Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teszünk ellene hogy sokat már nem rontsa itt a levegőt.
Nagyon kevés üzemórás, szinte új 2008-as? Nem lehetetlen de akkor sokáig nem fog még motorozni! Ha esetleg wr450 2005-ös is érdekli valós 2700 km.-rel akkor segíthetek.
TERMOSZKÁM...arany BARÁTOM...ha annyira JÓ aza nagy böszme semmirevaló FOStalicska akkor MIÉRT árulod má ÉVEK óta?

Csak valami nem KEREK...jólmondom?

De nem lesz azzal baj....megmarad a SZERELEM....EGYMILLIJÓKETTŐÉRT még SOK örömet fog OKOZNI neked...nem lesz GOND az eladással:)

Ennyi LOVETTÁÉRT vagy kicsivel többért egy RENDES KÁTÉJJEMET kapni...szóval MÉGIS mit VÁRSZ? A lényeg úgy látom NEM jött le...de nem is FOG...

SOK boldog kilométert kívánok még a nyergében TESÓKÁM:))
TUSKÓGABI...veled se KÉNE...mert csak ISMÉTELNI(RIPPLÉJJEZNI) tucc...amit MÁS leír TE LEmásolod...aztán OKOSNAK hiszed magad...

De EZ tudod mit jelent? UTÓLAG okosnak lenni OJJAN mintha előre vagy HÜJJE...

Szóval ÉRTED....
EZÉRT van AKI PÉNZT kér?

KOHÓszökevény az egész...
Szia!
2009es KTM 690 enduro-ra tudsz-e 13as első lánckereket?

Köszi
KTM SX 125. Ami a hengert és a rezót köti össze vas, annak a szélénél jön ki a tömítés, és a füst is kijön mellette. Honnan lehetne beszerezni ilyen tömítést? Házilag lehet csinálni?
Kár ezt túlragozni, olyan mint az olaj téma! Kinek mi jön be jobban!
Valaki arra vágyik hogy 50e km-ert (XT) lehúzzon nyugisan, valaki pedig arra hogy 20 e-et (Lc4) legalább kibírjon egykeréken!
szia! még nincs kipufogó
Ők a Spanyol S3 nál csináltatják,keress rá a neten,Gas Gas gyári beszállítója...természetesen csodát nem tudnak tenni,mert hozott anyagból dolgoznak,eddig kb 20 üzemórát futott a gép,gond nincs és remélem nem is lesz...koppkopp. Amúgy a gyári Honda bevonatnál keményebb a cucc...
Vazze, 10 éve oda járok, de a magyar motorsport színe-java is. Ha nekik jó, akkor nem kételkedek. Ámen...
Látom téged nem tudtalak meggyőzni, hogy mi a helyes szerelés. Mindenki úgy csinálja vagy csináltatja ahogy akarja,én csak arra akartam rá világítani, hogy mikor sérül a legkevésbé a főtengely, nem azt mondtam, hogy csak így lehet, de amikor ilyen drágában kerül egy főtengely nem árt megnézni, hogy ki, és hogyan szerel.
Igen, volt már, hogy láttam. És a szétsajtolást is. De láttam már olyat is, hogy szétvágták a csapot, de csak azért, mert nem volt megfelelő szerszáma az alátámasztáshoz. Nem azért, meg megoldhatatlan...
Oké akkor mondom neki a gerecsemotort is.Akkor gondolom még mindig jó a hengered amit kaptál mert hallottam rosszat is újra nicasilozásról ezért is ez a sok kétely főleg havernél.kösz az infót.
Első meg utolsó nap az autópályázás tényleg szar volt, de amúgy én élveztem (mondjuk amikor Montenegróban fossá áztunk, azt azért nem annyira)...motorok bírták, semmi olyasmit nem kaptak, amit ne kellett volna nekik
A félreértés ne essen én is gépműhelyes szaki vagyok , több mint 40 éves tapasztalattal. Te tán láttad azt a 0 vonalba hozást?
Index, LC4-re? Nooormális?!?
CR 125 ös hengert 48e ért /áfásan/ csináltattak S3 nál a gerencsénél,a 200ccm es is megállna sztem 70e alatt és akkor van egy alapméretű,jó minőségű,nicasilos hengered...
08-as az első szériás blokk pláne nem venném meg.Inkább 05-07ig az RFS blokkost keressétek.Janó itt a fórumon árul is egy szépet 06-ost.
Zsiráf te valami infó a 200-as hengerről?Érdemes újra nicasiloztatni vagy tényleg a persely jobb?Valami tanács amit átadhatok havernak?Köszi
Két éve mikor még volt SM szett az EXC-hez.Akkor jártam haverral együtt motorozni.Neki volt egy 2007-es 660XTX.Jópár km-et lenyomtam vele cseregyanánt.Kényelmes de súlyban,erőben,futóműben és fékben az LC4-es jobb nincs mit ragozni.Pont azok hiányoznak belőle ami egy SM-hez kell szerintem!A srác azóta vett egy LC4-et.Ez van ez tény.
sajnos ez igaz...
én is azért nem úlyitok be ..4-5 évvel fiatalabbra..mert azzal nem hogy előréb lennék..hanem hátrébb...nem kevés bajság volt a 2007-2011
s exc kel...a 2012re meg még azért sajnálom azt a 1,2-3 misit...

de volt akinek azzal sem volt semmi baja...ugyhogy...
a szerencse is közrelyátszik
Az a baj ezzel, hogy a gépműhelyes szakik nem ebből a tudásanyagból dolgoznak, mint amin te nevelkedtél, mert gond nélkül szétpréselik, és nullásra ki is centírozzák összerakás után...
Sziasztok! A barátom bele szeretne vágni az endurózásba, és 2008-as 450 exc-ben gondolkozik. Viszont az esetleges szervizektől eléggé fél,ha netán újítgatni kéne. Mennyire igazak azok a hírek,miszerint a régebbi blokkosokkal jóval kevesebb volt a baj? Valóban tartósabb a régebbi blokkos? Esetleg összehasonlítva egy crf450x- szel, vagy egy wr450-nel? (hozzáteszem, nagyon kevés üzemórásat, szinte újat tervez venni)
A válaszotokat előre is köszönöm!