Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig tetszik! Blokk ugyanaz mint a régebbi KTM blokk, 525-ös, picit szerintem idegesebb... gondolom a szívó- kipufogó rész különbsége miatt! Kicsit nagyobbnak, ill. hosszabbnak tűnik, de nem igazán érezni kanyarokban... Rugózást nem nagyon tekergettem, visszaraktam gyárira, így endúrózni teljesen jó! Pályán puha...
A himbás hátulja kicsit stabilabbnak érződik, nem pattog el annyira a féktávon, rumplikon mint a ktm... De lehet csak a más beállítás...
Giraffe#64
E-mailben válaszoltam!
Milyen ez a Beta?Veszel észre különbséget az EXC-hez képest?Mondjuk neked 450-es volt de fék váz futómű milyen a gépen?
TE KOS....figyejjémán...

Ez a videjjó REKLÁMOZÁS nálad a KOSok évenkénti RÜHESSÉGÉBŐL adódó viszketegséggel JÁR, vagy csak eccerű FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉG?
Nálunk ma rendesen tavasz volt!
Nem gondoltam volna hogy januárban motorozni fogok ilyen kellemes időben:
Vadkerítés? Aztán milyen vadat kerítenek el vele mikor felfaltátok ti már mindet, esetleg téged akartak ott tartani ha meg véletlenül 1 mégis van hát ezen úgy megy át mintha nem is lenne.

ha előbb rákérdeztél volna akkor előbb lett volna
mondjuk olyan 2 évvel
Ha normálisan meg van ragasztva, akkor nem kell csavar... a féktárcsát ne felejtsd el légyszi, megkérdezni sem...
ez vadkerítés te ..mAArha
inkább djönyörködj a vidiben a főoldalon...

ini...
kapd be a faxt..mert te vagy ahibás hogy eddig nem csavaroztam meg. ..mert TE nem híwtál fel hogy hély .. csavarozd meg mielőt leválik a talpa
Parilla.hu
Inkább 4T motorolajat tegyél bele. Jó az ATF is egészen addig, amíg nem lesz szimeringes a motor...
Hány darab kell?
Jut eszembe az 525-be csak Motorexet használok.Abban biztos vagyok hogy van ugyanolyan jó olaj mint a Motorex de nekem már bevált úgyhogy nem fogok ezen variálni
Mindegy, én érzem a különbséget rendesen a két olaj között.
Másikkal 1ből kivenni üresbe nem volt egyszerű, Morotexel 5x könnyebb az élet, sokkal finomabb.
Nemhiszem hogy csak a Motorex képes erre a feladtatra.Ki kell tapasztalni.Na meg az SMC-t ne hasonlítsd egy 2T-hez ahol nem kell kenés a dugóhoz meg a szelepekhez.Sokan tesznek ATF olajat a 2T blokkba szóval ezt nem én találtam ki
Raktam előtte bele másik típusú olajat és közel sem volt vele ennyire finom a váltás.
Ugyan ez volt az SMCnél is amikor a Motorex helyett más márkát használtam.
ÜDV Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Valaki nem tud KTM 21' első kerékbe küllőt+csavart, új de akár használt is lehet!

Előre is köszönöm a segítséget!
Autómata váltóolaj teljesen jó bele.Nem kell itt Motorex mindenáron.Bármelyik márkás autómata(ATF) olaj megfelelő.
Sziasztok,Exc 250 2t-be milyen váltóolajat ajánlanátok? : )
Köszi.
Váltóolajamban 1300 kilométer van, szerintetek érdemes lenne lecserélnem?
Szép dolgokkal várjátok a magyar motorosokat! Ne tagadd tudom te voltál.