Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis elolvastam móni.. jót röhögtem rajta.. mondjuk rajtad mindig jókat szoktam.. csak ezt elfelejtettem közzétenni..
Igen jó áron adtam, akkor 1.3-1.4be mentek a 2004es gépek.
Azért is nem adtam oda 1.4be, főleg hogy tudtam minden tökéletesen működik rajta, szinte karcmentes volta motor.

http://www.sportmotor.hu/motor...
megveszem az lc4ed.. de így fogom kezdeni.. "figyelj te buzi.."
NA te ŐSTULOK...akkor most TE mejjiket választanád a KETTŐ közül?
Az 50 000. komment meg az enyém volt... Ez felettébb megtisztelő :D
köszönöm köszönöm..
tudtam hogy valaki elolvassa 1szer..
Na a tanulság az, ha vki valami oknál fogva megakarja hirdetni a motorját, legyen az akármi, akkor ide kell jönni mert itt belövik neki mennyiért fog elmenni és megmondják a tutit
De itt nem erről beszéltünk, hanem a lefostalicskázott xt-ről ami semmit nem ér és nem arról, ki mennyiért adná oda másnak
Kajak idefogok járni koptatni a billentyűzetemet
óó hát akinek csak beárazzák a motorját az ne szóljon! az lc4re nekem is nyomattátok nagyon (aztán alku nélkül elvitték..)
de mikor valaki elkezdi boncolgatni hogy már 3 éve se vette volna meg a gépet amit hirdetsz mert akkor is szar volt (ami nem igaz, és a normális vevőt nem is érdekli.. de mégis csak gerinctelen dolog ) az még korrekt!
nyilván nem úgy kezdted.. én se úgy kezdeném jajjistenem.. amatőr fórumozók vtok
4 éve 1,5 misi egy topp 625 smc-ért teljesen reális ár volt. De most már olcsóbban vannak újabb sm-ek... De nem kell aggódni azt írja nem kenyérre kell
Tökéletes taktika!
JÁNOS...van mikor NINCS engedmény...de az már ojjankor ÁLLJA meg a hejjét mikor valami tényleg MEGÉRI a(reális) árát...vagy ÁR alatt van...

Na TERMOSZ haverunk esetétől nagyon ez TÁVOL áll...mint a YAMAHA a KÁTTÉJEMTŐL(hehe)
Éljen a 2000-ik oldal!
Megéltük, örülök hogy itt lehettem és lehetek!
Olyan mint a barátok közt, csak On-LINE verzió !
Arról meg nem beszélve hogy Gergő bodajki ismerősöm SMC690 2010es 1650000be hozta el.
mester..
az enyém..az én 5letem ..szar
jó énse úgy gondoltam h elküldted a picsába.. félre ne érts nem veszekedek csak beszélgetek, elmondom a véleményem te elmondod a tied (amire szarok..) nemám.. XD ésakkor mindenki boldog lesz..
Hát igen én 4 éve kértem érte 1.5öt, most 1.35 igencsak sok érte, de hát ő tudja.
Ha neki ennyit ér akkor ennyiért árulja, lehet ezt is elviszik majd ennyiért is csak nehezebb rá vevőt találni.
Ilyen 1-1.1 között lenne reális áron.
Na mondjuk ez drága, SZVSZ
Múltkor 2009-es 690 Enduro-t hirdettek 1.4-ért tán 6000km-el
Na látod pont erről beszélek vettem és néha alkudtam is de nem úgy kezdtem figyu te buzi! Tisztelet és hozzáértés!
Nem zavartam el senkit szó nem volt róla.
Teljesen intelligens emberek módjára beszéltünk és mindketten értettük a másikat.
Már megint elmegy a téma szélsőségesebb irányba aztán már azt sem tudjuk honnan indultunk ki csak mutogatás lesz szemöldököt ráncolva
A baj ott KEZDŐDIK hogy tudni kell különbséget tenni az IDD KI a bilit..vagy VIDD ki között...ha EZT nem tudod megjáccani akkor valóban NINCS miről tovább beszélni.

De ha MÉGIS megpróbállod és KÜLÖNBSÉGET tudsz tenni dolgok között akkor TE nyertél...nem ÉN....
Pontosan, nem érdekelt ha nem akarják megadni érte azt amit kérek.
Akkor megtartom és használom tovább, de mégis megadták mert tudta mit vesz, szinte új állapotú SMC 625öt amiből akkor talán ez az egy új idomos volt.
a baszadék oldal..