Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akor milyen birná a súlyom? 2t ben?
sztem még a 80 is sok.. én 1 25ös krosszmotoron 1 16 éves 65 kilós embert tudok leginkább elképzelni. de sztem dörzike te azt se tudod mit akarsz.. kajak.. a végén 1 varadero 1000 nél fogsz kikötni.. vagy vmi vagány bmw túramotornál.. :D
Pontosan, az nem a te súlyodhoz van kitalálva hanem 75-80kgos emberekhez.
Miért? Nem birná a felfügesztés meg váz?
igy van... ekkora ember hova üldögelne már 1 25 ös motoron.. alaphangon 1 400 as vmi kellene.. ktm..
üdv valakit érdekelne megmaradt KTM duke2 alkatrészeim? gyári cuccok
ajánlatokat emailben várok.. azért ésszerű kereteken belül..
uazosember@gmail.com
SX125 nem való 98Kgos emberhez.
Te ahhoz túl nehéz vagy!
2ximate!

Amit leírtál, az akkor lehetséges, ha nem volt meghúzva rendesen a berúgókartengely végén lévő csavar. Ha feltud lazulni a fogazott agy, és ha sokszor nem pont függőleges a rúgás iránya, akkor koptatja ki a ricniket az agyból. Nincs törmelék, kosz, vagy beleszakadt csavarvég a berúgókar tengelyben? Tudok külön berugókar agyrészt, ha érdekel...

Giraffe64@freemail.hu
Várom a tapasztalatokat az sx ről és ha jó akkor váltok
az a motor nem arra való ha a tanktól kezdve a blokkig leszedsz róla mindent akkor se..
ELADÓ

esetleg ha érdekel valakit
És ha beállítatom a futóművet akkor kroszt is birná? Nem szakadna ki alóllam a felfügesztés? Nem vagyok könnyű a 98kg omal
Súbertűn állíts hogy kevesebb anyagot kapjon, vedd visszább egyel, nézd meg úgy mit csinál.
Igen,tushoz vettem és ilyet kaptam,most kezdem szétrobbantani a karbit és máris irom a fùvóka nagyságokat.
Igen,0 kilóméteres és dellortóval szépen pöfögött.
Ilyen van benne?
NGK D8EA, ezt írja SC620hoz.
Nem próbáltam,de nincs is közelben másik motor h próbálgasam.De uj az is,ha 10 perced dolgozott eddig....
Meg kell nézni pontosan mi a gyári gyertyája és azt megvenni hozzá.
De hogy a gyertya feketébb a kelleténél én a karbiban a súbertűn állítanék egyet hogy kevesebbet kapjon mivel annak szép barnának kellene kinéznie.
a gyertya másik motorban jó?
engem halálra szívatott a fos ngk a hondába
folyt a hátamról a víz mire beindult utána ös össze-vissza járt hidegen sokször böffent egyet és megállt
lett beletéve egy tuti nem hamis denso aztán utána 1-2 rúgásra indult még mínuszokban is
és az alapjárat is jó volt indítás után már 5 másodpercel is
Gyertya picit feketébb az ideálishoz képest,az előző karbiban 45ös alap és 195ös főfùvóka van.FCR adatait máris megyek ki és irom.
Gyertyát megnézted hogy milyen, nem kap e sok anyagot, esetleg keveset?
Fúvókaméretek mekkorák az előző karbidhoz képest?
Bent van a fűtött műhelyben,de majd mindjárt kimegyek megpróbálom h mit fog csinálni.
Igen,szivatóval sikerült eddig legtovább életben maradnia,szépen felmegy a fordulat ahogy kell és bedurran aztán lefulad.