Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ingyen ideadod dísznek?
Sziasztok!
Első Excel küllős felninél felütéssel mit lehet kezdeni? gumishoz elvittem, kalapáccsal ütött rajta de nem lett tökéletes... igaz szabad szemmel már alig lehet észre venni, csak ha az ujjammal végigsimítom... rázhat, szitálhat az eleje egy ilyen kis felütés miatt?
Hát marha okosak vagytok,hol látjátok ,hogy pénzt is kérek értük?
helló!

Esetleg csere erre?
neharagudj MÁN! jólkilehet a lelked.. hát a szaros agyonbaszott dugód akarod eladni h valaki megszopja a faszt miatta.. és még neked áll feljebb nemhogy segítenél a másiknak szaros fillérékért eladod a "becsületed" meg akarsz meggazdagodni.. hát ember.. van itthon slickre kopott gumim.. azt is áruljam?.. lófaszt jó lesz meggyújtani és aratás után tarlót égetni.. csinálj inkább nyakléket a dugóból ne áruld már.. meg miez az óvodás.. h ha te is én is.. meg visszaadom.. jézus
Szia!

Sikerült már szert tenni Akrapovic kipufogóra?
Ha esetleg még nem, akkor tudok ajánlani egyet!
06 30 635 9305

Ja és az indexnek nagyon kicsi az áram felvétele, másik relével kell próbálkoznod!
Vagy az ülés alá (bár ez kizárt a régebbi modellné) berakod a régi indexedet,abból 2 db-ot egyet jobb és egyet bal oldalra, és meg fog villan a folyamatosan világító ledes index!
A relét utólagosan tudom, gyermek koromban a 2. verziót használtam, villamosságból nem vagyok toppon, barátom a segítő társam, de ő meg koszovóban van ....
Ha egy 150 órás dugó eladása, és egy enduró motor eladása közt neked sikerült hasonlóságot felfedezni, akkor valami baj van a fejedben, nem is kicsi...
Kölcsön kenyér visszajár.
Ha mindenki annyit menne egy motorral felújítás után mint a zsiráf,nem sok átbaszás lenne ebben az országban
Ha nem ismered az embert,meg a motorját,akkor hülyeségeket ne írkáljál,me annak se sok értelme van.
Ugyanazt akartam kérdezni mint zsiri.
Mi pénz a dob? Mire való?
Te, én mikor ugattam bele, amikor te árultad a szarodat? Ha fingod sincs, hogy mikor és mennyit ülök motoron, akkor csak csínján az ilyen kijelentésekkel...az EC III. osztály futama 1 óra, meg max 15 perc a felvezető kör. Van belőle évi 6 futam, akkor számold vissza...de ha eljössz, és ránézel (vagy esetleg megnyitod a használtautón a nagyítható fotókat, akkor meg majd rájössz). De csak finoman szólok, hogy lassan feldobok már egy pofont, és alárántalak a hülyegyerek stílusodért
Eladó egy akra dob!
TERMOSZ...úgy látom TE is IGAZI hüjje vagy...nem BEŐTÖZÖTT...

Próbáld meg NÉHA értelmezni hogy mit is ÍR a MÁSIK...

De hogy ECCERŰB legyen,leírom mégeccer ECCERŰBBEN hátha megérted:

Nem DIVATBÓL vettem...DIVATBÓL akkor vesz valamit az ember ha MÁSNAK is az van...nem meggyőződésből. Azé vettem mert akkoriban göttek BE...mint ÚJ modell....csak ERRE írtam hogy DIVATBA...és gondoltam KIpróbálom...hátha jó mivel egy ÚJJ fejlesztés...és NEM is KONKRÉTAN ezt mentem megvenni..csak amit mentem nézni NEM jött össze...és EZ a FOStalicska(mert így utólag RÁ merem mondani hogy AZ) útba esett hazafelé...és megnéztem és az előbb LEÍRT megfontolásból vettem meg...bár AZ is oda volt írva az előzőekben hogy ÉREZTEM hogy nem kell...hiába volt kedvező az ára.
Már akkoriban is KÁTÉJJEMEZTEM...úgyhogy tudtam MIRŐL van szó...mi mire való...

Szóval PRÓBAKÉNT vettem meg...nem DIVATBÓL...mert véleményt csak ÚGY tud mondani az EMBER hogy valamit KIPRÓBÁL,TESZTEL..nem a sok süket dumából amit itt ott hall.

Akkor hajjincsam ki a KILENCÖTVEN ESEMMET is mert üzemórás? MI? Mikor vót az ÜZEMÓRÁS TERMOSZKÁM? MIKOR?
Az országban LÉVŐ egész XT talicska nem ÉR annyit mint ebből EGY azaz1 darab...

A KÁTÉJJEMET is fikázzák RENGETEGEN...akkor egy TÉNYLEGES romahalmazt méne LEHETENE?
Akkor maga miért bassza át a népet? az a rengeteg verseny+egy -két edzés és csak 120 óra a motorban?
Na Albániába kemény út lehetett! De nem biztos hogy oda elindulnék a Ktm-el... Nem tudom mennyire kényelmes egy Xt de az biztos hogy a ktm szenvedés lenne 2-300km után.... Amúgy hogy bírták a gépek?
Sziasztok, valaki ismeri ezt a motort? Mert tőlünk nagyon messze van és egy barátom nagyon kíváncsi rá, de nem szeretnék feleslegesen ennyit utazni. http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Vagy ellenállást kell vele párhuzamosan kötni, vagy relét kell cserélni. Mindkettőt keresheted LED-es indexhez.
Halihó! Van nekem egy lc4 em. Vettem hozzá ledes idexeket de csak folyamatosan világít! A relé 2x10W a ledes idex 1W!
Csak folyamatosan világít!
Szeretnék kérni ebben segítséget hogy mi kellene a megfelelő müködéshez.
Előre is köszönöm mindenkitöl....
Én azt olvastam valahol, h csak az olyan főtengelyeknél kell vágni mint amilyen pl a honda cr é mert azon van egy fém lemez borítás amit nem célszerű szétnyomkodni
Ú bammeg,te honnat szedted ezt? Mikor szétvágod és utána préseled,akkor már lesz megfelelő támasztási pont? Beszarok én nektek,egyre többen vagytok
Inkább azt kellett volna írnod,ez is egy módja Bár ki a fasz dolgozik vele 2-szer annyit Nem haragudjál ám meg
szétszedem a motort és a hajtókart ki kell dobni? hát ne mond már ez igaz? hát nemár h ne lehessen levenni úgy a főtengelyről h ne lehessen visszarakni..
crosspisti!

Azért ezt a monológodat ugye te sem gondoltad komolyan?
Minek veszel olyan motort, ami nem passzol a stílusodhoz?
Ha neked könnyű, üzemórás monstrum kell akkor nem veszel xtx-et, ha meg mégis akkor ne fröcsögj hülyeségeket róla.
De ahogy mondod te DIVATBÓL vetted mert épp az volt akkoriba a sláger..... ez meg már divatmotorozás ami a te bajod.

Nem szar gép, sokan megvannak elégedve vele. Kényelmes, fogyasztása jó, megbízható, nyomatékos és nem üzemórás a súlya meg annyi amennyi kezelhető bőven.

Kinek mire kell a motor, arra használja és olyat vesz.
De ha másat vesz, mint ami kell neki ne fikázzon egy jó márka jó gépét

ezt csak a xt miatt írtam, hogy nem kell fikázni.......

De igen, nem KTM van rá írva