Az ENDURÓ nem nekem való...soha NEM ment úgy mint ahogy szerettem volna...ezért nem is erőltettem...
Végülis elmegyek OTT is...de EKSZTRÉM SZIKKSZDÉJJCSEMMPIJJON nem leszek SOHA:)
Endúróm most NINCS is...meg már nem is igen lesz...UCCAI SMezést is BE kéne már fejezni...nem ÉLETBIZTOSÍTÁS...de csak akkor tudnék LEszokni róla ha NEM lenne mivel menni:)
Amiket LÁTTAM-ISMERTEM motorikusan elég jól bírták...MEGELEPŐEN JÓL...
Maradnék a KÁTÉJJEMNÉL...HUSABERGEM már nem igen hiszem hogy lesz...HONNAN? KITŐL?
De voltak SZÉP darabok...és szép emlékek maradnak...mert MÁR CSAK AZOK...
Sajnos a közelmúltban MINDEN képem odaveszett...amik VOLTAK az évek során...egy szerencsétlen GÉPösszeomlás és egy még szerencsétlenebb számítógépzseni jóvoltából...
Nem sokat vesztettél, bár a kimcot nem kell keverni velük viszonylag még minőséginek is mondható olyannyira, hogy pár neves márkának még alkatrész beszállítója is.
Volt, én építettem át a fiamnak gyárilag 50 es robogó blokkos kimco utcán is hivatalosan használható , de aztán mikor ilyenné vált emelgete az első kerekeket 3.-ig . Volt d betű az arcokon mikor előzgettem vele a kocsikat. Aztán el lett cserélve erre mielőtt baj lett volna. A gyári blokkjából majd építek rokkantkocsit az most kelendő vagy lehet nekem is jó lesz.
mÚarha....egyszer fogta meg a biharban 1ik haver lábát egy hurok....öznek szánták..de 2 kilós motorizált állat eltt belőle...
qÚrwa mázlui hogy többen voltunk..mert alig birtuk kihámozni hogy miért is ordit...és utána is...nagy erőre volt szükség hogy kiszabaditsuk...
6os drótfonat volt...turista jelzésen...enyhe lefelében...6 év körüli gyereket pont elkapott volna...igy havernak csak a lábát csavarta ki...
egy nagy korhadt fa ..mindkét oldalán vezettet az ösvény.. mind két oldalt be is hurkozták...hát annak a nyakát tenném bele akik kirakta...
az...olyasmi...
talán nem akkora mint a tiéd... mÚhahaha
de azért ez is az...
rakd fel te is a kis élményidet..videókban....biztos van...de a matyizós az nem számít élménynek..
lya hogy akkor nix.. bocsex..
én kérek elnézést
Ennyiért ajándék lenne főleg hogy érvényes papírokkal hirdeti.