Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként én a "nagy darab állat" ilyen "nagy darabon" érzem jól magam! Van hely, pöpec meg minden, plusz a moto filing!
Nekem is tetszett csak.., nem az én igényeimet szolgálja annyi időm meg sosem lesz hogy megmásszam vele az Alpokat! Tényleg nagy gratula! Nagyon jó, most aztán tele van a lábad köze!
te nagyon magadra vetted a dolgot.. nem fostalicskáztam, csak kicsit vicces hogy a ktm-eknél hurrognak hogy milyen drága, aztán közbe úgy látszik nem is
annyiért árulod amennyiért akarod, és meg el is viszik annyiért akkor örülj neki
az meg legyen az én dolgom hogy hogyan adom veszem a motorjaimat. aztán meg ha utána hiányzik az előző az is az én bajom.

az a beszarás hogy felkapod a vizet
Min csodálkozol Albi? Ezek épített motorok, a súlypont ideális elhelyezéséért mindent. Első fék is tilos, mások a telók, stb.
Versenytehén Köszi!
A cikket elolvasva és a videót megnézve... azt vettem észre a videóban ahogy villog a ktm-nek a "hasa"... hol van a kipuja elvezetve?!
Vazze!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Na látom vérszagra gyűl az éji vad
Vannak jelentkezők és van aki már 1.1 ért vitte volna azonnal bármennyire is hihetetlen ez számotokra
Mindenki annyiért adja amennyiért és pláne annyiért hirdeti amennyiért.
Nyilvánvalóan többért hirdetem, mint amennyiért hamar elmenne, de nem ez a célom, nem kenyérre kell.
2005-ös 950-es van 1.2 ért nem 2008-as xt.
A lóerő meg olyan dolog ha nekem nem olyan kell mert más tetszik akkor nem olyat veszek nem a farkamat méregetem vele és erődemonstrálok.
Feltettem mert ha adnak érte ennyit, vigyék de ha nem boldogan használom akár még évekig is és nem azért van fent mert fostalicska és másik gép kell, de ti ezt honnan is tudjátok csak úgy vagytok vele, hogy ha hirdeti akkor biztos szar és fujj nem kell neki........másrészről a piacnak is jót tesz ha nem szarért húgyért hídetem mert kell a pénz és legalább értéke lesz a gépeknek.
De látom rossz topicba írtam, mert itt sok a 950-es géptulaj és sokért van feltéve röhögjünk
Én tudom milyen gépet vettem és használom nem pedig adom veszem már a 3-4-5ik gépemet és visszasírom az előzőt....
Na csákány, elnézést, hogy zavartam eme magas köröket és, hogy sok egy 2008-as YAMAHA XT660X-ért 1.2 milla ami hibátlan csak fostalicska semmire sem jó
Beszarás
Neked meg mid van!
Gratula!
Tulajnak jelezve, várjuk a fejleményeket!
Valóban az ő dolga, kétségtelen. Csak ezek után ne mondják már hogy a KTM drága..
ÉS ijjen SENKIHÁZI nyomorék TETŰ mint TE az kell? Vagy ijjen KELL?

Kinek képzeled TE magad SZARJANCSI? Na KINEK? ATYAISTENNEK? Mijen JOGON tiltogattacc TE innen ki BÁRKIT is buzernyák?

A faszoddal foglakozz KOMÁM...ne MÁSSAL...

KI nem állhattam SOHA a spicli,agyatlan BIRKA tetveket..mint TE is...

Be vagy feszülve? Nyugoggyálmeg mint nyúl a HUROKBA...
REXI...de LÁTOD itt ez a NORMÁLIS...SZART árulni...MOTOR árán:):):)
Aki aktív tagja a fórumnak, vagy csak néha néha be nézeget azokkal szinte biztosan összeszólalkozott.
Van moderátor, és én tenni is fogok ellene, ennyi.
Nincs itt helye sem máshol ezzel a stílussal!
Valóban sok az 1,2misi de ő dönti el hogy mennyire tartja a gépet. Ha eladni akarja majd lejjebb megy az az ár. Viszont a yamahák se voltak sosem az olcsó kategória motorjai.
Az a baj hogy mindenki csak elnézi neki, pedig sokszor már nagyon nem vicces amit csinál.
Ez a baj a Magyarral hogy mindent elnéz mindenkinek, talán pont ez nem kellene.
A viccel hülyeséggel nincs is baj azt mindenki bírja, csak ott kezdődik a gond amikor már nem viccesek a dolgok.
És ő ebben viszi a prímet rendesen, meg nem tudnám számolni hogy emberrel került már konfliktusba a stílusa végett.
Az ilyen ember nem kell a fórumokba, ennyi!
Tenni nem igazán lehet ellene. Nincs itt olyan hogy moderátor... Pedig csak annyi kellene, hogy lenne pár kinevezett modi aztán a nem oda illő személyeket kidobálni.
Csak hogy az a baj hogy 99%ban nem a frankót mondja meg csak baromságokat beszél, ócsárol mindenkit.
Semmi mást nem csinál ebben a fórumban meg másikban sem, Husaberben is ugyan ez a helyzet, mindenki utálja.
Nem az össze többivel van a baj.................
Nem kell komolyan venni.
Az írásaira vagy reagálunk vagy nem. Engem se zavar, hogy szidja az Xt-t csak jeleztem neki, hogy hülyeséget beszél néha.......
Ő boldog a 950-el más az Xtx-el csak más nem szid azért egy gépet mert neki nem fekszik és nem érti meg, hogy ahány ember annyi igény, szokás és felhasználási mód.
Törlik regisztrál más névvel más IP címmel...felesleges ezekkel vitázni.
Had lássuk, hogy a kis és nagybetűkkel variálva írogat, legalább színes és stílusosak az írásai ha a tartalma, mondandója nem is, ő egy SPORTMOTOR egyéniség
nem kívánok senkit leszólni de KOMOLYAN 1.2 MILLIÓ az xtért?
Végül is a 950et vettem annyiért, hasonlóan kevés km-el és szép állapotban... na meg több mint 2* annyi lóval Az összetrancsírozott kipufogó után a No2 túlárazás
Az a baj komám hogy aki ostobán viselkedik az nem a nép hanem te vagy. Miért kell így írnod? Mitől jó ez neked? Este így jobban tudsz aludni? Mindenkinek megmondod a frankót, ezzel még nem is lenne baj ha normális stílusba csinálnád! Ez nem a napiszar.com....
EGY TÍZemeletes tetejéről is TEHETNÉL EGY lépést...TÉTOVÁN is...meg HOLTbiztosan is...:)
Én már tettem lépéseket az ügyében aki akar nyugodtan írjon.
Mivan..EGYEDÜL még ERRE se vagy KÉPES?
Szóval akkor srácok lehet jelentkezni!
Szánalmas HÜJJEGYEREK...ennyire FUSSA csak a tudományodból?

Segget nyalni...hogy TILTÁSK ki a másikat...?

Attól még SEGGHÜJJE maracc arany barátom...de hát vakok közt a FÉLszemű is kirájj...