akor halyrá.. mer tpl havernak is van szerkólya...és az s iműkszik.. alkatrészt meg másik haver ozza neki..800km ről..de 2-3 7(hét) alatt ideér.. csak akkor van gond ha emez a másik haver nem hozná..akkor volna szivola...
de megszögeljük..és motornak motor.. menni megy .megbíz6ó is... http://www.youtube.com/watch?v... jól is megy vel az ember...mondjuk sztrítfálygter volt előptte még az öskorokban 5-6 évig..
ugyhogy különc márkákból...nix hiba...
az ára.. 2 éve adtam el egy fc 450 2005 husaberget..kinkeservesen..300.ért.. úgy hogy patikla volt a blokkja..(pedig...600óra és bontatlan..!) kivül köcsögszézkarcolva az egész szpolylerozása..zaránd megzabálta ...aztán 2 nap múlva a kereksekdő..átépitette egy sszép fc 550 köntösbe...az fc 550 megkapta a okádék külsőt...meg a válóibás blokk maradt ugyhogy.. nem az összeg a kérdés.. hanem hogyyx jó eladó vagy..akit elfogadnak..vagy ismeretlen..és akkor árulhatod 3 hónapig is a gépet ennyiért..!.
de nix hiba..mondanám hogy szeretlek. .de nem akarok hazudni
Azért ha elolvasod hogy 660 henger van rajta, nem egy átlagos SC.
Sőt 2002es Sima LC4, Duke2 mennek ennyiért akkor azoknál jobb vétel lehet és 2001 SC620 800ért annál meg főleg.
Persze mondom én nem ennyiért hoznám el az tuti, 100at megpróbálnék lealkudni.
Azért kétlem hogy 200-at le lehetne alkudni belőle - mert annál többet nem hiszem hogy ér egy lassan 12 éves LC4, aminek a km-óra állását bele se meri írni a hirdetésbe (vagy nincs is rajta óra)...
nem láttam..
nem hivtál a sikázás ügyben..igy mgergasztottam soi ragasztóval..mint a múltkor..az birt 4c hónapig...+most megcsavaroztam ini tanácsával..szerintem ..birni foglya. kb még 3-4....100 évig
azért nem tudtam még eldönteni merrt olyan sok az ingadozásod..nagyok a kilengéseid..mint aki klimaxol
be ne sérwtőgggy.már...
jó arcok értik a humort ...rossz arcokra meg nix szükség
sok sikert a warhoz...
nem láttam a képet..de képen tényleg jó...hogy 400ért...
annóü az sx 525...lelakás mentsen!..is ennyiért vettem..azóta 2 év ment bele..minimum 200óra.. mikor lyawítani is kellett..túl sokat nem állt a garagéban alkatrészre várva...mert KTM...(azaz....Közértben Tuti Minden...van hozzá )
ha alkatrészel beszerzésssdel oksi vyga.. akor halyrá.. mer tpl havernak is van szerkólya...és az s iműkszik.. alkatrészt meg másik haver ozza neki..800km ről..de 2-3 7(hét) alatt ideér.. csak akkor van gond ha emez a másik haver nem hozná..akkor volna szivola...
de megszögeljük..és motornak motor.. menni megy .megbíz6ó is...
http://www.youtube.com/watch?v... jól is megy vel az ember...mondjuk sztrítfálygter volt előptte még az öskorokban 5-6 évig..
ugyhogy különc márkákból...nix hiba...
az ára.. 2 éve adtam el egy fc 450 2005 husaberget..kinkeservesen..300.ért.. úgy hogy patikla volt a blokkja..(pedig...600óra és bontatlan..!) kivül köcsögszézkarcolva az egész szpolylerozása..zaránd megzabálta ...aztán 2 nap múlva a kereksekdő..átépitette egy sszép fc 550 köntösbe...az fc 550 megkapta a okádék külsőt...meg a válóibás blokk maradt ugyhogy.. nem az összeg a kérdés.. hanem hogyyx jó eladó vagy..akit elfogadnak..vagy ismeretlen..és akkor árulhatod 3 hónapig is a gépet ennyiért..!.
de nix hiba..mondanám hogy szeretlek. .de nem akarok hazudni
Benned is valami REPPLIKA veszett el...
az a HATHUSZONÖTÖS azzal az uzsonnás dobozzal kibaszott SIRÁJJ...
http://www.picstopin.com/640/k...:||digilander*libero*i
t|fzazza70|ktm660_factory_replica2*jpg/
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_660_smc_factory_replica-7384
237
Sőt 2002es Sima LC4, Duke2 mennek ennyiért akkor azoknál jobb vétel lehet és 2001 SC620 800ért annál meg főleg.
Persze mondom én nem ennyiért hoznám el az tuti, 100at megpróbálnék lealkudni.
Nem is hittem volna..hogy mik vannak!
Vagy a KORMÁNYRA akasztod?
Vagy már ELEVE fel van szerelve a GÉP ajjára...és csak a PEDÁLLT kell megnyomni és má FEL is emelkedik hjaz ASZFALTRÓL?
Azért nem is tudja eladni mert sokat kér érte, alkudni kell ha egyébként megfelel neki.
Merrugye ez KROSSZ...