Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez van leárazva? Mennyi lehetett "leárazás" előtt?
Sziasztok!
Érdekelne motoremelő bak, KTM 450 EXC-hez (cross)
Tud valaki valamit!?
Köszi!
Mint mindig
de csak te idegesíted saját magad
Hát ha a MAGADFAJTA értelmes jószágokat meglátom akkor TÉNYLEG az...MEGASTRESSZES...
látom még mindig nagyon stesszes az életed
NEszoBBkoggy..NEM ojjan a VISZONY...
Nem foglalkoznék vele, inkább néz egy normálisabb papírosat, mire veszel másik vázat, lepapírozod majdnem abban az árban vagy.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_625_lc4_sc-6990814
már izgatottan várják!
Szia Káttéjjem, jól vagy? Minden rendben ?
TONI...HOLNAP...
Elvileg már volt piszkálva a blokkja, azt mondta a tulaja.
Nekem az olcsón meghirdetett KTM-nél, olcsó húsnak híg a leve tapasztalat volt sajnos.
Ha megnézted közöld velünk, kíváncsian várjuk majd az infót!
sziasztok !
Szeretnék venni egy KTM-et ezt néztem ki magamnak : link
Szerintetek ha veszek még hozzá egy papíros vázat forgalomba tudom helyeztetni ? Vagy nem éri meg az egész ?
A VOR egyébként tényleg tele van tűzdelve fullos cuccokkal.
Mennyire lehet megbízható az már kérdéses, egyébként vagány formája van.
Egy biztos ennyi pénzért KTMből sokkal idősebbet kapsz és az sem biztos hogy jobb mint ez a gép.
Egyedül az előre berúgás ami megszokást igényelhet.
rolandsimon89@gmail.om
ez megint oKOS hozzászólás volt...
Annyit biztos hogy ÉR...mint egy hét nyóccázropiér hirdetett agyongyötört,agyonszerelt ESSIKSZ vagy EJJIKSZCÉ...ÉS ez csak a FELE...és 45 ropiért plusz két kerék is JÁR hozzá...és NEM néz ki egy ROMhalmaznak...így képen.

Mijafaszt veszel ENNYI pézé? Na mit? alkatrész lehet nehezebben kerül hozzá...de nem LEHETETLEN...

Ismerősnek volt egy anno...egyáltalán nem volt rossz...és BITANG tejjesítménnyel RENDELKEZIK...bár a ZARÁNDI KOSHÁGÓ megfogná biztos...hisz nem ESSIKSZ...de ezt má tuggyuk hogy csak AZ a JÓ ami a TIJED...semmi más.

ÉN is KÁTÉJJEM ELKÖTELEZETT híve vagyok...de ennyiért szerintem ez a bringa vállalható...SŐT...

Gondolom ERRŐL van szó...

http://www.kepesmotor.hu/vor-s...
Hahó! Lentebb kérdeztem valamit
lyani
nem csak a te géped lehet patika..
lehet a war(háború a géppel ) majd be jön neki.. .
csak soha semmilyen alkatrészt ne kelljel hozzá beszerezni
és ha egy évben--..mondjuk 1-2szer megy motorozni..ez egész sokáig kihúz6ó...

meg amúgy is van olyan embr aki szereti a kihívásokat..és úgy legyen kihÍwás hogy nem is lkelel menjen motorozni..hanem ahoz hogy 1általán elindulhasson motorozni..ahoz is lenyom a garagéban ..1-2war..azaz a wor 503at
Ok,köszi.
Sziasztok! Mikuni BST 40-hez keresnék egykét cuccot, és ÖTLETEKET!
Kellene nekem egy membránház fedél (amin nincs kivezető csöcs, amit le kéne dugóznom), továbbá egy szép állapotú tű, de érdekelne még manuális szivató is, meg "tuning" levegőcsavar is.

Ötlet ahhoz kéne, hogy hogy oldjam meg a karbitűn lévő alátét elhagyását, merthogy eszi a tű oldalát a rázkódás miatt.
Bármilyen tuning ötletet szívesen fogadok, a tolattyú felfúrása, fúvókázása, rugó vágása már megtörtént, ezeket már kívülről fújom.
Sziasztok! Mikuni BST 40-hez keresnék egykét cuccot, és ÖTLETEKET!
Kellene nekem egy membránház fedél (amin nincs kivezető csöcs, amit le kéne dugóznom), továbbá egy szép állapotú tű, de érdekelne még manuális szivató is, meg "tuning" levegőcsavar is.

Ötlet ahhoz kéne, hogy hogy oldjam meg a karbitűn lévő alátét elhagyását, merthogy eszi a tű oldalát a rázkódás miatt.
Bármilyen tuning ötletet szívesen fogadok, a tolattyú felfúrása, fúvókázása, rugó vágása már megtörtént, ezeket már kívülről fújom.
Helló azt szeretném kerdezni hogy mi a véleményetek a Vor 503 asra 2005 ös . Elore is köszi
1-2 héten belül nem terveztem menni
http://sbellon.hu/node/3