Ha van rendes olajozás 100 óránál többet kell bírni egy hajtókarnak. A képet látva a hajtókar helytelenül lett kiszerelve a főtengelyből. A helyesen kiszerelt hajtókart még egyszer nem lehet fel használni, mert el kell vágni. A szét sajtolásnál nincs megfelelő támasztási pont és ez végett meg vetemedhet a főtengely, éppen ennek az elkerülése végett vágó tárcsával vágjuk szét a hajtókart a görgőkkel, és a csappal együtt, utána sajtolunk. Ha nem így teszünk , többé jó főtengelyünk nem lesz.
Attól függ hogy mire használtad. Terepezni meg ugrabugrálni biztos nem a legjobb, de mondjuk laza túrára, vagy csak futkozni ide oda biztosan jó! Sőt biztosan jó még sok más dologra.
Minőségi motorokat gyárt a Yamaha is ez tény.
figyu..az a dugó igen is ér annyit...
mert a rengeteg ráköltött benzint is számolni kell ám ..
ugyhogy.... ha csak kicsit drágább mint a gyári úly.. már alyándék
én mindig a biztosra megyek, az xr4 vétel után vártam 2 hétig az első erdélyi túra előtt
a tt milyen facán néz ki..... mindig is szerettem volna egy ilyet, csak sosem alakult úgy a helyzet
most meg már megvan minden célra a megfelelő gép, nem tervezem csereberélni egy ideig
Minőségi motorokat gyárt a Yamaha is ez tény.
ECCER vettem egy XT 660 IKSZET...akkoriban gyöttek DIVATBA...mondom HÁTHA...éreztem pedig hogy nem kell...de csak megvettem.
Akkora buta,TUSKÓ semmirevaló motort még ÉLETEMBEN nem láttam...
Az ember KÉCCER örül a JÁRMVÉNEK...mikor megveszi..meg mikor elaggya... na itt most CSAK ECCER örömköttem...a VÉGÉN...
csak amikor áttértünk az extrémbe hiányozni kezdett a villanyindító
mert a rengeteg ráköltött benzint is számolni kell ám ..
ugyhogy.... ha csak kicsit drágább mint a gyári úly.. már alyándék
a tt milyen facán néz ki..... mindig is szerettem volna egy ilyet, csak sosem alakult úgy a helyzet
most meg már megvan minden célra a megfelelő gép, nem tervezem csereberélni egy ideig
de én azért bent tartottam az xr4-be 80ezer kilométerig