150 óra a dugóban, és pénzt kérni érte? Ha van ilyenem, és valaki kéri, akkor ingyen odaadom. Ezt eladni átbaszás, főleg úgy, hogy ha jól látom, gyűrű sincs rajta. Megveszi a gyűrűszettet, meg fizet neked, és azért lassan kap más gyártótól egy új dugót...
jó ez 2005 ben volt..a 650 kutyabergnél..de végül is az nem is számit...
lyavalom az úlyat..meg azt tudd meg mitől ment ez az a bütyök..mert nem a tüneti kezelés a lényeg..hanem az hogy egy olyan bütyök.. a legördölő, görgős mechaniznus miatt..kb ezer évig birja...
nekem felszorták..valahol pesten..pestmegyében....hát kráterek voltak benne ( milliméter átmérőlyű 3-4-5 darab..)...+ még nem is ivek határolták a felületet..hanem ilyen kis 0,5---1mm es kis csikok..lapkák......mikor forgattam a fény szépen ugrott rajta...hú bakker voltam olyan mérges...mert cska egy bütyköm ment el..ezért én marha azt felszórattam-felköszörültettem.. egy fél veztengely árában..
ugyhogy jött utána a gyári.....pedig nagyon mondták..o ezek gépműhelyesek a dakarosoknak is csinálnak veztengelyt..na szóval sok sikert a fémszóráshoz...
mert ha jól megcsinálja lehet jó is..de aki nekem csinálta az szerintem kutyaszar lett...
http://www.ksze-gepszolg.hu/el... ők azok.. a vezetékest hívd.. bár biztos azt fogják mondani h vidd el és megnézik.. de nekem elpostázod én beviszem nekik.. aztán a többit megbeszéled velük.. meg el is hozom és visszaküldöm neked azt mondta apu h a vez. tengelyt felheggesztik nem szórják.. amúgy csapágy keménységű anyaggal dolgoznak..
adj egy elérhetőséget légyszíves,és szerintem élek a lehetőséggel,mert semmi baja egyébként,csak gondolom vízzel jártak vele előttem,ezért maródott be.kiskatonka@citromail.hu
köszi a választ,de már van itthon két tengelyem is,csak később pótolnom kell majd ha felhasználom.,és ezért ha veszek csak újat,és már kínáltak is 20ért egyet.a használtakat meg kellene javíttatnom ezzel a fémszórásos technológiával.de azért köszi.
Írtam neki, és felajánlottam cserébe egy 2 lábú kecskét. De nem válaszolt. Remélem belemegy az üzletbe, a fa..om kivan már a kecskével állandóan feldől.
szép napot mindenkinek!valaki vezérműtengelyben jártas itt ?525 exc cserés a tengelyem ,állandó szivárgás miatt.cikkszám szerint szinte egyforma mind ,vagy szar a program amit használok.hirdetésben már találtam egyet,de ha sx fokolása más akkor olyat tennék be.egyszer valaki valami fémszórás köszörülést is ajánlott,fórumon,ha valaki címet tudna mondani ,előre is kösz.
Ezzel már foglalkozott anno a média is, én is írkáltam már ilyen hirdetésre vagy 6 éve....
Lényeg, hogy nincs telefonszám csak mail, és kiderül, hogy Angliában él az illető, csak itt vette a motort MO-n és most el akarja adni, mert nem használja, csak fizesd ki "ELŐRE" a motor árát, meg a haza hozatal díját...
De van jó pár ember aki már évek óta várja a hajót.....
lyavalom az úlyat..meg azt tudd meg mitől ment ez az a bütyök..mert nem a tüneti kezelés a lényeg..hanem az hogy egy olyan bütyök.. a legördölő, görgős mechaniznus miatt..kb ezer évig birja...
ugyhogy jött utána a gyári.....pedig nagyon mondták..o ezek gépműhelyesek a dakarosoknak is csinálnak veztengelyt..na szóval sok sikert a fémszóráshoz...
mert ha jól megcsinálja lehet jó is..de aki nekem csinálta az szerintem kutyaszar lett...
Hál Istennek mindig mentesültem az olyasfajta rossz emberektől, de ezután sem áll szándékomban velük találkozni
Még elfutna vele a motor, nem lógna a hengerben?
Nem láttál még fura dolgokat,amikor vettél motort pl?
dugóban 150 óra van,a feszítőben kb20.
csak az 540 sxs meg az 560 smr be van más tengely (59036010100)... camshaft 8/06
új teli áruk mindnek 164 euro
amúgy van egy jó tengelyem eladó olcsóbban... zoozee66kukacgmailpontcom
Lényeg, hogy nincs telefonszám csak mail, és kiderül, hogy Angliában él az illető, csak itt vette a motort MO-n és most el akarja adni, mert nem használja, csak fizesd ki "ELŐRE" a motor árát, meg a haza hozatal díját...
De van jó pár ember aki már évek óta várja a hajót.....