Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van rendes olajozás 100 óránál többet kell bírni egy hajtókarnak. A képet látva a hajtókar helytelenül lett kiszerelve a főtengelyből. A helyesen kiszerelt hajtókart még egyszer nem lehet fel használni, mert el kell vágni. A szét sajtolásnál nincs megfelelő támasztási pont és ez végett meg vetemedhet a főtengely, éppen ennek az elkerülése végett vágó tárcsával vágjuk szét a hajtókart a görgőkkel, és a csappal együtt, utána sajtolunk. Ha nem így teszünk , többé jó főtengelyünk nem lesz.
hajaj mi okosságokat tudsz te írni
honnan tudod mennyit szoktunk menni? azzal a bmw vel ami szerinted eszi az olajat gyakorlatba 1 cseppet se?
pedig Te nagy túrás vagy, nem ?
apunak is varadero van.. és miattam szoktunk megállni.. nem értem miért..
Néha kicsit morgott hogy hurcibálnia kell a benzineskannámat, de az szerencsére nem zavarta hogy 150-200 km-enként tankolnom kell
a varaderosnak mi volt a véleménye a túráról? :D nemvolt neki kényelmetlen? :D
Ja, Albániába elmenni pl. tökéletes volt az XT (na nem nekem, hanem a roc haveromnak).
Attól függ hogy mire használtad. Terepezni meg ugrabugrálni biztos nem a legjobb, de mondjuk laza túrára, vagy csak futkozni ide oda biztosan jó! Sőt biztosan jó még sok más dologra.
Minőségi motorokat gyárt a Yamaha is ez tény.
Ez így igaz a ktm most fénykorát éli, de azért a wr is jó ám.
a JAHAMA a KÉTezresévek ELEJÉN volt még SZTÁR...az YZF meg a WR SOROZATTAL...de utána a KÁTÉJJEM odabaszott RENDESEN...

ECCER vettem egy XT 660 IKSZET...akkoriban gyöttek DIVATBA...mondom HÁTHA...éreztem pedig hogy nem kell...de csak megvettem.

Akkora buta,TUSKÓ semmirevaló motort még ÉLETEMBEN nem láttam...

Az ember KÉCCER örül a JÁRMVÉNEK...mikor megveszi..meg mikor elaggya... na itt most CSAK ECCER örömköttem...a VÉGÉN...
végülis..... örökös 3 év lett belőle
csak amikor áttértünk az extrémbe hiányozni kezdett a villanyindító
Akkor ha valami 2hétig jó utána már örökös, jó tudni.
figyu..az a dugó igen is ér annyit...
mert a rengeteg ráköltött benzint is számolni kell ám ..
ugyhogy.... ha csak kicsit drágább mint a gyári úly.. már alyándék
én mindig a biztosra megyek, az xr4 vétel után vártam 2 hétig az első erdélyi túra előtt
a tt milyen facán néz ki..... mindig is szerettem volna egy ilyet, csak sosem alakult úgy a helyzet
most meg már megvan minden célra a megfelelő gép, nem tervezem csereberélni egy ideig
Ezért nem vagyunk egyformák, meg te szereted az orosz rulettet. Meg aztán volt idő mikor a yamaha volt az isten tán még lesz is.
Hát nem, pedig jó vétel lett volna főleg neki.
az lehet
de én azért bent tartottam az xr4-be 80ezer kilométerig
TÁN csak NEM ráborultál ezekszerint?:)
Mert az új jobb.
Kis faragással aki ért hozzá annak ktm-be is jó.
ezeket miért kellett kiszedni?
De ez Yamaha
Eladó ezekben csak 100óra van.
Én is tudom, hamutartónak...