Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre befizetnék ha igaz lenne, de tuti hogy kamu!
Ennyiért ajándék lenne főleg hogy érvényes papírokkal hirdeti.
Szoktak IJJEN szerencsétlen nyomorék hirdetések lenni ITT...de az MÉG szerencsétlenebb AKI még irkál is RÁ...

Csak azt nem tudom mé nem TÖRLIK a picsába...mikor még a HÜJJE is(vagyis az NEM) lássa hogy KAMU szar az EGÉSZ...
VOLT enduróm SOK...főleg régebben...mert azért jártam KI attól függetlenül hogy nem az ÉN világom...sokszor már csak a KIRÁNDULÁS kedvéért is...
Azt hittem avval is nyomod, mert vettél már meg előlem exc-t 1-2éve .
Az ENDURÓ nem nekem való...soha NEM ment úgy mint ahogy szerettem volna...ezért nem is erőltettem...
Végülis elmegyek OTT is...de EKSZTRÉM SZIKKSZDÉJJCSEMMPIJJON nem leszek SOHA:)

SM-ben elmotorozgatok...HOBBISZINTEN...nem TUDOK...csak SZERETEK:)

Endúróm most NINCS is...meg már nem is igen lesz...UCCAI SMezést is BE kéne már fejezni...nem ÉLETBIZTOSÍTÁS...de csak akkor tudnék LEszokni róla ha NEM lenne mivel menni:)
Ezek aztán nem tejes hanem teljes embert kívánó gépek, és az enduró?
ÉN vótam a MARHA...mert NEM mentettem...

MIjjen? HÁT KÁTÉJJEM...egy KILENCÖTVEN...meg egy ÖTHATVAN ESEMERR....
Ezért kell a képeket rögtön menteni , nem csak a gépben tárolni én is jártam már így. Most akkor milyen motorod van?
Amiket LÁTTAM-ISMERTEM motorikusan elég jól bírták...MEGELEPŐEN JÓL...

Maradnék a KÁTÉJJEMNÉL...HUSABERGEM már nem igen hiszem hogy lesz...HONNAN? KITŐL?

De voltak SZÉP darabok...és szép emlékek maradnak...mert MÁR CSAK AZOK...

Sajnos a közelmúltban MINDEN képem odaveszett...amik VOLTAK az évek során...egy szerencsétlen GÉPösszeomlás és egy még szerencsétlenebb számítógépzseni jóvoltából...
Nem sokat vesztettél, bár a kimcot nem kell keverni velük viszonylag még minőséginek is mondható olyannyira, hogy pár neves márkának még alkatrész beszállítója is.
Az APRÍLIJJA ROTAKSZ blokKot láttam benne...az ELÉG jófajta kis BLOKK...

ezeket a VIJJETKONG gépeket(a kasznyira gondolok) NEM ismerem...valahogy KImarattak...
Még ekkora lánckerékkel is ment 130at.
Volt, én építettem át a fiamnak gyárilag 50 es robogó blokkos kimco utcán is hivatalosan használható , de aztán mikor ilyenné vált emelgete az első kerekeket 3.-ig . Volt d betű az arcokon mikor előzgettem vele a kocsikat. Aztán el lett cserélve erre mielőtt baj lett volna. A gyári blokkjából majd építek rokkantkocsit az most kelendő vagy lehet nekem is jó lesz.
2009-es. Kellett kis tőke, aztán elment a KTM, erre beleszaladtam ebbe... nem volt szívem otthagyni...
NEM láttam még IJJET...a TIJJED?
Mester ezt beazonosítanád?
mAArha...
az nem pikacsu. .hanem orsók kolámpár vinetÚ

amúgy nem jellemző ..de volt már ilyen... isten tartson távol tőlük
Kelljen AKINEK kell...aki FELkel hogy kelljen neki...mert KELL neki FELkellni...mert EZ kell neki....
De hát ez kell a dolgozóknak!
Éhes volt Orsós Pikatsu!
NIX...se VIDEJJÓ..se ÉLMÉNY...hiszen minek is?

Ittvagy TE...ellác VELÜK...néha kicsit unalmas...néha kicsit semmitmondó(hónapról hónapra UGYANAZ)...DE a MIJJENK(vagyis a TIJJED)

Mint a MAGYAR NARANCS...kicsit savanyú,kicsit sárga...de a MIJJENK...(PELIKÁN JÓZSEF extrém SZIKKSZTDÁJJCSEMMPION GÁTŐR)
mÚarha....egyszer fogta meg a biharban 1ik haver lábát egy hurok....öznek szánták..de 2 kilós motorizált állat eltt belőle...
qÚrwa mázlui hogy többen voltunk..mert alig birtuk kihámozni hogy miért is ordit...és utána is...nagy erőre volt szükség hogy kiszabaditsuk...
6os drótfonat volt...turista jelzésen...enyhe lefelében...6 év körüli gyereket pont elkapott volna...igy havernak csak a lábát csavarta ki...
egy nagy korhadt fa ..mindkét oldalán vezettet az ösvény.. mind két oldalt be is hurkozták...hát annak a nyakát tenném bele akik kirakta...
az...olyasmi...
talán nem akkora mint a tiéd... mÚhahaha
de azért ez is az...
rakd fel te is a kis élményidet..videókban....biztos van...de a matyizós az nem számít élménynek..
lya hogy akkor nix.. bocsex..
én kérek elnézést
Jó kis gép lehet és gondolom olcsóbb is volt mint egy 525EXC ja meg fiatalabb is.