Akkor mutass BE-FEL pár ojjan FÁJJINTOS ESSIKSZ 5huszönötöt(mint a tijjed,mert attúl FASZÁBB az egész KOSakolban sincs)...399ezer RÚPIJÁÉRT...és máris veszünk belőle PÁRAT...vagy MINDET...meg ojjan HUSSABERG is gyöhet..HÁROMSZÁZÉ....De csakis TŐLED...mertTe ismert okos KOS vagy(ojjan HEJJIHÜJJE bohócféle,aki feltünési VISZKETEGSÉGBEN szenved...ÉN így mondanám)szóval csakis TŐLLED...
Azért néha PRÓBÁLD meg értelmezni is amit ÍROK...NE mindig KOSfejjel rohanny a FALNAK....vagy az ÍRÁSNAK...és néha gondolkozzál...még ha FÁJJDALMAS is...hidd el megéri.
Helló. keresek 125-ös ktm-hez kuplung lamellákat, csak kopó kellene. 8 db megy a kosárba és 8 fül van egy lamellán. ezen kívül 92-es sx-exc hez vizpumpa tengelyt fogaskerékkel.
98as gépnél mindent alaposan át kell nézni, a váztól a villáig a lengőkarig.
Blokknál is hasonló, menyire füsttől milyen füstöt tol ki magából.
Csúszik e a kuplung, menyire veszi jól a sebességeket neme dobálja ki őket.
Típushibáról nem tudok, a lényeg hogy mennyire van jól karbantartva.
Úgy látszik egy rugóra jár az agyunk
Szerintem tesók vagy rokonok vagy mitomén
vagy a két dudás 1 csárdában elv alapján ott őlnétek halomra egymást az erdő mélyén...
c-verzio nincs...
Akkor mutass BE-FEL pár ojjan FÁJJINTOS ESSIKSZ 5huszönötöt(mint a tijjed,mert attúl FASZÁBB az egész KOSakolban sincs)...399ezer RÚPIJÁÉRT...és máris veszünk belőle PÁRAT...vagy MINDET...meg ojjan HUSSABERG is gyöhet..HÁROMSZÁZÉ....De csakis TŐLED...mertTe ismert okos KOS vagy(ojjan HEJJIHÜJJE bohócféle,aki feltünési VISZKETEGSÉGBEN szenved...ÉN így mondanám)szóval csakis TŐLLED...
Azért néha PRÓBÁLD meg értelmezni is amit ÍROK...NE mindig KOSfejjel rohanny a FALNAK....vagy az ÍRÁSNAK...és néha gondolkozzál...még ha FÁJJDALMAS is...hidd el megéri.
Blokknál is hasonló, menyire füsttől milyen füstöt tol ki magából.
Csúszik e a kuplung, menyire veszi jól a sebességeket neme dobálja ki őket.
Típushibáról nem tudok, a lényeg hogy mennyire van jól karbantartva.