Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a búza csíráztatás sem piskóta.
Nekem volt 500-asom az ókorban Elég volt 3-ban rajtolni ,és a 4-et is ritkán kérte,me gyorsan gyütt minden lassulni és megállni meg nem akart.4-ben má nem láttam semmit,mert kifolyt a szemem
miújság, jól vagy ?
Kettő? Egy előre,egy hátra!
Komolyan néha beszarok,hogy micsoda emberek vannak.Szar a motor,mert ki van szőrösödve a gázbovden,de amúgy rendesen karban van tartva meg szervizelve.Isten ments hogy egyszer ilyentől vegyek motort!
Husaberg 501 3 sebességgel akkor az mit tud
Jobb ha csak 4 mert úgy erősebb!
Ménem kettővel?
Kis szarok ezek, ezeknek elég 22 centi,de 6 fél átmérőbe
Megyek veszek egy 250-es gépet 5 sebességgel
Mi lett veled? Ez nem ér,maradjon mindenki az eredeti álláspontján Én tartózkodom és szemét maradok
Segíts nekik mester mert hiányolják a segítséget!
Mekkora a centi? Mert ezeket ilyen kicsi szarokkal nem lehet ám lemérni!
Ahogy olvasgatok,kezdem azt érezni hogy néha igazad van.

Igaz néha buta vagy mint a hatökör,de igazad van,úgyéljek!
Ez tönkretenné a fékespadodat mert nagyon kemény.
ÚJJAB két értelmes TAGGAL bővültünk...

GYŐZIKE....és KÁRRTÉJJEMKÉTTÖKE...
amúgy meg mi van veletek hogy egy suzukira azt mondjátok jobb mint egy ktm ? lázasok lettetek ?
Vettem egy fékespadot,hozzátok el megmérjük centivel
Pedig nekem eztet hozzáértő mondotta!
Lehet h annyi de a képlet hülyeség ennyi erővel mindenre rá lehet mondani h 5-10le-t rádob a gyár, én mentem drz vel és közvetlen utánna sx el is és aláírom h erősebb mint a drz súly/lóerő arányba biztos.
Annyi bizony, csak a gyár nem vallja be mert félnének megvenni.
Nem tudom eut kitől hallottad de ez jo nagy hülyeség xd akkor a 2004-es sx 50 lovas mert az még 5 sebességes...de sebaj ;)
Hát megtud az vadulni, ha teszel nitrót a benzinbe még vadabb lesz!
Hát nem ismered a képletet, hogyan kell kiszámolni! 125x2 ( mivel 2 ütem)=250 ezt elosztod 6-tal(mert hat sebességes) és igy az eredmény:41,6 le!
En vagyok a ktm es nem ertem minek kell fikazni en a drz utan nagyon is vadnak éreztem a 125-ös sx et, mivel vagy 30-40 kg-al könnyebb és 5-6 lóval erősebb, az meg h ennyire osszetart a sok motoros ehez nincs hozzáfűznivalóm... ha nem KTM je van akkor nem is segitessz neki...